Реклама
Реклама
Реклама

Як заробити на своєму сайті з партнеркою Skyscanner

  1. Навіщо Skyscanner шукає партнерів?
  2. Як заробляє Skyscanner?
  3. Як заробити разом зі Skyscanner?
  4. Партнери Скайсканера: відповіді на найчастіші запитання
  5. 6 фактів про партнерке Skyscanner

Коли створюєш сайт, хочеться, щоб він не тільки тішив самолюбство, але і приносив дохід. А хто сказав, що потрібно вибирати щось одне? Надихайте своїх читачів на пригоди і отримуйте винагороду від Skyscanner! Розповідаємо, як заробити на тому, що ви цікаво пишете і здорово фотографуєте.

Навіщо Skyscanner шукає партнерів?

Якось раз студент Манчестерського університету Гарет Вільямс зібрався погостювати у брата у Франції. Він хотів купити квитки дешевше, але знайти їх було складно. Тоді Гарет склав просту табличку Excel, порівняв всі доступні пропозиції і знайшов варіант по кишені. На цьому він не зупинився і почав допомагати друзям подорожувати економніше. Сарафанне радіо працювало на повну гучність, ідеєю переймалося все більше людей - і стало ясно, що потрібен єдиний сайт, який би збирав і порівнював ціни на будь-які авіарейси в світі. Так з'явився Skyscanner, який тепер шукає дешеві квитки, готелі і прокат машин не тільки для друзів Гарета Вільямса. Зараз автор тієї самої екселевскій таблички вже не студент, а глава міжнародної компанії, але він як і раніше хоче допомагати людям подорожувати дешево. Якщо ви поділяєте бажання літати по всьому світу за розумні гроші і готові надихати на це інших в своєму блозі, партнерка Скайсканера - для вас: Skyscanner з радістю поділиться з вами заробітком.

підключитися

Як заробляє Skyscanner?

Skyscanner - це пошукова система для тих, хто подорожувати любить, а ось переплачувати - не дуже. Ми знаємо простий спосіб придбати авіаквитки дешевше, ніж в касі. Туристичні онлайн-агентства купують у авіакомпаній квитки оптом, зі знижкою. А Skyscanner домовляється з тими і іншими, збираючи на своєму сайті всі пропозиції. Наш пошуковик - майданчик для чесної конкуренції. Точно так же це працює з прокатом машин. Skyscanner порівнює і показує всі ціни, а мандрівник купує підходящий варіант на сайті відповідної компанії. Нам він не платить нічого, а ось продавець перераховує в Skyscanner комісію за кожне бронювання. Цією комісією ми готові поділитися з вами.

Цією комісією ми готові поділитися з вами

Як заробити разом зі Skyscanner?

Авіакомпанії, туристичні агенції та сервіси автопрокату виплачують нам комісію, коли людина заходить на їх сайт через Skyscanner. Якщо ця людина перейшов до нас від вас, ми поділимося комісійними з вами.

Ось як це працює:

  1. Відвідувач клікає на посилання в вашому блозі і переходить на Skyscanner.
  2. Знаходить відповідний варіант і тисне на кнопку «Подивитися» навпроти потрібного результату
  3. Потрапляє на сторінку нашого партнера (наприклад, «Аерофлоту», Booking.com або Hertz), де може завершити бронювання квитків, готелю або машини.
  4. У цей момент вам нараховується відсоток від нашої комісії.

Ми платимо за перехід, навіть якщо він не завершився покупкою. Чим більше людей перейде на сторінку партнера з вашого сайту, тим більше ви заробите:

  • до 5999 переходів в місяць - 50% від комісії Skyscanner.
  • від 6000 до 7999 переходів в місяць - 55% від комісії Skyscanner.
  • від 8000 переходу на місяць - 60% від комісії Skyscanner.

Середня вартість переходу в 2016 році - 23 рубля

Тепер на конкретному прикладі. Уявімо, що ви ведете кулінарний блог, куди за новими рецептами заглядають 400 осіб на місяць. У травні ви публікуєте рецепт ідеальної піци, реєструєтеся в нашій програмі і вішаєте в блозі банер, який запрошує знайти дешеві квитки в Рим за допомогою Skyscanner.

Через місяць дивіться статистику і бачите, що призвели на сайт авіакомпанії 160 осіб. Значить, вам належить 50% від партнерської комісії Skyscanner, або приблизно 3040 рублів.

Ще 25 осіб кликнули на банер, але не стали нічого бронювати і нікуди не перейшли зі сторінки Skyscanner. Браузер кожного з них буде 30 днів пам'ятати, що цей користувач потрапив до нас з вашого блогу. І якщо ці люди самі по собі заглянуть на Skyscanner протягом місяця і перейдуть на сайт авіакомпанії, ми будемо знати, що це ваша заслуга, - ви все одно заробите.

Кукі продовжуються на 30 днів кожного разу, коли користувач заходить на Skyscanner. Навіть якщо читач вашого блогу клікнув на банер в травні, потім раз на місяць шукав квитки на нашому сайті, і лише у вересні перейшов на сайт авіакомпанії - ви отримаєте свій відсоток від нашої комісії. Користувач не повинен бронювати щось відразу, як тільки перейшов на Skyscanner з банера в вашому блозі. Досить того, що він зацікавився пошукачем і зрозумів, як знаходити дешеві авіаквитки, готелі та прокат машин.

підключитися підключитися

Партнери Скайсканера: відповіді на найчастіші запитання

- Що, якщо я не веб-майстер і блог веду для задоволення?

Танцювати з бубном і не доведеться. Якщо у вас цікавий сайт, все вийде без жодних спеціальних знань. Тим більше ми підготували покрокову інструкцію - ви впораєтеся.

- Скільки коштує підключитися?

Участь в партнерській програмі Skyscanner безкоштовно на всіх етапах. Ви тут, щоб заробляти, а не витрачати.

- Що, якщо я пишу для друзів і не хочу на них наживатися?

У партнерській програмі ви заробляєте за рахунок Skyscanner, а не за рахунок своїх друзів. Самостійно ваш друг знайде квиток або через банер в вашому блозі, ціна від цього не зміниться. Але в першому випадку вся комісія піде в Skyscanner, а в другому - її частина дістанеться вам. Всі у виграші: Skyscanner отримав комісію від партнера, ви заробили і зробили добру справу для друзів, а читачі блогу купили квитки дешевше, ніж в касах або у агента.

- Мій сайт / блог ніяк не пов'язаний з подорожами.

Брати участь в партнерській програмі Skyscanner можуть будь-які сайти. Якщо ведете тревел-блог, швидше за все, ви заробите більше. Але у відпустку літають все - і домогосподарки, і автомеханіки, і геймери. Ніхто не відмовиться зловити квитки дешевше, тому тема тут не так вже й важлива. Головне, щоб на вашій сторінці було цікаво.

- Що робити, якщо більша частина моєї аудиторії не з Росії?

Все одно підключайтеся: ми платимо за трафік не тільки з Росії.

- Чи повинен користувач щось купити, щоб мені заплатили комісію?

Ні, це не обов'язково: партнерка Скайсканера влаштована так, що ви заробляєте на кожному переході з вашої сторінки на сайт партнера, навіть якщо справа не завершилося покупкою.

- Що, якщо користувач клацне на мій банер, але купить щось не в цей раз, а пізніше?

Користувач не зобов'язаний переходити на сайт нашого партнера відразу після кліка на банер. Якщо він просто подивився ціни на Skyscanner та закрив вкладку, ми будемо пам'ятати його дані ще 30 днів. Далі два варіанти. Перший: протягом місяця він повертається на Skyscanner та переходить на сайт авіакомпанії. У цей момент ми зараховуємо перехід з вашого сайту і нараховуємо вам комісію. Другий варіант: користувач хоча б раз на місяць заходить на сайт сам по собі, але нічого не купує. У цьому випадку кожен візит продовжує куки ще на 30 днів. Тому навіть якщо на ваш банер читач клікнув навесні, а квиток купив взимку, ви отримаєте комісію за його перехід на сайт партнера.

- Не хочу довго возитися. Доведеться?

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити одну форму і отримати 2 листи: в одному у вас уточнять адреса, логін і інші дані, у другому надішлють пароль. Коли підключіться до програми, залишиться тільки скопіювати код банера в свій блог. Все інше, включаючи зарахування платежів, відбувається автоматично.

- Як я буду отримувати гроші?

В особистому кабінеті виберіть спосіб отримання комісії - через WebMoney або на рахунок в банку. Щоб не було помилок, в кінці місяця ми ще раз перевіряємо суму комісії, яку нараховує кожен продавець. Звірка займає 25 днів. Тому, наприклад, гонорар за вересень прийде на ваш рахунок з 25 по 27 жовтня.

- Чи є якісь хитрощі, щоб заробити більше?

Настирлива реклама всіх дратує. Щоб партнерка приносила відчутний дохід, не будьте нав'язливими і підбирайте банери під тему блогу. А ще не забувайте, що банер не завжди ідеальне рішення. Десь краще спрацює віджет з кнопками, на які так і тягне натиснути, а десь - проста текстова посилання. Експериментуйте з форматами в різних постах, і ви зрозумієте, що діє ефективніше саме в вашому випадку.

6 фактів про партнерке Skyscanner

  • Платимо за перехід, а не за покупку.
  • Середня вартість переходу - 23 рубля.
  • Кукі зберігаються 30 днів.
  • 1 форма і 2 листи для реєстрації.
  • Не тільки для тревел-сайтів.
  • Квитки і автопрокат дешевше для вас і ваших друзів.
підключитися

Залишилися питання? Загляньте в покрокову інструкцію з підключення до партнерської програми Skyscanner або напишіть нам на [email protected]

Навіщо Skyscanner шукає партнерів?
Як заробляє Skyscanner?
Як заробити разом зі Skyscanner?
А хто сказав, що потрібно вибирати щось одне?
Навіщо Skyscanner шукає партнерів?
Як заробити разом зі Skyscanner?
Скільки коштує підключитися?
Що, якщо я пишу для друзів і не хочу на них наживатися?
Що робити, якщо більша частина моєї аудиторії не з Росії?
Чи повинен користувач щось купити, щоб мені заплатили комісію?