Реклама
Реклама
Реклама

Повідомлення про неспроможність (банкрутство)

ТОВ «Правова група« Паритет »є регіональним представником-партнером журналу« Коммерсант »в Іркутській області і приймає для публікації повідомлення юридичних осіб, передбачені федеральним законом РФ" Про неспроможність (банкрутство) ".

Відповідно до розпорядження уряду РФ від 21 липня 2008 року №1049-р і пов'язаним із ФРС РФ договором №25 від 01.08.2008 року газета «Коммерсант» отримала статус офіційного видання для публікації відомостей, передбачених федеральним законом РФ «Про неспроможність (банкрутство) ».

ЗАТ «Коммерсант. Видавничий Дім », що є редакцією і видавцем газети« Коммерсант », отримало право розміщувати такі повідомлення в газеті« Коммерсант ».

Порядок дій по розміщенню повідомлення про неспроможність (банкрутство)

1. Завантажити програму "Електронна заявка-банкрутство"

2. Вибрати тип повідомлення для публікації і ознайомитися з необхідним комплектом документів:

  • про майбутнє запровадження спостереження
  • про введення фінансового оздоровлення
  • про майбутнє запровадження зовнішнього управління
  • про припинення провадження у справі про банкрутство
  • про затвердження, відсторонення, звільнення АУ
  • про прийняття рішення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури
  • про постанову суду про скасування або зміну зазначених актів
  • про проведення зборів кредиторів
  • про задоволення заяв 3-х осіб про намір погасити зобов'язання
  • про проведення торгів
  • інші відомості

3. Заповнити поля в розділі "Бланк-замовлення на публікацію повідомлення" в "Електронної заявці"

4. Зберегти, натиснувши на значок "Зберегти" у верхній панелі програми "Електронна заявка". Якщо програма повідомляє про помилку: "Не заповнені обов'язкові поля" в частині оплати повідомлення, необхідно натиснути на кнопку "Зберегти тимчасово", після чого привласнити що зберігається документу (в форматі bvlm) назву, співзвучну з найменуванням організації, щодо якої введено процедуру банкрутства.

5. Направити збережену "Електронну заявку" по електронній пошті регіональному представництву, в якому буде здійснена подача документів для виставлення рахунку на оплату повідомлення про банкрутство, вказавши в темі листа: "Рахунок для (вказати найменування організації - боржника)".

При відсутності електронної пошти, можливо напрямок факсимільним зв'язком регіональному представ тельству заповненої бланк-заявки, вказавши всі необхідні дані для виставлення документа на оплату.

6. Оплатити повідомлення. У платіжному документі обов'язковим є вказівка ​​№ рахунку в полі "Призначення платежу". Оплата здійснюється за безготівковим розрахунком (платіжне доручення). Після оплати публікації необхідно дозаповнити поля програми "Електронна заявка" в частині розділу "Супровідний лист" з урахуванням даних про оплату (є необов'язковою умовою для арбітражних керуючих).

7. Роздрукувати бланк-заявку в 2 екз. і супровідний лист в 2 екз., завірити печаткою організації - боржника і підписом Арбітражного керуючого.

Для виведення на друк бланк-заявки та супровідного листа, сформованих програмою "Електронна заявка", необхідно натиснути на кнопку "Бланк".

8. Прикласти до документів, зазначених в п.7 оригінал платіжного документа - 1 екз., Та інші необхідні документи для публікації повідомлення про неспроможність (банкрутство).

9. Подати повний комплект документів до регіонального представництва з прийому повідомлень про несостоя- ності (банкрутство) в вашому регіоні для опублікування в газеті "Коммерсант".

Якщо у вашому регіоні немає представництва, вам необхідно направити повний комплект документів замовлення-ним листом з повідомленням в будь-якого найближчого до вас регіональне представництво. Для того, щоб направити документи поштою необхідно попередньо заповнити електронну заявку , Направити її по електронній пошті відповідного регіонального представництва для виставлення рахунку, оплатити публікацію, докласти інші необхідні документи в залежності від типу повідомлення, згідно з п.2.

Вартість і оплата публікації

  • Публікація одного інформаційного повідомлення (1 кв.см.) - 118 рублів (з урахуванням ПДВ 18%).
  • Переконливо просимо вас здійснювати оплату завчасно, тому що ваші повідомлення будуть опубліковані в найближчому номері газети (відповідно до графіка виходу) тільки після зарахування на розрахунковий рахунок одержувача грошових коштів відповідно до виставленого рахунку.
  • Можлива оплата через відділення Ощадбанку РФ і комерційні банки.
  • Платежі, здійснені через Пошту Росії і комерційні системи не приймаються!

Зверніть увагу:

  • Попередня вартість інформаційного повідомлення, яка автоматично визначає програма "Електронна заявка" носить тільки ознайомлювальний характер і не може служити підставою для оплати. Підставою для оплати є виставлений регіональним представництвом рахунок.
  • Виставлення рахунку здійснюється тільки тим регіональним представництвом, в яке будуть подані документи на публікацію - при поданні документів в інше представництво співробітники вправі відмовити в прийомі документів.
  • Прохання надсилати документи для виставлення рахунку на оплату завчасно - виставлення рахунку здійснюється протягом 2 робочих днів.
  • Будьте уважні: внесення будь-яких змін в "Електронну заявку" може спричинити за собою зміну вартості повідомлення.
  • Повідомлення підлягають публікації в Газеті тільки після надходження на розрахунковий рахунок одержувача грошових коштів відповідно до виставленого рахунку. У зв'язку з цим необхідно здійснювати оплату завчасно (за 1-3 дні до подачі повідомлення) відповідно до графіка виходу суботнього випуску Газети.
  • Прийом повідомлень для публікації в суботньому випуску Газети здійснюється у робочі дні (з понеділка по п'ятницю).
  • З метою економії часу при подачі комплекту документів на публікацію, переконливе прохання, на додаток до комплекту документів докладати заповнену "Електронну заявку" на публікацію в Газеті на інформаційному носії (флеш-карта, диск, дискета).
  • Текст повідомлення про неспроможність (банкрутство) не повинен містити більше двох, що йдуть підряд прогалин, розділових знаків, містити скорочення не відповідають вимогам ГОСТ 7.12-93

У разі, якщо Ви особисто (по телефону) звертаєтеся в уповноважену організацію:

Якщо Ви самостійно скористалися програмним забезпеченням, які є на сайті, то представництво перевірить файл з інформаційним повідомленням і платіжні документи.

У разі, якщо Ви не змогли або не захотіли скористатися програмою, то співробітник представництва проконсультує Вас, надасть зразки бланк-заявки та супровідного листа, підготує документи на оплату за допомогою програми "Електронна заявка", розташованої на сайті, і передасть Вам особисто, по факсу або по електронній пошті (зафіксувавши особа, яка отримала рахунок). Після того, як Ви оплатите, співробітник представництва перевірить оплату та інші необхідні і представлені Вами документи на публікацію повідомлення, занесе повідомлення в програму.

Якщо документи для публікації надсилаються поштою:

Регіональне представництво перевірить наявність всіх необхідних документів, правильність їх заповнення при необхідності зв'яжеться з Вами (при наявності контактних даних, відповідають дійсності), занесе дані в програму.

Якщо заявка на публікацію представлена ​​особою, яка діє за Вашої довіреності, представництво прийме нотаріально завірену копію подібної довіреності, або копію, попередньо звіривши її з оригіналом.

  • Звертаємо Вашу увагу, що підтвердженням подачі повідомлення для опублікування в газеті "Коммерсант" є відмітка співробітника регіонального представництва на друге примірниках Бланк-заявки та супровідного листа про прийом документів на публікацію.
  • Підтвердженням факту публікації може служити тільки номер газети "Коммерсант".

При виявленні помилок і збоїв в роботі програми, просимо Вас відправити на e-mail Ця електронна адреса e-mail захищений від спам-ботів, Вам необхідно включити Javascript для його перегляду. повідомлення з описом помилки і умов, в яких вона виникла.

З питань прийому повідомлень про банкрутство (неспроможності) звертайтеся за телефонами: (3953) 44-90-01, 27-90-50 або на e-mail: Ця електронна адреса e-mail захищений від спам-ботів, Вам необхідно включити Javascript для його перегляду. .

Див. також:

БАНКРУТСТВО

ВИКОНАВЧЕ виробництв Про

СУДОВІ ПРОЦЕСИ