Реклама
Реклама
Реклама

У США з'явився найбільший місто-банкрут

  1. Орфографічна помилка в тексті:

переглядів: переглядів:   Детройт таки визнаний банкрутом

Детройт таки визнаний банкрутом. Фото: & nbsp; spu.ru.

У США з'явився найбільший місто-банкрут //smm.ollcdn.net/img/article/4798/80_main.jpg //smm.ollcdn.net/img/article/4798/80_tn.jpg 2013-12-04T09: 13: 21 +02: 00 Економіка Суд визнав фінансову неспроможність Детройта

Федеральний суд Детройта визнав банкрутство міста. Про це повідомляє видання USA Today.

Суддя постановив, що Детройт нездатний розплатитися з боргами, незважаючи на проведені владою "сумлінні" переговори з кредиторами. Це рішення дає міській владі можливість почати процедуру банкрутства, що дозволить їм обмежитися виплатою тільки невеликої частини боргу і надасть захист від кредиторів.

Найближчим часом міська влада повинна надати судді план реструктуризації боргу. В рамках цього плану місто матиме право скорочувати розмір пенсій і соціальних виплат.

Згідно з оцінкою кризового керуючого Детройта Кевіна Орра, процедура банкрутства може бути завершена до 2014 року. Детройт, таким чином, стане найбільшим містом-банкрутом в історії США .

Нагадаємо, що заяву про банкрутство Детройта було подано 18 липня кризовим керуючим міста Кевіном Орром. Рішення було прийнято після провалу переговорів з кредиторами, які відмовилися приймати часткову компенсацію від влади міста.

Проти банкрутства Детройта виступали багато кредиторів міста, в тому числі пенсійні фонди і профспілки, які стверджують, що скорочення пенсій та допомог суперечить Конституції США. Так, в серпні профспілки, пенсіонери і прості жителі міста подали колективний позов з вимогою скасувати процедуру банкрутства.

Детройт останнім часом переживає сильний економічний занепад. Більшість великих виробництв в місті, орієнтованих в основному на автомобільну промисловість, в останні кілька десятків років закрилися. Це призвело до зростання безробіття, злочинності і масового відтоку кваліфікованих фахівців із міста: з 1950 року населення Детройта скоротилося з 1,8 млн до 700 тис. Чоловік.

Загальна сума боргу Детройта перевищує зараз $ 18,5 млрд, а дефіцит бюджету становить $ 280 млн. Найбільшими кредиторами міської влади є пенсійний фонд Детройта, а також поліцейський і пожежний департаменти.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook , Twitter , Telegram , Instagram

Ви зараз переглядаєте новина "У США з'явився найбільший місто-банкрут". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ