Реклама
Реклама
Реклама

Банкрутство фізосіб в Україні - названі допустимі суми боргів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

переглядів: переглядів:   Фото: Сегодня

Фото: "Сегодня".

Стало відомо, з якою сумою боргу українці зможуть оголосити себе банкрутами //smm.ollcdn.net/img/article/10700/17_main_new.1510037615.jpg //smm.ollcdn.net/img/article/10700/17_tn.1510037615.jpg 2017-11-07T08: 52: 39 + 02: 00 Фінанси Перерахунок заборгованості буде починатися тільки після засідання суду

Щоб фізична особа могло бути визнано банкрутом, його заборгованість перед фінансовою установою або іншою фізособою повинна перевищити 100 мінімальних зарплат, тобто на сьогоднішній день 32 000 грн. Прострочення по боргу повинна становити мінімум два місяці. Про це йдеться у відповідному законопроекті, який на цьому тижні нардепи внесли її до порядку денного .

У документі також наголошується, що е сли у людини борг перевищує 300 мінзарплати (майже мільйон гривень), то він зобов'язаний звернутися до суду, інакше в реструктуризації боргу йому відмовлять.

За новими правилами, визнати людину банкрутом зможе Господарський суд. Сам процес перерахунку починається після підготовчого засідання суду.

Детальніше читайте на сайті "Сегодня" в статті " Українцям хочуть дозволити банкрутство: що потрібно знати про законопроект ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини на наших сторінках Facebook , Twitter , Telegram , Instagram

Ви зараз переглядаєте новина "Стало відомо, з якою сумою боргу українці зможуть оголосити себе банкрутами". інші фінансові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ