Реклама
Реклама
Реклама

Дитяче свято в ресторані - без страху і докорів

Якщо при складанні святкового меню краще бути консерватором, то з програмою сміливо експериментуйте, обов'язково дайте хлопцям спробувати себе в чомусь новому, - впевнені в Junior Room. Найпростіше цього досягти, організувавши майстер-клас: кулінарний або творчий. Зручно з усіх боків, діти або самі приготують частування до святкового столу: піцу, печиво, тістечко, або своїми руками зроблять сувенір на пам'ять.

Не забудьте врахувати темперамент дитини. Вікторія Голубєва підказує: «Для більш активних підійдуть квести, ігрові та інтерактивні конкурси; для мрійливих мовчунів - спектаклі, аркадні ігри та творчі майстер-класи ».

Шоу-програма з аніматорами - не єдино можливий варіант свята, в дитячому клубі при «комуналку» пропонують електричне «Тесла-шоу», шоу з дресированими тваринами, паперове або поролонове шоу, мильне або хімічне, шоу гігантських трансформерів і багато іншого. Такі розваги дивують не тільки дітей, а й дорослих, а пап залишите в сусідньому залі: там м'ясної холодець, картопля в мундирі, вуха з розтягаєм, пиріжки з лівером - їм буде, чим зайнятися.

Зрозуміло, що свято дошкільнят і вечірка тінейджерів будуть сильно відрізнятися. Дарина Ашихмина називає одне ключове правило: для малюків до 4 років чотиригодинний свято - це довго, діти швидко втомляться. Для старших дітей - 4 години веселощів пролетять непомітно. З приводу оптимального часу тривалості свята думки експертів розходяться, хтось вважає - 3 години саме те, інші кажуть, що якщо веселощі тривати більше 2 годин, то дітей ви ще довго не заспокоїте.

Проявіть гуманність, розмістивши дітей з аніматором у віддаленій частині залу: гучні святкові звуки не повинні заважати іншим гостям закладу, та й вашої компанії захочеться усамітнення.

Проявіть гуманність, розмістивши дітей з аніматором у віддаленій частині залу: гучні святкові звуки не повинні заважати іншим гостям закладу, та й вашої компанії захочеться усамітнення

керівник дитячого напрямку холдингу Food Retail Group
про те що робити з дітьми різних вікових груп на святі

- Важливо враховувати вік кожного гостя. Змішана вікова група - це цікаво, якщо організатор врахував відмінності в сприйнятті у дітей різного віку. Подія має запам'ятатися зміною вражень. Важливо не просто чергувати артистів, шоу і яскраві моменти, а щоб свято розвивався по наростаючій - від спокійного до бурхливого, від простого до складного. Тоді висока ймовірність, що навіть найменші гості не втомляться і «протримаються» до кінця. Наприклад, кулінарний майстер-клас вимагає від учасників уважності і зосередженості, тому його варто проводити перед ігровою програмою. Найяскравіше враження, таке як виступ фокусника, - в самому кінці.

Актуальний рада нашого часу - переконатися, щоб діти не проведуть свято в телефонах або планшетах. У примусовому порядку забирати гаджети не рекомендується: дитяча істерика - поганий старт свята. Зробіть це в ігровій формі.

Зробіть це в ігровій формі