Реклама
Реклама
Реклама

«Мужик Волочкової - альфонс»: Відмінний принц балерини відбирає з працею виплакала хліб

Привид постійного чоловіки Анастасії Волочкової сидить у жінки на шиї. Шанувальники переживають за балерину, нібито та знову знайшла якогось нахлібника, та ще й «страшненькою» по всій видимості, раз особа його не показує.

Шанувальники переживають за балерину, нібито та знову знайшла якогось нахлібника, та ще й «страшненькою» по всій видимості, раз особа його не показує

Те, чим саме заробляє в даний момент Волочкова, незрозуміло, за винятком хіба що рекламою «японської» косметики і мінімальними продажами своєї книги. До речі кажучи, нещодавно Анастасія заявила, що поповнила ряди «зірок - писак». Користувачі соціальних мереж насилу вірять, що заробити на такий будинок, в якому живе колишня балерина, рекламою і «Танцуля» в юності, взагалі можливо. Так як сама Волочкова заявляє, що весь її шлях до популярності і визнання народом був виплакатися, коментатори припустили, що і її «Хатинка в лісі» була придбана таким же чином.

Анастасія, на думку фанатів, після завершення своєї кар'єри в балеті «тягалася» по багатим чоловікам і випрошувала-виплакував грошики на будинок, як все бачать успішно. Однак, заміж балерину після такого заробітку багаті, солідні чоловіки брати відмовилися, ось і пішла «Настенька по Беднякова рукам». Ну, а що, красивий будинок є, на комунальні послуги рекламою можна нашкребти, в полне собі «виживання», правда мужика заможного вже не знайти, але так і це не проблема. Саме тому Волочкова знайшла собі якогось «страшненькою задріпиша», який і взимку і влітку в тапках гумових, судячи з її фото в Instagram. Ось так і думають всі ті, хто стежить за життям Анастасії, нібито завела або вигадала собі альфонса, який у дівчини останній хліб відбирає, та ще й в її «сльозами побудованому» будинку живе.

Якщо міркувати так само, як і передплатники Волочкової, її стає щиро шкода. І «самої убогій балериною» її називали, і ноги у неї на руки схожі, і плечі «мужицькі», і алкоголічка завзята, що тільки про дівчину не пишуть. Дивлячись на те, скільки на неї виливають бруду, жінку ставати просто напросто шкода. Не дивно, що Анастасія вирішила написати про це книгу, яку напевно теж виплакала.

Шкода Волочкову, лише з цього боку, а якщо міркувати інакше, коментатори вважають, що та сама винна. По-перше тому, що з такою статурою і фігурою пішла в артистки балету, чого їй явно не варто робити. Ну, а по-друге, це її постійні публікації з «невідомими чоловіками-примарами», в незрозуміло чим зароблений будинку. До слова, найбільший оклад, який може отримати народний артист балету - 260000 тисяч, багато, але і такими грошима на шикарний будинок не накопичити. Відповідно народ думає, або обдаровують, або Анастасія «одному місцю не господиня». У другій варіант більшості віриться більше, ось і буде Волочкова плакати, поки не закінчить транслювати брудні божевільною, такою є думка інтернету.