Реклама
Реклама
Реклама

7 корисних ігор для iOS

  1. Філворди: знайди слова
  2. 2048
  3. Plant Nanny
  4. монополія
  5. Балда
  6. Боротьба умів ( огляд )
  7. Einstein тренування для розуму Free: 30 вправ практично свої логіки, пам'яті, навичок математики та бачення

Що може бути краще, ніж поєднання приємного з корисним

Що може бути краще, ніж поєднання приємного з корисним? Якщо отримання нових знань, навичок, розвиток інтелектуальних здібностей уявити в розважальній формі - самовдосконалення буде не в тягар, а в радість. Вибираємо правильні гри! Розум - нова сексуальність.

Філворди: знайди слова

З усіх букв на ігровому полі потрібно скласти слова, використавши всі клітини. На перший погляд все просто, ось тільки після легких рівнів приходить час задіяти максимум своїх інтелектуальних здібностей - буде непросто!

2048

2048

Створена дев'ятнадцятирічним італійським розробником гра стала однією з найбільш обговорюваних в минулому році. Клон браузерної «2048» для iOS має аналогічну інтерфейсом і метою - переміщення плиток до отримання заповітного числа. Процес розвиває логічне мислення.

Plant Nanny

Вода - основа життя, без неї героя Plant Nanny чекає неминуча загибель. Кожен день зеленому паростку потрібна така ж кількість цілющої вологи, як і його господареві - показник розраховується індивідуально, виходячи з віку, ваги гравця і рівня його активності. Нагадування полити рослину в записнику призначені і для поглинання рідини в реальності. Якщо випивати денну норму - квітка і власник пристрою будуть здорові.

монополія

Для створення монополії в популярній економічної стратегії більше не потрібно вмовляти друзів на партію - в віртуальному співтоваристві «монополістів» вже понад півмільйона учасників. Гра сприяє розвитку підприємницьких якостей.

Балда

І знову варіація улюбленої багатьма настільної гри. Складання слів за допомогою додавання однієї букви до наявних допомагає збільшити словниковий запас, стимулює пам'ять і логіку.

Боротьба умів ( огляд )

Якщо абстрагуватися від змагання, намагаючись запам'ятовувати правильні відповіді на питання - знання, отримані в «Боротьбі умів» можуть стати в нагоді.

Einstein тренування для розуму Free: 30 вправ практично свої логіки, пам'яті, навичок математики та бачення

Творці комплексу вправ, спрямованих на поліпшення пам'яті, розвиток логічних і математичних здібностей, при регулярних заняттях обіцяють підтримувати мозок гравця в тонусі.