Реклама
Реклама
Реклама

Елітне селище «Балатон». Будинок в селищі «Балатон» на Рубльово-Успенському шосе

Продавець: Продавець:   агентство Tweed   +7 (495) 212-05-06   При дзвінку прохання повідомити, що інформація взята з нашого сайту «Novaya-Riga

агентство Tweed

+7 (495) 212-05-06

При дзвінку прохання повідомити, що інформація взята з нашого сайту «Novaya-Riga.ru»

опис

Давно відомо, що заміський будинок для жителя Москви - це не данина моді, а нагальна потреба. Життя сучасної людини в мегаполісі - це суєта і скажений ритм, напруга і, як наслідок, нервові стреси, які, в сукупності з несприятливою екологічною обстановкою, позначаються на стані здоров'я. Саме тому погляди успішних людей, які потребують придбання житла і цінують своє здоров'я, спрямовані за МКАД. Туди, де в тиші мальовничої природи, в оточенні стародавнього соснового лісу можна насолодитися прозорою чистотою повітря.

І, звичайно, найпривабливішим напрямком для реалізації таких планів є Рублево-Успенське шосе. Чарівна і велична природа цих місць здавна вабила дачників, які мали високий статус: сюди з'їжджалися партійна еліта, відомі діячі культури. В подальшому їх сусідами стали бізнесмени, імениті спортсмени, а також зірки шоу-бізнесу. Придбати котедж на Рубльовці - престижно, адже це означає забезпечити себе і свою сім'ю високою якістю життя. Поруч є розвинена інфраструктура, яку пропонує Рублево-Успенське шосе, є все необхідне для якісного навчання дітей, а також для активного відпочинку і шопінгу.

Селище «Балатон» - приклад гідного вибору успішних і ділових людей, які цінують тишу, спокій і гармонію з природою. Селище розташоване в лісі, в 14 кілометрах від МКАД, на адміністративній території селища Горки-2. Це місце успадковує багатющу історію. Назву свою селище Горки-2 отримав від пустки Городище, яка перебувала в місці впадання невеликої річки Медведки в Москву-ріку. Історія самого селища починається в 1924 році. Тоді на основі невеликого кінного заводу, власником якого до революції був поміщик С. П. Трапезников, з ініціативи Ф. Е. Дзержинського було організовано радгосп. Основним завданням його було постачати продуктами знаходилися навколо партійно-урядові дачі. Саме тому спочатку він називався радгоспом ОГПУ і був структурним підрозділом в цьому відомстві. У 1940 році радгосп був одним з найбільших в країні. Він був удостоєний високої нагороди - ордена Леніна, а також нагороджений дипломом I ступеня на що проходила в Москві Всесоюзній сільськогосподарській виставці. В даний час населений пункт об'єднує кілька елітних котеджних поселень, в число яких входить і елітне селище «Балатон».

Незаперечною перевагою селища є його розташування в лісі, серед вікових сосен. З висоти пташиного польоту це місце виглядає як одне суцільне зелене море, море затишку і комфорту. Гуляючи серед сосен по брукованих доріжках, можна поласувати ягодами і знайти гриби, погодувати з рук білку і насолодитися співом птахів. Селище охороняється, на в'їзді є КПП. Усередині є все необхідне для комфортного проживання: проведені всі комунікації, включаючи прямий міський телефон, кабельне телебачення та Інтернет.

Котеджні селища поруч

Вдале розташування - в стародачних місці зі сформованим елітним оточенням, в безпосередній близькості від знаменитої Ніколіна гори.

Селище "Горки XXI" включає в себе 29 ділянок з приватними будинками, будівля при в'їзді в селище з західного боку, дитячий майданчик, а також необхідний набір інженерних споруд.

Котеджне селище «Горки-8» займає площу 68,3 га. Селище оточений лісовим масивом, що формує рекреаційну зону, що відокремлює його від шуму і суєти навколишнього світу.

На великий - в 10 гектар, території, побудовані всього 32 особняка. Просторі ділянки (до 50 соток), єдиний стиль будівництва і максимальна приватність проживання роблю селище дійсно комплексом сучасних садиб.

Закритий селище «Конус» (площа 3,6 га) знаходиться на території дачного селища Управління справами Конституційного суду Росії (під охороною лісопаркова зона площею 26 Га).

Закритий клубне селище займає територію 5 гектар і складається всього з 7-ми будинків.

Котеджне селище «Берізка» побудований за проектом відомого швейцарського архітектора Даніеля Шиндлера.
Функціональні, повні світла будинку європейської сучасної архітектури бездоганно вписалися в мальовничий російський ландшафт, особливо красиво на похилих схилах протяжної берегової лінії.

Селище «Солослово» розташувався в самому центрі Рубльовки - в 16 кілометрах від кордонів Москви в оточенні мальовничого лісу неподалік від селища Горки-8.

Унікальний клубний (всього 17 будинків), селище збудований в «екологічному стилі» із застосуванням найсучасніших «зелених» технологій.

Всього 20 будинків на території 17 га.

Селище забудований в єдиній архітектурній концепції в стилі класицизм. Будинки будуються з цегли площею від 590 кв.м. до 600 кв.м., двоповерхові, трирівневі.

Селище Смарагдовий Століття розташовується на території 20 га, оточеної лісом з усіх боків (14,72 га у власності, 5,4 га орендованої лісової території).

Всі котеджі розташовані в дивовижному сосновому бору, займаючи 3 гектара вільної площі.

Котеджне селище в хвойному лісі на Рубльово-Успенському шосе в 12 км від МКАД.

Котеджне селище, загальною площею 12.5 га, розташований на світлій і сухий галявині, з трьох сторін оточеній чистим сосновим лісом.

Селище невеликий, камерний - 6 гектар території розділені на 17 землеволодінь розміром від 20 до 50 соток. Великі - від 650 до 1200 кв. метрів площі, будинки збудовані за оригінальними проектами і своєю стильністю і несхожістю створюють в селищі особливу атмосферу.

Всі будинки розроблені за унікальним сучасним проектом і приємно дивують вишуканим зовнішнім і внутрішнім оформленням.

Селище всього на 15 будинків. Панорамні види на паркову і пляжну зони

Новий комплекс являє собою 7-секційний монолітно-кіпрічний будинок змінної поверховості (від 5 до 9 поверхів). На кожному поверсі від двох до шести квартир.

Територія селища - 0,55 га, на якій розташувалися 9 дерев'яних котеджів, об'єднані спільною парковою зоною.

Селище розрахований на обмежену кількість мешканців: всього в «Усово-Огарьово» 9 садиб.

На обгородженій і що примикає до лісового масиву території площею 3 га розташовані 12 будинків готових під ключ.

Першим власником старовинного села Усова, розташованого на березі Москви-ріки, був знатний шляхтич Лаврентій Ус, який потрапив в Росію у 1448 році, давши підставу не тільки селі, а й цілого роду вусів.

Селище Горки-2 утворився на основі радгоспу ОГПУ, утвореного в 20-і роки минулого століття для постачання партійно-урядових дач свіжими продуктами.

Село Калчуга виникла на початку XIX ст. поруч з селом Усово, а в 1892 році московський дворянин Зубаля побудував на її околиці знамениту садибу з червоної цегли з будинками, що нагадують середньовічні замки.

Історія цього села йде в XVII ст., Коли у володінні боярина Кирила Полуектовіча Наришкіна, батька цариці Наталії Кирилівни і діда Петра I, знаходилося сільце Лапіно. За описом 1678 року в ньому була садиба, де жили 11 холопів.

Село розташоване на північному березі річки - Москва. На західній околиці села - гирло річки Істри, на східній околиці - річка Липка. У 3 кілометрах на північ від села проходить Новоризьке шосе.

Солослово в збережених джерелах вперше згадується в 1504, хоча, безсумнівно, існувало набагато раніше. На думку академіка С. Б. Веселовський, її назва походить від відомої торгової прізвища XIV в. сурожан Саларева.

Один з селищ благополуччя і комфорту - "Polyanka deluxe".

Всього тут побудовано 8 котеджів в стилі російського постмодернізму кінця XIX - початку XX століть, на площі трохи менше 4 га.

Розташований в 17-ти кілометрах від Москви, є прекрасним зразком тиші, повного комфорту і розкішної витонченості.

Селище повністю спланований і організовано забудований.

Зведений селище на одній з галявин Новодарьінского лісу.

Представлено 8 проектів будинків: «Принц», «Натхнення», «Будинок Суворовой», «Дипломат», «Мірошницький Струмок», «Півтора Соната», «Грецький», «Норвезький будиночок».

Селище розташоване в глибині соснового лісу. Всього 8 ділянок з шикарними особняками. Площа ділянок від 60 до 500 соток і вдома від 800 до 2000 кв. м.

Розкішні особняки в серце лісового масиву з центральним водопроводом, каналізацією та проведеним магістральним газом готові задовольнити найвибагливіший смак навіть розбещеного клієнта.

У селищі всього 12 котеджів площею від 450 до 470 кв.м. Всі котеджі побудовані.

Ексклюзивні садиби на ділянках від 1 гектара. Селище всього на 6 домоволодінь

Будинки в єдиному архітектурному стилі з усіма комунікаціями. Поруч ліс, річка. Вся інфраструктура Рублево-Успенського шосе.