Реклама
Реклама
Реклама

Зняти квартиру в ЖК Акварелі в Балашисі

ЖК «Акварелі» розташований в м Балашиха Московської області, поряд з великою транспортною магістраллю міста - Шосе Ентузіастів. На автомобілі в'їзд в комплекс можливий не тільки з боку Шосе Ентузіастів (7 км від МКАД), але і з боку Щелковського або Носовихинскому шосе, розташованих в межах 12 км від МКАД. Неподалік від «Акварелі» знаходиться залізнична станція «Балашиха», звідки можна швидко дістатися до Москви.

З комплексу «Акварелі» до Москви легко доїхати за 20 хвилин, саме стільки часу займе шлях на наземному громадському транспорті до станції метро «Новогирєєво». Подорож до Курського вокзалу зажадає близько 40 хвилин, а всього в 100 метрах від комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту «РГАЗУ». У майбутньому в цьому районі планується провести повну реконструкцію Шосе Ентузіастів і побудувати трасу швидкісного трамвая.

У майбутньому в цьому районі планується провести повну реконструкцію Шосе Ентузіастів і побудувати трасу швидкісного трамвая

Проект «Чи рентабельне» - це унікальний сервіс по швидкої і зручної оренді житла, паркінгів і речей. Ми відрізняємося тим що ми не посередники, а працюємо виключно з об'єктами, які є нашою власністю - здаємо свої квартири, паркінги та речі. Таким чином, ми знаходимо індивідуальний підхід до кожного до клієнта, і надаємо сервіс, який повністю відповідає їхнім потребам.

Ми пропонуємо не тільки високоякісний сервіс, але і дуже приємні ціни по оренді різних об'єктів. Так як у нас відсутнє поняття комісії, ціни за оренду повністю відповідають наданому якості, без нарахування додаткових відсотків за послуги ріелторів.

перейти на сайт>