Реклама
Реклама
Реклама

Ремонт пральних машин Балашиха

  1. Сервісний інженер приїде оперативно!
  2. Гарантія бездоганної роботи!
  3. Ремонт на дому включає:
  4. Складний ремонт пральних машин в сервісному центрі м Балашиха.
  5. Ремонт в майстерні ділиться на наступні етапи:
  6. Чому техніку ремонтувати краще у нас?
  7. Фотозвіт-останні ремонти в Балашисі:

«Орбіта Сервіс» - компанія, що надає професійні послуги з ремонту пральних машин в Балашисі «Орбіта Сервіс» - компанія, що надає професійні послуги з ремонту пральних машин в Балашисі. Вузька спеціалізація наших майстрів дозволяє виявити всі можливі проблеми і несправності вже з перших слів опису поломки. Кожен фахівець компанії відрізняється високою кваліфікацією і професіоналізмом, займається ремонтом побутової техніки більше 5 років. Нам не важливо, якої марки пральна машина: Bosch, Electrolux, LG, Samsung, Candi, Indesit, Daewoo, Atlant або інші - відремонтуємо будь-яку!

Сервісний інженер приїде оперативно!

Для того щоб вам не витрачати багато часу в очікуванні, в Балашисі ми організували окрему бригаду майстрів. Через 30 - 45 хвилин фахівець вже буде працювати над усуненням поломки.

БЕЗКОШТОВНО !!! Виїзд майстра на ремонт пральних машин в Балашиха ви не сплачуєте.

Гарантія бездоганної роботи!

Не важливо, який був характер роботи - усунення дрібних несправностей або складний ремонт з заміною електронних модулів або інших запчастин, сервісний інженер в будь-якому випадку зобов'язаний видати гарантійний талон. Як вона виглядає - ви можете подивитися на цій сторінці, щоб не отримати недійсний документ.

Ми видаємо квитанцію за формою БО-3, яка затверджена Мінфіном Росії. Це наш офіційний документ з печаткою!

Залежно від типу ремонту стирання машин в Балашисі термін гарантії варіюється від 3-х до 12 місяців.

При повторному зверненні з цією ж проблемою в період дії гарантії - ремонт буде виконаний безкоштовно. Якщо ж повторний ремонт буде неможливий - вам буде повернута вся сплачена вартість! Довіртеся надійної компанії!

У нас - доступна ціна на ремонт!

Ми не беремо грошей за виїзд майстра додому в Балашиха. Якщо в пральній машині будуть змінюватися вийшли з ладу деталі або буде виконуватися ремонт, ви оплачуєте тільки вартість наданих послуг. При відмові від ремонту - відплачує тільки діагностику в розмірі 500р.

При виконанні ремонтних робіт ми використовуємо тільки оригінальні запасні частини . Низьку ціну на них дозволяють підтримувати прямі поставки від виробників.

Ціни на ремонт: Дрібний ремонт без розбору: відкриття заблокованого люка, заміна ручки відкривання, заміна кнопочки, заміна зливного (заливного) шланга, заміна манжети люка від 500 руб. Дрібний ремонт з розбором пральної машини: прочищення засмічення, усунення протікань, чистка окислених контактів, заміна скла люка, витяг сторонніх предметів, профілактичні роботи. від 600 руб. Ремонт середньої складності з розбором пральної машини: помпи (насоса), заміна ременя приводу, ремонт або заміна нагрівального елементу (тена), датчика, клапана, заміна щіток мотора, пристрої блокування люка від 1200 руб Капітальний ремонт з повним розбором пральної машини: заміна підшипників барабана + сальник, заміна амортизаторів, ремонт або заміна мотора, заміна барабана (бака для білизни), заміна противаг від 5000 руб. Витяг пральної машини з важкодоступних місць (для вбудованих) від 500 руб.

Повний прайс лист

Ви може отримати знижку на роботу майстра до 10%

Кваліфікований ремонт пральних машин на дому в Балашисі.

Практично будь-який ремонт пральних машин в м Балашиха можливий на дому. Найбільш поширені причини поломки виникають з вини самих користувачів - покупка неякісних пральних порошків, відмова від застосування пом'якшуючих рідин при високій жорсткості води, і інші, здавалося б, несуттєві помилки при експлуатації. Але і неправильне підключення згодом може привести до ремонту.

Для підключення пральної машини рекомендуємо звертатися тільки до професіоналів - надійний захист від витратного ремонту!

Ремонт на дому включає:

- виїзд сервісного інженера за вказаною адресою в Балашиха;

- діагностика і виявлення причин поломки (безкоштовно, в разі відмови від ремонту - 500 р.);

- складання кошторису запчастин і матеріалів для проведення ремонтних робіт;

- підрахунок вартості;

- безпосередньо усунення несправності (за результатами видається гарантійний талон).

Попередню вартість ви можете дізнатися у оператора, зателефонувавши по телефону +7 (916) 018-25-95 прямо зараз! Консультація - безкоштовна!

Складний ремонт пральних машин в сервісному центрі м Балашиха.

Рідко, але буває, що ремонт пральних машин в місті Балашиха на дому не представляється можливим. Тоді ми організуємо оперативну доставку техніки в сервісний центр і відновимо працездатність із застосуванням сучасного обладнання. У Балашисі у нас є спеціалізована майстерня, тому доставимо і відремонтуємо швидко і якісно.

Ремонт в майстерні ділиться на наступні етапи:

- безкоштовна доставка техніки до майстерні;

- проведення діагностики, визначення причин поломки;

- виконання ремонту із застосуванням оригінальних запчастин;

- тестування техніки на працездатність;

- безкоштовна доставка техніки додому з видачею гарантії.

Чому техніку ремонтувати краще у нас?

Пральна машина - технічно складний пристрій, і її ремонт варто довіряти тільки висококваліфікованим фахівцям. Компанія Орбіта Сервіс - відрізняється від конкурентів! Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного, пропонуємо безкоштовну консультацію, даємо велику гарантію на ремонт і виконуємо всі роботи акуратно, швидко, професійно!

  • Балашиха-1
  • Балашиха-2
  • Балашиха-3
  • південний
  • Новий Світ
  • Поле Чудес
  • Первомайський (28 мкр.)
  • бурштиновий
  • фабричний
  • 1 травня
  • авіаторів
  • ВНІЇПО
  • Гагаріна (Дослідне Поле)
  • Дзержинського
  • радіоцентр
  • Салтиковка (квартали Акатово, Зворикін, Новосілки, Трудкоопстрой, Серебрянка)
  • північний
  • Північний-2
  • ЦОВБ
  • Микільсько-Архангельський
  • Зоря
  • Балашиха-Парк
  • мирський проїзд
  • Лісове містечко

Фотозвіт-останні ремонти в Балашисі:

Пральна машинка Бош не зливати. Фахівцем нашого сервісного центру була проведена повна прочищення патрубків пральної машини і заміна зливного насоса.

Пральна машинка Зануссі не відкривався люк для завантаження білизни. Діагностика показала: вийшло з ладу УБЛ (пристрій блокування люка) і електронний модуль.Інженер нашого сервісу замінив УБЛ і відремонтував електронний модуль.Стіральная машинка в робочому состояніі.Випісана гарантія.

Пральна машинка BOSH MAXX 4-ні обертає барабан.Інженер нашого сервісу з'ясував, вийшов з ладу електродвигун. Мотор відремонтували: замінили щітки, прочистили колектор, відрегулювали датчик Хола. З мінімальними витратами Ваша помічниця знову в строю.

Чому техніку ремонтувати краще у нас?