Реклама
Реклама
Реклама

Новобудови в Балашисі від забудовника: ціни на квартири в житлових комплексах Балашихи

  1. Забудовники і новобудови Балашихи
  2. Транспортна доступність округу
  3. Інфраструктура г.о. Балашиха
  4. Екологія в міському окрузі
  5. резюме
  6. Динаміка цін на новобудови в міському окрузі Балашиха Московської області

Балашиха - найбільше місто в Підмосков'ї. Після приєднання Залізничного в 2015 році володіння округу розширилися до 244 кв. км, а населення перевищило 450 тис. осіб. Міська територія розділена на 32 мікрорайону та 15 кварталів, дуже несхожих один на одного і утворюють строкату мозаїку з висотних комплексів з типовим житлом, віддалених передмість, старих центральних вуличок, заводських околиць або престижних стародачних селищ. Нових мікрорайонах привласнювали назви житлових комплексів, серед яких є навіть Сакраменто або Поле Чудес. До складу округу входить ще 12 сіл і сіл. На гербі зображено гілку дерева, циркуль і шестерня, що символізує головні досягнення і природні багатства: лісові масиви, розвинену науку і промисловість. Це один з найбільш економічно успішних регіонів Підмосков'я, але не дуже комфортний для життя в плані екологічної обстановки, транспортних проблем та інфраструктури.

Забудовники і новобудови Балашихи

«Безбожно, я не побоюся цього слова, забудована Балашиха» - написав в Instagram губернатор Московської області Андрій Воробйов. Високого чиновника збентежили не тільки велетенські масштаби будівництва, а й катастрофічна нестача робочих місць та інфраструктури, а як наслідок - транспортні муки. Виправити ситуацію можна було тільки введенням мораторію на нове будівництво, що і було зроблено в лютому 2016 року. Ласкаво дають тільки тим забудовникам, які допомагають обдуреним соинвесторам або розселяють старе й аварійне житло. З огляду на гігантські розміри округу, можна умовно розділити його на три частини: «північна» поблизу Щелковського і Балашихинского шосе, «центральна» уздовж Горьковського і «південна» у Носовихинскому.

Північна частина (Косинська і Балашихинський ш.) Менше населена, межує з Горенська лісопарком і національним парком Лосиний острів. Житлові комплекси розташовані недалеко від МКАД, їх будували великі девелоперські холдинги:

  • Група компаній «ПІК», яка вибрала самі ближні до Москви ділянки і реалізувала кілька проектів в мкр-нах 1 травня (10 панельних корпусів), Янтарний (20 шт.) І Смарагдовий (10 шт.);
  • ГК «Гранель» представила три житлові комплекси в мкр-нах Олексіївська Роща і Лукіно: «Олексіївська гай» на 20 гектарах (п'ятнадцять 19-25-поверхових корпусів), РК «Нова Олексіївська Роща» (Тринадцять 9-24-поверхових будинків на 29 га) і «Квартал Лукіно» (Два 17-поверхові корпуси);
  • Колишній забудовник «СУ-155» забудував панельними будинками ділянку 38 га в 22-м мкр-ні, а група «Мортон» реалізувала проект на замовлення Міністерства оборони в мікрорайоні Авіаторів з 24 панельних будинків.

Центральна зона (Горьковское ш.) Включає історичний центр, промзони, військові частини, садиби Горенка і Пехра-Яковлевська, Кучинський і Озерний лісопарк. Девелопери і тут виявилися результативними:

  • ГК «ПІК» отримала добро за реалізацію масштабного проекту ЖК «Ізмайловський ліс» з 16 будинків (15-25 поверхів) модернізованої панельної серії ПІК-1 на ділянці 60 гектарах, розташованому на перетині МКАД і Горьковського ш .;
  • У мкр. Первомайський розташований «28 мікрорайон» від «ДМ Холдинг» ;
  • ФСК «Лідер» представляє свої проекти - «Нове Ізмайлово» (до складу якого входять корпусу «Новогирєєвськая» ) і «Нове Ізмайлово-2» . А також добудовує чужі, наприклад, за розорилася СФК «Реутово» - в мкр-ні Південний розташований житловий комплекс «Південна Зірка», який канула в лету компанія свого часу не встигла завершити, і будівельні роботи продовжив «Лідер».
  • У Першому, одному з найстаріших мкр-нів, знаходиться цікавий, дорогий і оригінальний проект - ЖК «Акварелі» від TEKTA GROUP, поруч зведено «Перлина» на 6 га від колишнього «Мортон» (нині «ПІК») і ЖК «Молодіжний» від «СК Проект»;
  • У Сакраменто ЗАТ «ЗемПроектСтрой» за участю холдингів ЛСР і «Мортон» вивів на ринок малоповерховий селище на 30 га, що складається з 114 будинків висотою від 2 до 4 поверхів.

Південна частина (Носовіхінское ш.) - це, перш за все, вісім мкр-нів колишнього р Залізничного з багатою колекцією новобудов. У мкр-ні Залізничний знаходиться ЖК «Центр плюс» від «Комстрин» , «Центр-2» від ДК «Конструктор» і малоповерховий «Приозерний» від «ГК Веста» . У Ольгіно побудований ЖК «Чайка» від залізничної компанії «Скопа плюс» (квартири продає «Скопа-нерухомість» ). У Новому павичі - «Новоград павич» від ГК «МІЦ» , В Саввін - «Столичний» від компанії «Главстрой Девелопмент» .. У Кучино можна знайти найбільш доступні за ціною квартири в новобудовах Балашихи, наприклад, в «леоновского парку» від АТ «Мосстроймеханизация-5». Ще на півдні є Салтиковка з малоповерховими і найдорожчими комплексами в окрузі і - «Салтиковка престиж» в британському стилі від компанії «Бесткон» і «Садиба Нова Салтиковка» в дусі ренесансу від компанії «Хант-Холдинг».

Транспортна доступність округу

Східні напрямки і раніше були завантажені, а з будівельним бумом виявилися в стані транспортного колапсу. Справа не тільки в тому, що електрички і автобуси переповнені, а на в'їзді-виїзді стоять кілометрові черги машин. Внутрішні дороги потребують ремонту і реконструкції, житлові мікрорайони розкидані, а маршрутів наземного транспорту не вистачає - в результаті їзда по місту стає незручною і забирає багато часу. При цьому є всі умови для розвитку дорожньої мережі та наведення порядку: через округ проходять три федеральні траси (Косинська, Горьковское і Носовіхінское шосе) і залізнична гілка Курського напрямку з десятьма станціями, від яких за 30-40 хвилин можна доїхати до Курського вокзалу. Відстань від ближніх до МКАД районів до метро ( «Косинська», «Новокосіно», «Новогирєєво» і ін.) - всього кілька кілометрів.

Є і позитивні зрушення: побудована естакада на Горьківському шосе на перетині з Радянською вулицею і дві розв'язки у леоновского і об'їзної ш. (Четверта з'явиться на трасі у Східного ш.). Заплановано будівництво дублера Щелковського шосе з десятьма смугами і двоярусними розв'язками.

Інфраструктура г.о. Балашиха

В окрузі налічується близько ста державних дитячих садів і більше п'ятдесяти загальноосвітніх шкіл (у тому числі два ліцею і дев'ять гімназій), щорічно здається ще кілька, але і цього поки не вистачає для 450-тисячного населення. Спеціальну та вищу освіту можна отримати в шести ВНЗ, технікумі і трьох коледжах.

Друга неприємність - брак робочих місць. Незважаючи на наявність декількох науково-дослідних інститутів і десятків промислових підприємств, серед яких великі авіаційні і хімічні заводи, в місті залишаються працювати лише близько 9 тис. Осіб, решта їздять в Москву.

Ще одна проблема - житлово-комунальне господарство. Сучасних керуючих компаній мало, а старі служби не радують гарним сервісом, порядком в будинках і чистотою вулиць.

Зате з торговою сферою справа йде набагато краще: всюди відкриті магазини і торгові центри, в тому числі великі і популярні ТЦ «Вертикаль», «Галіон» і «Світлофор» на ш. Ентузіастів, гіпермаркети «Стрічка» і Metro Cash & Carry.

Для занять спортом доступні кілька десятків спортзалів, стадіони, басейни і фітнес-центри, улюблені і добре відвідувані комплекси - Льодовий палац «Арена» і тенісний спортклуб.

Для недільних прогулянок вибирають міський парк на р. Пехорка, садиби Горенка і Пехра-Яковлевское, Кучинський і Горенська лісопарки, заповідник Лосиний острів.

Екологія в міському окрузі

Самий неприємний і болюче питання було вирішене несподівано швидко. Полігон ТПВ «Кучино» був закритий в червні 2017 року, через кілька днів після звернення одного з місцевих жителів до Президента під час прямої лінії. Чи не довелося чекати балашіхінцам до 2019 року. Це звалище висотою 60 метрів з територією 50 гектар на кілометри виливала задушливі аромати і забруднював грунт і поверхневі води. Стало краще, але гази зі сміттєвої гори все ще проникають в атмосферу, викликаючи у людей дискомфорт і головний біль.
Балашиху екологи відносять до несприятливих регіонах Підмосков'я. Основні джерела забруднення - великі заводи, серед яких ливарно-механічний, машинобудівний, досвідчений хімічний, авіаційні, «Кріогенмаш» і «Лінде Газ Рус». Промислові, сільськогосподарські та комунальні стоки потрапляють в річки і грунт - водойми віднесені до 4-го класу за ступенем забрудненості, що означає «дуже брудні».

Погіршує екологічну обстановку вирубка лісів, проти якої городяни активно виступають. Під житлову і комерційну забудову йшли землі лісового фонду Першотравневого лісництва, Дубового гаю близько мкр-на Дзержинського, лісопарків уздовж Горьковського шосе. На щастя, зелений пояс поки не винищений і захищає населені пункти від екологічних бід.

резюме

Балашиха - місто контрастів. Десятки мікрорайонів розкинулися від МКАД до східних околиць на 19 км і з півночі на південь на 16 км. Вони помітно відрізняються один від одного по транспортної доступності, інфраструктури і укладом життя, пропонуючи покупцям нерухомості багатий вибір. Квадратний метр найдешевшої квартири може коштувати в 4 рази менше, ніж найдорожчою, в новобудовах можна знайти крихітну студію 19 кв. м ( «Нова Олексіївська гай») або 200-метровий пентхаус з панорамним терасою в Поле Чудес. Коли дивишся середній рівень цін, то бачиш, що в сусідніх округах новобудови обходяться дорожче: в Люберцях - на 16%, в Реутово - на 10%, в Котельника - на 9%. Якщо змиритися з транспортними та екологічними проблемами, надлишком новобудов і браком соціальної інфраструктури, то можна придивитися до цього великого, освіченій і успішному місту з довгою історією і традиціями, що склалися.

На цій сторінці показані актуальні Новобудови в міському окрузі Балашиха Московської області, представлені на ринку нерухомості їх уповноваженими продавцями або продаються «від Забудовника»: ГК МІЦ , ТОВ "Главстрой-СПб" , ДК «Конструктор» та ін .. Зібрані нами матеріали містять інформацію про наявність у продажу студій, однокімнатних, двокімнатних, трикімнатних, чотирикімнатних квартир з площею від 18 до 239 кв.м за ціною від 1 569 100 рублів до 20 209 228 рублів. Середня вартість квадратного метра у розмірі 85 217 рублів є лише умовним орієнтиром - щоб зрозуміти, дорого чи дешево Вам обійдеться покупка, доведеться розглядати кожну відповідну квартиру окремо. Серед 15 присутніх тут монолітних і панельних новобудов економ і комфорт-класса.есть ті, які вже отримали дозволи на введення в експлуатацію в 2014-2019 рр і ті, будівництво яких завершується в 2018-2024 рр. Ви можете розглянути придбання квартири вільного планування без обробки, або придивитися до варіантів покупки квартири з готовою обробкою. Найдоступнішими цінами на квартири на сьогоднішній день може похвалитися ЖК "Пехра" від Granelle Group .

Динаміка цін на новобудови в міському окрузі Балашиха Московської області

Хід будівництва новобудов в міському окрузі Балашиха Московської області

Балашиха - найбільше місто в Підмосков'ї

ЖК Новоград павичі, корпус 13, вид з Зенінского ш., Фото 1

ЖК Столичний, корпусу Б1-Б7, вид з вул. Транспортної, фото 1

ЖК Центр Плюс, корпус 211, вид з Автозаводській вул., Фото 1

ЖК Едельвейс-Комфорт, корпус 2, вид з Чистопольській вул., Фото 1

ЖК Ізмайловський ліс, вид з вул. Станції Будівництва, корпусу 1, 2 і 3, фото 1

ЖК 28 мікрорайон, корпус 2, вид з Польового пр-да, фото 1

На нашому порталі Ви зможете читати регулярно оновлюються огляди, дивитися відеорепортажі з будмайданчиків, знайомитися з ходом будівництва, вивчати відгуки людей, що розглядають новобудови в міському окрузі Балашиха Московської області, з метою покупки квартири, взяти участь в обговоренні, задати свої питання експертам порталу та Забудовнику.

Огляди новобудов в міському окрузі Балашиха Московської області