Реклама
Реклама
Реклама

Мікрорайон в м Балашиха 1 Травня. Квартири в 1 Мая Балашиха.

  1. 1 травня мікрорайон Балашиха: розташування. В м Балашиха 1 травня розташований в 300 метрах від МКАД...
  2. Новобудови і квартири в 1 Мая Балашиха.

1 травня мікрорайон Балашиха: розташування.

В м Балашиха 1 травня розташований в 300 метрах від МКАД по Щелковського шосе, оточений Горьковський і Ізмайловський лісопарками. За рахунок своєї близькості до Москви і до р Балашиха 1 Мая зручний транспортним сполученням. Від р Балашиха 1 Мая розташований в 10 хвилинах їзди. Від Москви, станції метро Щолківська мкр 1 травня Балашиха менш ніж в 3 км, час в дорозі не більше 20 хвилин.

План забудови і схема розташування корпусів в мікрорайоні 1 травня міста Балашихи

Інфраструктура мкр 1 травня Балашиха:

1 травня мікрорайон Балашиха багатий внутрішній незалежної інфраструктурою, і поєднує в собі зручності і столичної і заміської життя. На території мкр 1 Мая Балашиха вже побудовані і функціонують дитячий сад, поліція, пошта. Балашиха 1 травня також включає в себе кілька магазинів, і точок побутового обслуговування. Мкр 1 Мая Балашиха буде вкрай комфортабельний для проживання громадян, що працюють в Москві. А також комплексна забудова всього мікрорайону забезпечує безліч різних вакантних робочих місць.

Новобудови і квартири в 1 Мая Балашиха.

1 Мая мікрорайон Балашиха забудований панельними будинками серії П-44К і П-44Т , Зараз ведеться інтенсивна забудова монолітно-цегляних будинків за індивідуальними проектами змінної поверховості. На території мкр 1 травня Балашиха запланована споруда бізнес-центру "Штаб-квартира", який буде включати в себе не тільки житлові та нежитлові приміщення, а й офісні та торгово-розважальні приміщення.

Всі квартири 1 Мая Балашиха здаються без обробки з заскленими вікнами, лоджіями і балконами. Метраж квартир від 30 кв.м. за середньою ринковою ціною. В експлуатацію вже здані перші корпусу, а це значить, що з'явилася можливість купити квартиру 1 Мая Балашиха від власника.

Також купити квартиру 1 Мая Балашиха можна з переуступки права вимоги (більш докладно про цю процедуру можна дізнатися тут ).

Співробітники ТОВ "РАН" готові надати Вам безоплатну допомогу в будь-який операції з нерухомістю з цікавить Вас мікрорайоні Балашихи.

Дізнатися ціну і наявність цікавить Вас квартири в 1 Мая Балашиха, а також отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію про оренду і купівлі-продажу нерухомості в мкр 1 Мая Балашиха можна зателефонувавши за номером - + 7-495-223-02-13 або 8-800-700-94-95