Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво житла в Підмосков'ї. Квартири в Балашисі, Залізничному, Королеві від забудовника

Ми займаємося будівництвом доступного житла в найближчому Підмосков'ї. Наші квартири вільного планування в сучасних новобудовах мають ряд переваг перед ринком вторинного житла : Більш зручне планування, добре діючі комунікації, більший метраж кімнат, молодий контингент проживають в сусідніх квартирах і т.п. Квартири в новобудовах сьогодні воліє все більше і більше покупців, а з початком т.зв. періоду кризи збільшилася і кількість покупців, які замість квартири в Москві все більше віддають перевагу квартиру в Підмосков'ї, в найближчих містах Московської області. Багато в чому це обумовлено тим, що через дорожнечу землі в Москві все частіше будують елітне житло, яке далеко не всім по кишені. Вважається, що в Підмосков'ї купити квартиру в новобудові обійдеться набагато дешевше, особливо, якщо купувати її безпосередньо від забудовника, тобто будівельної компанії, без посередників. Наша компанія також вирішила піти назустріч своїм покупцям і запропонувати не просто дешеве, недороге житло в новобудовах, а житло в однокімнатних, двокімнатних і трикімнатних квартирах (а також і з великою кількістю кімнат - за бажанням власника) в елітних будинках малої поверховості. Як це все можливо, запитаєте Ви? Можливо, якщо застосовувати не застарілі технології будівництва, а більш сучасні, спираючись на досвід наших західних колег по будівництву житла в котеджах, будинках. Наша компанія застосовує технологію Velox і деякі інші сучасні технології, завдяки яким будівництво новобудов стає не тільки швидким, але і саме житло виглядає набагато привабливіше і до того ж пропонується не за завищеними, а за реальними цінами. Таким чином, якщо Ви шукаєте недороге і в той же час елітне житло в Підмосков'ї, то ми думаємо, що зможемо запропонувати Вам підходящий варіант!
Ми займаємося будівництвом доступного житла в найближчому Підмосков'ї Будівельна компанія Союз Будинок Строй здійснює забудову Північно-Східної області Підмосков'я - від Королева - до Залізничного. Ми формуємо новий стандарт житла в Підмосков'ї - комфортні квартири в малоповерхових новобудовах Підмосков'я за найдоступнішими на ринку цінами, від надійного забудовника - компанії "Союз Будинок Строй"!
Якщо Вам вже давно хочеться жити у власному заміському будинку, але поки недостатньо коштів, якщо Вам потрібно нове житло в Москві або Підмосков'ї, якщо Вам хочеться недорого купити новобудову в елітному районі Підмосков'я, то зверніть увагу на наші пропозиції: квартири в малоповерхових елітних будинках котеджного типу. Будинки на невелике число квартир (від шести до дванадцяти) з вільним плануванням від забудовника, обгороджений упорядкований двір, зручна парковка для машин, затишок приватного будинку, комфорт міста - все це включають в себе квартири в ближньому Підмосков'ї від будівельної компанії-забудовника "Союз Будинок Строй ". Такі будинки завжди виглядають гідно і красиво, вони поза швидкоплинною моди, назавжди в ціна, так як це класика! Будинки, які ми зараз стоїмо поблизу селища Зоря - це котеджна забудова "Сосновий бір" - ефективні, дуже міцні, сучасні та енергозберігаючі будинки, в яких тепло взимку і прохолодно влітку. Одним словом - це надійні і красиві будинки, в яких хочеться жити! Ми пропонуємо перевірені часом лінії і пропорції дворянського садибного будинку або старовинної міської забудови. Усередині ж такого будинку - сучасне, гранично функціональний простір, що дозволяє здійснити найнесподіваніші ідеї свого власника.
Однією з особливостей будівництва житла компанією "Союз Будинок Строй" є те, що в вартість квартири, що купується вже входить частина ділянки землі. Нерухомість в Московській області, пропонована компанією-забудовником "Союз Будинок Строй", це однокімнатні і двокімнатні квартири квартири в будинках, що знаходяться на екологічно чистій місцевості, в оточенні соснового бору.
На нашому сайті ви можете детально вивчити розроблений компанією Союз Будинок Строй план-проект забудови будинків в Адміністративному окрузі Балашиха, селище Чорне, вул. Журавлина. (житловий комплекс "Сосновий бір")
Забудова території ведеться за сучасною технологією і з акцентом на проживання молодих сімей з дітьми. Велика сучасний ігровий майданчик, гірки, гойдалки серед красивих сосен буде радувати як маленьких дітей, так і їхніх батьків.
Невелике лісове озеро розташоване в 50 метрах від місця котеджної забудови - шикарне місце для пікніків з вашими друзями. Все це в поєднанні з прекрасною інфраструктурою - дитячий садок, школа, будинок творчості, дитяча поліклініка і аптека - покликані створити комфортні умови проживання в квартирах для вас і ваших дітей. Погодьтеся про таких переваг можна було тільки мріяти!
Якщо Вам потрібно саме такі недорогі квартири в малоповерхових будинках котеджного типу в Підмосков'ї (недалеко від Балашихи і Залізничного), то наша пропозиція саме для Вас!

Наша будівельна компанія пропонує на умови укладення договору будівництва сучасні і недорогі однокімнатні та двокімнатні квартири в новобудовах Підмосков'я (в північно-східній частині Підмосков'я - від Митищі і Королева до Залізничного) без посередників, безпосередньо від забудовника (ТОВ "Союз Будинок Строй"). Ми будуємо якісне, доступне і гідне для життя житло - просторі однокімнатні та двокімнатні квартири вільного планування. Завдяки найсучаснішим австрійськими технологіями і якісним будівельним матеріалам квартири в наших малоповерхових будинках (3-4 поверхи) зводяться дуже швидко. Будівництво новобудов здійснюється за австрійською технологією VELOX , Перевагами якої є:
- Зниження собівартості будівництва новобудов до 50%;
- Скорочення термінів зведення житла в 2,5 рази;
- Економія тепла при експлуатації житла - 40%;
- Термін служби будинків більше ста років;
- Високі споживчі якості і довговічність побудованого житла.
Наші новобудови (північний схід Підмосков'я) продаються з перших рук, від забудовника, розташовані в мальовничих місцях з відмінною екологією, хорошим транспортним сполученням з Москвою, що вигідно відрізняє квартири в них від багатьох пропозицій недорогих ( «бюджетних» або «дешевих») квартир від компаній-забудовників.
Запрошуємо всіх, хто хоче купити квартиру-новобудову в Підмосков'ї (Балашиха, Корольов, Залізничний, Щелково) і хто професійно цікавиться питаннями нерухомості і цін на нерухомість в Підмосков'ї - познайомитися з нашими новими проектами, подивитися здані новобудови, а також самому побувати на наших будівельних майданчиках. На нашому сайті Ви також можете самостійно контролювати процес будівництва останніх новобудов в розділі "Що будуємо", спостерігаючи як тиждень за тижнем Ваш будинок стає все вище і вище і все ближче наближається до етапу здачі.
Наша будівельна компанія пропонує на умови укладення договору будівництва сучасні і недорогі однокімнатні та двокімнатні квартири в новобудовах Підмосков'я (в північно-східній частині Підмосков'я - від   Митищі   і Королева до Залізничного) без посередників, безпосередньо від забудовника (ТОВ Союз Будинок Строй) В даний час малоквартирні новобудови як напрям малоповерхового будівництва недостатньо широко представлені на ринку нового житла в Підмосков'ї. Будівельна компанія "Союз Будинок Строй" пропонує не просто стандартні підмосковні новобудови безпосередньо, без посередників, від забудовника, не просто якісне і недороге житло в Підмосков'ї, а прагне до того, щоб кожен покупець, який прийшов в компанію купити квартиру-новобудову, знайшов в Підмосков'ї справжній будинок своєї мрії і ніколи не пошкодував про свій вибір!
Залежно від Ваших побажань і фінансових можливостей, Ви можете купити у нас квартиру, яка підходить саме Вам і Вашій родині - в наших будинках представлені квартири площею від 40 до 90 кв.м, в хороших північно-східних районах Підмосков'я, в першій зоні віддаленості від Москви (до 15км) з розвиненою інфраструктурою, безпосередньо від забудовника, будівельної компанії. Мінімальна вартість квартири дійсна на самому початковому етапі будівництва житла і поширюється тільки на квартири, що знаходяться на першому поверсі. Вартість квартир на етапі будівництва житла становить від 4 до 6 млн. Руб. (В залежності від метражу), це вище, ніж на етапі будівництва, коли ще навіть не куплений земельну ділянку під котедж, проте він несе в собі набагато менший ризик, тому що будинок вже будується, а також дає можливість вибору квартир на 2-му чи 3-му поверсі, з вікон яких відкривається більш мальовничий вид і які традиційно вважаються кращими варіантами в порівнянні з квартирами на першому поверсі.
Порівнявши вартість на заміську нерухомість в звичайних новобудовах і новобудовах від Союз Будинок Будуючи, Ви переконаєтеся в необхідності купити новобудову саме у нас. Наші квартири в Підмосков'ї - це досить вигідний варіант для будь-якої людини, яка хоче купити сучасне і недороге житло в Московській області. Детальні умови продажів і ціни на пропоноване нами житло в Балашисі, Залізничному та прилеглих округах безпосередньо від забудовника за договором пайового будівництва можна дізнатися, звернувшись за телефоном: 989 11 95.
Наша пропозиція з продажу квартир в ближньому Підмосков'ї (Котеджні забудови, сучасні новобудови в Балашисі, Королеві, Залізничному, Щелково) безпосередньо від компанії-забудовника вигідно відрізняється від багатьох інших варіантів на ринку нерухомості і цін в Підмосков'ї і є вигідним варіантів інвестування в нерухомість . Компанія "Союз Будинок Строй" пропонує недороге будівництво житла, привабливу альтернативу нудною квартирі в безликої багатоповерхівці-новобудові (або купівлі квартири на вторинному ринку) - покупку фактично елітної квартири в котеджі в Підмосков'ї, в будинку-новобудові, тільки не в багатоповерхівці в оточенні " кам'яних джунглів ", а в ефектному особняку, окремо обгородженому, з дитячим майданчиком та стоянкою для машин, в оточенні лісу і сучасних котеджів. А завдяки власній нової підстанції вам навряд чи буде потрібно стабілізатор напруги для підвищення або ліквідації стрибків вхідної напруги в електромережі. Покупку квартири, в якій можна буде відразу ж прописатися, а не чекати на поточний рік і більше, як це нерідко буває при будівництві багатоповерхового житла. Це прекрасна можливість - купуючи доступну новобудову в Підмосков'ї, стати володарем відмінною нестандартної квартири про забудовника, реальна вартість якої буде тільки зростати. Купівля подібної квартири від забудовника - напевно, один з кращих в Підмосков'ї варіантів вирішення питання житла.
У Підмосков'ї багато компаній пропонують якісне житло. Ми ж постаралися зробити доступне житло в Підмосков'ї! Будемо раді бачити Вас серед наших нових покупців!

Як це все можливо, запитаєте Ви?