Реклама
Реклама
Реклама

Балашиха

Балашиха - місто велике і щільно забудований. Настільки щільно, що нові споруди заборонені. Зараз добудовують ті будинки, що були вже розпочаті в 2013. Нових не закладаються. Однак і того, що побудували, досить, щоб поселити велику кількість людей.

Основною проблемою новобудов є погано налагоджена інфраструктура. Старі, облаштовані райони - Балашиха-1 (Міськрада), Балашиха-3, Південний, Новий світ, Зарічний. Це райони з хорошою інфраструктурою, і тут можна знайти роботу, щоб не їздити в Москву. Райони спокійні і розмірені, досить безпечні.

Є ще кілька відокремлених районів Балашихи - Північний і Зоря. У недавньому минулому закриті військові селища. У Північному зручно жити, якщо в наявності є автомобіль. В цілому ведмежий кут, АЛЕ! Дітей відпускають гуляти без страху, повітря чисте, навколо ліс і тиша. Туристам робити тут нічого, якщо не брати до уваги прогулянок по лісі.

Зоря. У селищі близько 15 тисяч чоловік, так що селище відносно великий, облаштований. Знаходиться поруч із Залізничним і має власну залізничну станцію. Пам'яток дві - Музей ППО і непогане озеро, влітку купаються, взимку катаються з гірок. В інший час гуляють по набережній.

Окрема розмова - старі села біля міста Балашиха. Райони тут будуть забудовані дуже різноманітно: є і старі будинки 19 століття, і сучасні таунхауси, і котеджні селища.

У напрямку Щелковського шосе нові мікрорайони змішалися з селами, все тими ж котеджними містечками і таунхаусами. Жити тут добре, але автомобіль - це необхідний засіб пересування. У Балашисі і околицях відстань в 20 кілометрів - норма і великим не вважається.

Люди, що приїжджають туристи можуть зупинитися в самому центрі в готелі в бізнес-центрі. Поруч «Балашиха-Арена», ресторани, кінотеатри, магазини. Особливо кримінальних місць немає, але на прогулянки в промислові райони краще не ходити, а з району в район переміщатися або на авто, або на автобусі, це і безпечніше і швидше. Порівняти ціни на проживання від різних сайтів можна тут , А бронювати заздалегідь можна на букінг - тут . Буває, що з'являються пропозиції житла від приватників - походіть ось тут .