Реклама
Реклама
Реклама

Балашиха - відгуки переїхали. Негативні, нейтральні і позитивні відгуки

  1. негативні відгуки
  2. нейтральні відгуки
  3. Позитивні відгуки

негативні відгуки

Катюха

Сьогодні пройшов перший хороший річний ☔ дощ, але міста не очмень був до цього готовий. Зливи не працюють, каналізація теж .. 🤷 Затопило проїзд під залізничним на ст. Кучино

Олена

Не можу не залишити свій отзив.Город дерьмо.Купілі Квартири на вул Чистопольській, такого скупчення недорозвинених людей не встречалі.Било сказано, двір без машин, немає ми тут з Хохляндії, Вірменії та Узбекістана.Какой-такий двор.Все засралі, запаскудили. вічно страйкуючі, недовольние.От сусідів, Камери при вході понатикалі.Всю життя прожила в Москві, але там такий набрід, що краще їх удавіть.Можно витягти людину з села, але село з нього нет.Постоянно, приїжджають кореспонденти, тепер є у нас такі самовисуванці в депутати в БАЛАШІХУ.По принципом, са озванцев у нас немає, бригадиром буду я.Больше всього дратують, хохли, узбекі.За Квартири свої комуналку заплатити не можете, а в депутати метіте. Я особливо п ... ..им скажу так активістам, не треба ставити свою голову туди, куди не дотягує твоя задніца.Очень пошкодували, що купили квартиру там через низькопробного приїжджого контінгента.Отдельний момент дільничний, це взагалі відома особа в Підмосков'ї, якого гнали з усіх міст МО.Удачі всім

Сергій

Купили квартиру на Чістопольской.Повелісь на ліс і благоустройство.За парковку платимо, комунулку з цим все ок.Но контингент, ублюдкі.Откуда ці тварюки понаїхали, Хохляндия, татарва вся остання ліміту тут.Іногда думаю підірвали б вас у себе уроди.С поліцією взагалі відстій, контингент ми з сіл і деревень.Медіціна триндец.Помірать будеш в лікарню не покладуть з температурою 39, відправлять нахрен.Ужас просто болото яке гниє і гасне.

Лана

Дороги не чистять, тому що замовляють чистку, а платити не хочуть. Ось все виконавці і відмовляються братися за цей район, скількох вони кинули, і грошей не заплатили, лише їм відомо! Яка адміністрація такий і район, поки порядку не буде в ЖКГ, доріг чистих теж не буде

клоака

Балашиха це днище, інакше й бути не може коли воглаве варто малолітній мер ****** з друзями музикантами і колишніми *******!

Алекс

Дивився в Балашисі в мкр. Дзержинського квартири 2,3 кімнатні (порадили), близько до Москви. Ціни позамежні квартири того не варті, 5-6 млн руб. За ці гроші можна купити в Реутова або Новокосіно, дійсно ближче до Москви. Інфраструктури немає, парковок немає, навіть у дворах. Пішов в магазин купити що-небудь на обід ціни як у метро - і це спальний район. З одного боку Горьковское шосе, з іншого залізниця, з третього промзона і нікуди не виїдеш! Про самі квартири: майже всі квартири в продажу здаються в найм, самі господарі в них не живуть, навіщо раніше купували не зрозуміло, продають ріелтори, ціни не знижують мотивуючи "людина сама 5 років тому за 6 млн руб купував, навіщо йому продавати дешевше" . З рідкісними господарями теж торг не йде, продають дивлячись на ріелторів: "ось дивіться сусідню теж за 6 млн продають". Про те що ціну впали і ринок просів ніхто не знає і не чув! Залишається трохи почекати коли на Первомайке новобудови зведуть і можна буде там спробувати купити, хоча теж поруч Горьківка і промзона. Але ближче їхати до Москви.

ХХХ

Тільки кінчені лохи ведуться на природу і на 15 хв. до Москви!!!
Національний парк Лосиний острів !!!

Олександр

Чи не місто моє Рідний бидло, а понаїхали 0.5 IQ так і будуть в пробках стояти))))))))

Петро степанов

Сюди і приїжджає кінчені бидло і у ******* і, самі переехаашіе, не знаю, з чим це пов'язано, але 100% перевірив особисто! Не знаю, де ці люди раніше жили, якщо судити по ним, то в зоопарку))

татьяна гість

Хотілося б звернути увагу влади на, вдома нові, дитячі майданчики, вікна виходять на лісовий масив, тільки в нього не зайти, повалені, не прибрані дерева, мішки зі сміттям. А там мами з колясками гуляють, 4 роки тому лем було чистіше! Прибудинкова територія теж забиралася краще, особливо дитячі майданчики.

Олена

Для швидкого продажу пишуть, врут.Ето як в царські времена.Будем на конях кататися, залізниця нам не потрібна. Верхівці дуже вигідно довго тягнути з метро і дорогий, гроші качати з маршруток і автобусів мила справа.

Ольга

Господа !!! Коли почнете працювати ?? Прокидаємося !! Ми взагалі-то вам платимо, щоб вдома наші обслуговувалися. Мій тел 9852616407. Чекаю поки дзвінка.

Anonymous

https://eva.ru/forum/topic/messages/3430345. htm # message92549369

Навіщо вам балашиха? бидло-місто і відстійник. Якщо мало грошей, краще Путілково подивіться, до Москви пішки

Лежала в лікарні Балашихи кілька разів: огидні люди тільки зустрілися, персонал-так майже всі моральні виродки. Про убогість навколо, дикі пробки і дорогий проїзд ... можна довго продовжувати

плавали, знаємо

https://eva.ru/topic/155/3430345. htm? messageId = 92553062

Не слухайте хвалебні оди Балашисі, особливо про 15хв до метро

Вчора подруга їхала вранці, в районі 7. 30 ранку з першої Балашихи, а вона найближче до метро, ​​добиралася годину до Новогирєєво. І це не межа.

Увечері додому та ж пісня, Горьківка варто. Там завжди пробки!

П'ять років тому я сама поїхала звідти, пробки завжди були і будуть! Балашиха це просто мурашник (

Я не знаю, хто ці люди, які пишуть, що пробок немає, це брехня! Годині о шостій ранку треба виїжджати, щоб більш менш нормально проїхати.

// Evita /

http://www.babyplan.ru/questions/132999-pereezd-v-mo

Жили в Балашисі - це жах, а не місто. Новобудов наліпили один до одного, з парковками погано. Траса М7 варто постійно. Місто необлаштованість якийсь. Погуляти ніде, крім як на центральній дуже невеликій площі.

Просто не уявляю як би я там з коляскою пролазить. Жили в Балашисі-3.

Drowt

https://forum.auto.ru/estate/277923/#post-278037

Балашиха з ближнього Підмосков'я найгірша опція через перевантаженість інфраструктури і транспортної недоступності. Ціна відповідна. Реально до МКАД звідти пріемрно 30 хвилин мінімум на годину пік, до Щелковской мінімум 40. У дачний сезон в п'ятницю там пекло. Якщо бюджет дозволяє дивіться будь-яке інше місце

balaschi

плюс:

  • багато лісів, хоч засрани вони по саме не балуйся.

мінуси:

  • погане сполучення з Москвою
  • погана медицина
  • повна жопа з дитсадками
  • проблеми з переміщенням по вулицях більшу частину року (калюжі, бруд, ожеледь - залежно від сезону).
  • Творчих узбеків забагато стало.

dimmcompany

мінуси:

  • убиті геть міські дороги. намагаюся без потреби взагалі не їздити через місто.
  • охорону здоров'я - в жахливому стані, часів розрухи 90х.
  • взагалі немає місць для нормального, адекватного відпочинку.
  • торгові центри - ніочём, все одно їдемо до Москви
  • вулиці не прибираються, всюди бруд, пил і сміття.
  • благоустрій взагалі відсутнє.
  • транспортна ситуація - просто жесть і з кожним днем ​​- все гірше і гірше.
  • найгірше - що загальне враження таке що місто реально кинутий на самоплив.

Ніяких змін в позитивну сторону або спроб щось змінити в ситуації - немає.

Місто реально надано самому собі, куди крива вивезе, спостерігається тільки розпил-продаж землі і тупа забудова

плюси:

роботи немає, транспорту немає, місто перетворений в депресивний кам'яний мішок.

буду переїжджати

Марат Рудницький

https://vk.com/wall-45460_370071

Повний анус там з транспортом. Між Щелковського і Горьківський шосе все варто хлеще, ніж на Третьому транспортному - але ж це центральні вулиці міста. До сусіднього Реутова з цієї довбали Балашихи дістатися набагато складніше, ніж з Бутово. І пофігу: що на своїх колесах, що на громадському транспорті, який стоїть всюди. Скрізь від слова "абсолютно". Муніципальні установи знаходяться в різних кінцях міста, між якими їхати по магістралях - відповідно, по пробках. І це все - тільки вершина айсберга. Тому Акст від переїзду в Балашиха. Потрапивши туди ви відразу зрозумієте, що Бутово - це рай.

Наталя Алексєєва

https://vk.com/wall-45460_370071

Балашиха-самий відстійний місто Підмосков'я, з місцевим укладом життя, який зрозумілий тільки гопникам і випускникам ПТУ. Інфраструктура розвинена недостатньо, місцеве законодател'ство суперечить багатьом федеральним законам, на вулицях бруд ... Прогулятися ввечері можна тільки в місцевих парках, де насолоджується природою місцеве п'яне свінобидло ...

нейтральні відгуки

карга

З позитивного: повітря все-таки чистіше, ніж в Москві завдяки лісопарковим зонам, є парк, по якому приємно прогулятися, прогулянкова зона ( "Бродвей") вздовж річки, картинна галерея, історико-краєзнавчий музей, палац культури, бібліотеки, дитячі театри- для провінційного міста цілком пристойно. Магазини, кафешки, і т.д., як скрізь. Тепла весна, літо і навіть осінь -хороші пори року в Балашисі, але тільки не зима ...
Двірники на цей час впадають в зимову сплячку, втім, у багатьох мікрорайонах вони сплять цілий рік, в загальному, сміття вистачає, особливо шкода лісові острівці, не навчилися люди ще люди за собою прибирати, що говорить про певний рівень культури. Річечку дуже шкода, так її і не привели в порядок. Окремо стоїть Мазурінскій озеро- просто біда, "перетворилося в неживий муловий полігон" і нікому до цього діла немає.
ЖКГ працює абияк у всіх областях, не у всіх мікрорайонах, але в більшості і примусити їх щось зробити потрібно мати певні риси характеру, враховуючи, що кварплата тут не найнижча по області. Та й працюють КК з 8 до 17 в робочі дні, питається для кого? Для тих, хто сидить удома. Про поліцію краще зовсім не писати, як скрізь: працюють за бажанням. Пробки є, від них не позбудеться найближчим часом: коли проектували дороги, мабуть, великого будівництва і відповідно збільшення парку автомобілів не могли передбачити: стоять часом не тільки два шосе (Ентузіастів і Косинська), але внутрішні дороги. Електричка ходить раз на годину, автобуси, що йдуть до Москви раз в півгодини, маршруток багато (дорогувато) - дістатися до Москви можна, встати треба тільки раніше і виїхати, бажано до 7 години ранку - і буде вам щастя.
Про забудову можна посперечатися: невже є план розвитку міста? Плакати хочеться, оглядаючи окремі мікрорайони.
Надумали переїхати? Переїжджайте, звикнете, перестанете звертати увагу на сміття, давно потребують ремонту будинку, головне - пережити зиму з нечищеними тротуарами і дорогами і головне - хороших сусідів ... про поліцію читайте вище.

Аліна

У нашому місті вас ніхто не чекає. Ви тут нікому не потрібні. Якщо у вас в Мухосранске краще, нічого тут робити. Місто було чисте, поки приїжджих не було.

карга

Зовсім забула розповісти про охорону здоров'я та дитячих садках.
Побудували новий будинок для поліклініки, але самі стіни не лікують: обладнання та фахівців не вистачає, серед терапевтів зустрічаються хороші лікарі, мабуть, мені пощастило. Є дуже хороший онкологічний центр. Існує платний медичний центр, в ньому, здається, всі фахівці в наявності, які це фахівці кожен вирішує для себе сам методом проб і помилок.
З дитячими садами поки неблагополучно. Будують мікрорайон, а саду немає. Доведеться почекати з дітьми до будівлі садка, або возити діток в Москву ....

Олександр

http://nesiditsa.ru/city/balashiha

Прожив рік в Балашисі. В принципі хороший місто для тих, хто приїхав з інших регіонів і хоче влаштуватися в Москві або Підмосков'ї. Житло можна зняти недорого, до Москви недалеко, але для ПМЖ Балашиху б не вибрав.

Verba

php?p=1666239&sid=d79c6d4e22cbfde25fd5ccef7b2302fc#p1666239> https://mnogodetok.ru/viewtopic.php?p=1666239&sid=d79c6d4e22cbfde25fd5ccef7b2302fc#p1666239

я багато років жила в Балашисі на проспекті Леніна, поруч з площею Слави. Дуже зручно було до всього потрібного добиратися навіть з коляскою. Найбільший плюс - що парк і річка поруч. Але в Балашисі великі проблеми з інфраструктурою. Спостерігалися ми в малесенькій одноповерхової поліклініці. Навіть в роки спаду народжуваності там майже завжди були черги. Старший йшов до школи 10 років тому, і тоді вже у всіх школах була друга зміна, а в районі масової забудови (так званому Поле чудес) дитина знайомих навчався в третю зміну в другому класі: shock:. З приводу квартир: в Балашисі дуже багато старого житла. Є п'ятиповерхівки з дерев'яними перекриттями. Тому, напевно, і ціни такі різні.

Ксенія

https://www.babyblog.ru/community/post/houses/1708401

Привіт! З садками попа, 13 тис осіб чергу) В іншому нормально) Про школи не знаю. Правда після Москви н буде не звично, сніг погано чистять, дороги не ремонтують. А так ліс, річка, білки, качки. Магазини, развлекалки. Пробки))) Нові райони ростуть як гриби, мені подобається 22, Трубецькой. Авіаторів ще розвивається, а тут вже все є. Північний далеко, з транспортом важко. 1 травня мені не подобається, там з інфраструктурою погано.

Якщо авіаторів, поле чудес, Трубецькой, то будуть проблеми з поліклінікою, купа районів і все в одній поліклініці, лікарів не вистачає, бардак. Але обіцяють побудувати нову, чекаємо.

ЯЛАГ ***

php?p=13090928&sid=75e7173bde9e108bffb0801bb2bfe923#p13090928> http://vladmama.ru/forum/viewtopic. php? p = 13090928 & sid = 75e7173bde9e108bffb0801bb2bfe923 # p13090928

Ну три роки вже в Балашисі живемо. Мене то точно тільки на машині в Москву прогулятися вивозять, а молодь (а у нас їх повно) постійно. їздить. Чоловік на роботу з роботи. нічого. Просто Балашиха між двох шосе призводять до МКАД розташована. Косинська і Горьковское. У вихідні взагалі пробок немає. Ну влітку звичайно почнуться п'ятниця-субота - з москви, Воскресенье В Москву. Дачники !!

Kostrtoff Sergey

https://forum.auto.ru/estate/277923/#post-277977

Я недавно в Балашисі живу, до Москви близько, місце перспективне, гарне, ліси багато навколо. ЖК Лісове містечко на заході від Балашихи по моєму, там першу чергу з п'яти будинків вже здали, люди вже заселитися встигли, інфраструктура повністю власна, дитячий сад є свій, дочку недавно туди визначили, з транспортом як всюди в Підмосков'ї, якщо Щелковскоое шосе стоїть то до МКАДа їдеш години півтори, якщо немає то 15-20 хвилин. , Автобуси маршрутки ходять регулярно, або З Балашихи на електричці до Курського вокзалу, в принципі виїхати і приїхати є на чому.

Амелі

aspx?cnf=House&trd=27264> http://conf.7ya.ru/fulltext-thread.aspx?cnf=House&trd=27264

Ми там жили. Втекли від транспортних пробок. Якщо і жити, і працювати в Балашисі - нормально. А якщо працювати в Москві - важко. Електрички йдуть один раз на годину всього. На машині - ужасть. В садки велика черга. Але є гідні приватні варіанти. Шкіл вистачає. Інфраструктура хороша. Але медицина - жахлива. Зате платний медцентр великий налічіствует. У вашій ситуації, напевно, потрібно враховувати наскільки ймовірно пропозицію іншого варіанту. І скільки його чекати:) Тому як - краще синиця в руках. Правда, якщо цю синицю можна буде продати і купити щось інше

Леонід

jsp?id=20163547> http://forum.ykt.ru/viewmsg.jsp?id=20163547

Місто як місто. Переїхав з Якутська в 2001 році. 8 років їздив в Москву на роботу. Останні 3 роки в Балашисі. І хоча авто було з 2006 року на роботу на ньому став їздити тільки працюючи в Балашисі. Останні роки пробки дійсно стали позамежними. Але тим не менш дружина до сих пір працює в центрі Москви. 2 години йде на дорогу в один кінець. Син їздить на машині, правда взимку тільки 3-4 рази в тиждень. Він виїжджає на роботу в 5-45 (до 8-00). Але для ближнього Підмосков'я це непогано. Нехай знайдуть хоч одне місце в Підмосков'ї, або інше (НЕ Косинська) шосе, де можна набагато швидше дістатися. Вам точно соврут. А на таких шосе як Ярославка або Ленинградка і зовсім годинами стоять і на в'їзд і на виїзд. Там йде перманентна реконструкція (по 5-7 років) шосе. І невідомо чи буде після цього поліпшення. Найкраще в ближньому Підмосков'ї селитися ближче до електрички. У тій же Балашисі, де я живу, якщо поблизу станції придбати або зняти квартиру, то проблем з поїздкою в Москву не буде (35 хв. І ти на Курській).

Позитивні відгуки

абориген

Багато відгуки так гордо починаються - "... я живу тут уже рік ... я живу тут уже 3 роки ... тут повна ** па!" Я живу тут уже 60 років, і на всі ваші крики можу відповісти рядком з анекдоту: "... до вас не смерділо." Повертайтеся назад в свої Пензи і Саратова і обурюється звідти. Москву про область споганили лимитчики.

Олександр

Відмінний місто, моя рідна, а упирів понаїхали і поганяти словесним проносом Наше місто дружно посилаємо геть. Щасливої ​​дороги!!!

Vdoline

https://otzovik.com/review_4967576.html

Екскурсія по м Балашиха (Росія, Московська область) - Приємно гуляти з дітьми в центрі (Балашиха-1)

переваги:

  • У центрі є все для комфортного життя.
  • Плавно переходить в Москву місто.

недоліки:

  • Пробки на дорогах.

Ми оселилися зовсім недалеко від Макдональдса в Балашисі. Тепер прогулюється по площі Слави, по алеях на вул. Леніна.

Нескінченна безліч лавок. Батьки з дітьми. Коляски, самокати. Квітники. Стежки у дворі заасфальтовані. Всюди нові дитячі майданчики.

Балашиха сьогодні один з найбільших підмосковних міст. Жити тут приємно. Поруч супермаркети, ринок Піраміда.

Парк, річка Пехорка. Балашиха-Арена (хокеїсти, фігуристи). Буду поступово доповнювати це есе, щоб був відчутний рівень комфортності. Я порівнюю з Балашихи 3 роки тому. Покращення радують.

У картинну галерею приїжджають виставки з усієї Росії. У центрі розташований міський парк. Можна зайнятися в мотузяному парку.

З моїм сином проходив перший рівень інструктор Андрій. Син задоволений. Приємні прогулянкові зони, дитячі майданчики, квіти.

Центральні вулиці складаються з чётирех-, п'ятиповерхових будинків. Дахи недавно переобладнані. У під'їздах встановлені пластикові вікна і зроблений свіжий ремонт.

Тут у дворах ще можна зустріті Досить таки дорослих жінок, Які сидять на лавочці біля під'їзду и спостерігають за тим, что відбувається: дітям не дають пустуваті, знають хто де и чім живе. Такі самоорганізуватися консьєржі зі стажем, які живуть з часу заснування цих будинків.

У парку є вулична обмінна бібліотека. Люди підходять, кладуть книги і беруть цікаві.

Поруч Дерево бажань, загадувати, коли придумаєте;)

Відмінний повітря, прогулянка біля річки умиротворяє, є де посидіти. Гуляє безліч людей на велосипедах, з колясками, з дітками, з собачками. Повільний плин річки в цьому місці вміщує всіх гуляють і поглинає шум.

olgatmash

php?tid=7286&pid=428886#pid428886> http://www.balinfo.ru/forum/showthread.php?tid=7286&pid=428886#pid428886

Живу в Балашисі 4 роки, сама москвичка, все життя прожила в ВАО. Квартиру купили по іпотеці, як черговики. Ні за що в Москву не повернуся, мені в Балашисі дуже подобається. Правда прописка залишилася Московська і робота там же. Нічого хорошого немає там, де я жила. Магазинів немає, дитячих садів поруч немає, школа далеко, а яка поруч краще і не треба. Був тільки один плюс, робота в 5 хв. від дому. Але нічого, звикла, катаюся.

з Балашихи

https://eva.ru/topic/155/3430345. htm? messageId = 92550925

Теж туди переїхала, тк. дуже доступні ціни на житло. Але розглядала райони тільки з уже сформованою інфраструктурою, т. До не хотіла ще багато років бруд місити, та й взагалі жити серед бетонних коробок. В результаті практично в самому центрі Балашихи знайшли, причому комплекс бізнес класу. Живемо вже півроку. дуже задоволені. Дорога взагалі не напружує, до Новогирєєво за 20-25 хвилин доїжджаємо, а там коротка гілка до Третьяковки. Парк навпроти будинку, арена зовсім поруч, садок в будинку, школа навпаки. Для нас ще важливо, щоб сусіди були адекватними людьми, все склалося (ттфчнс))))

Nadin

https://www.babyblog.ru/community/post/houses/1708401

Ми теж переїхали з Москви в Балашиха, 22 мкр. Тільки зараз почали благостраівать двори і садити дерева і кущі (ну в сенсі цієї осені 2012 р) є 1 школа -2 зміни, поруч (у них один паркан) Земська гімназія з 5 класу, в ній одна зміни оплата в середньому 3000-4000 тир в місяць (ну це добровільно) і один садок, збираються в цьому році начатьстроітельство нового садка (це ніби як вже на 100%), так само у нас в районі планується відкрити поліклінічне відділення на 1 поверсі житлового будинку (але це хоч щось, а то в дитячій поліклініці взагалі жопа). Вообщем я спочатку переживала, що з Москви поїхали, але тепер мене в Москву не затащіш. Правда за одягом ми все одно в Москву ездіем, так як у нас в районі немає нічого. Ось недавно правда відкрили Кораблик, є дочки синочки (це дитячі). Магазин Діксі, Атак поруч, поруч ринок продовольчий (маленький, але є все). Вообщем район відносно новий, в районі є ініціативна група, яка до речі вибила нам ще один садочок замість житлового будинку та саду на першому поверсі.

До роботи (Ізмайлово) в середньому виходить трохи більше години. На Автозаводську чоловік ездиет на роботу в середньому йому вистачає 1, 5 год. Я вважаю, що це не погано, у мене знайомі по Москві переміщаються так само.

В'ячеслав Коннов

https://vk.com/wall-45460_370071

Переїхав недавно, все відмінно, не слухайте ні кого, хто говорить що ту все погано це леньтяй яким в лом на 10 хв раніше вийти з дому! Відмінний місто з відмінним повідомленням

Коли почнете працювати ?
3430345. htm?
Та й працюють КК з 8 до 17 в робочі дні, питається для кого?
Про забудову можна посперечатися: невже є план розвитку міста?
Надумали переїхати?
Php?
Php?
Aspx?
Jsp?
Php?