Реклама
Реклама
Реклама

Як дістатися з Москви в Балашиха: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Перший варіант - громадський автобус
  2. Розклад автобусних рейсів у напрямку Москва - Балашиха
  3. Вартість квитків
  4. Де купити білет
  5. Другий варіант - електропоїзди
  6. Розклад електричок по маршруту Москви - Балашиха
  7. Вартість квитків
  8. Де купити білет
  9. Третій варіант - легковий автомобіль

Якщо у вас виникло питання, як дістатися з Москви в Балашиха, я вам зараз спробую допомогти. Знаю цей маршрут не з чуток, понад п'ять років прожила в Москві, коли вчилася, в Балашисі знімали з друзями будинок. Тому часто їздила з Москви безпосередньо в Балашиха. Маю досвід проїзду за таким маршрутом, яким і хочу поділитися з вами.

Перший варіант - громадський автобус

Дістатися в Балашиха з Москви можна на громадському автобусі. Проїзд на такому транспорті - один з найпростіших способів дістатися потрібного вам міста. В дорозі таким автобусом ви проведете всього 20-25 хвилин, все звичайно залежить від дороги, пробок і кількості зупинок.

Розклад автобусних рейсів у напрямку Москва - Балашиха

Прямих пасажирських автобусів, які відправлялися з одного з автовокзалів Москви в Балашихи, не передбачено. Тут курсують транзитні рейси в потрібне вам містечко. Відправлення відбувається в 08.10, 11.10, 13.40, 16.50.
Посадка пасажирів на автобус з Москви в Балашихи проходить біля станції метро Партизанська, ТЦ "Альбатрос", прибувають в Балашиха автобуси на зупинку Військова частина.
Два автобуси, які ходять до обіду курсують по маршруту щодня, а от інші два - тільки по буднях. Врахуйте цю інформацію обов'язково, щоб потім не виникли проблеми з проїздом. Це я описала вам рух пасажирських автобусів.

Також ви можете доїхати і на маршрутному таксі, яке постійно курсує між даними точками
Також ви можете доїхати і на маршрутному таксі, яке постійно курсує між даними точками. Зі станції метро Щолківська доїхати до Балашихи ви можете на маршрутних таксі - 396, 102, 300, 338, 338А, 395. А зі станцій метро «Партизанська» або «Ізмайлівська» доїхати можна на автобусі 385, 337.
Від станції «Вихіно» курсує маршрутне таксі під номером 193. Якщо ви плануєте їхати від Калінінської лінії метро, ​​сідайте на автобусі 108, 193, 385, 110. Доїхати від станції метро «Шосе Ентузіастів» до Балашихи можна на маршруті під номером 291.

Вартість квитків

Проїзд на автобусі дуже дешевий, доїхати ви можете за 20-25 російських рублів.

Де купити білет

За проїзд ви оплачуєте безпосередньо у водія автобуса.

Другий варіант - електропоїзди

Другим легким способом доїхати до Балашихи зі столиці Росії є електропоїзди. Залізничний транспорт в напрямку Балашихи відправляється з Курського вокзалу Москви. В дорозі ви проведете не більше 41 хвилин, потяг проїжджає всього 7 зупинок. Регулярність відправлень такого транспорту - щодня.

Розклад електричок по маршруту Москви - Балашиха

За даним транспортному маршрутом курсує більше десятка електропоїздів. Всі вони ходять вранці і до самого вечора. Перша електричка відходить в 07.36, а остання електричка на Балашиху відправляється з Москви в 22.44.
Тому, на мою думку, цей варіант є найзручнішим. Особисто я користувалася послугами РЖД постійно протягом п'яти років.


Вартість квитків

Ціна на квиток на електропоїзд становить 10-15 рублів. Також існує система знижок для пільгових категорії, малюків до 7 років і студентів.

Де купити білет

Купити проїзний документ на електричку ви без проблем можете в приміських касах Курського вокзалу в Москві. Однак досить часто тут бувають черги, багато пасажирів користуються таким видом транспорту. Або можете придбати квиток безпосередньо в провідника в поїзді.

Третій варіант - легковий автомобіль

Одним з найпоширеніших способів доїхати з Москви в Балашиха є автомобіль. Ним користуються майже половина всіх пасажирів.
Опишу вам маршрут, яким користувалася особисто.
Ваш шлях повинен початися на Щелковском шосе. Після того, як об'їде МКАД, з правого боку зустрінеться населений пункт Східний і житловий мікрорайон Щітніково. Вся дорога далі йде тільки по прямій до посту ГБДД, який так само розміщений праворуч. За постом правіше буде поворот на Балашихинський шосе.
Також є варіант проїзду - з Щелковського шосе після Пехра-Покровського повернути праворуч на вулицю Зоряна.
Іноді доводилося їздити по Шосе Ентузіастів. Проїхавши МКАД, ви помітите міст, праворуч від вас будуть різні торгові точки, які варто проїхати, ви зустрінете - «Володимирський тракт», центри торгівлі «Бахетле», компанію «ІДЕЯ», автомобільні салони «Land-Rover» і «BMW». Постійно рухаємося прямо до світлофора, який показує на Об'їзне шосе. Праворуч від вас буде дивізія «Дзержинського», тоді повертаємо наліво під світлофор.