Реклама
Реклама
Реклама

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові | Воробйови гори

  1. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові Під час вступу до вищого навчального закладу...
  2. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові
  3. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові
  4. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові
  5. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові
  6. Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Купити квартиру в Харкові для молодої сім'ї - в новобудові

Під час вступу до вищого навчального закладу у студентів виникає питання: «Де жити?». Приїжджим студентам довго думати не доводиться. Для них при кожному навчальному закладі передбачено гуртожиток. Але вони можуть вибрати і інший варіант - знімне житло. А ось у місцевих першокурсників не такий великий вибір. З батьками жити вже не хочеться, знімати квартиру в старому будинку - теж. Сьогодні у харківських студентів є відмінна альтернатива - ізольовані недорогі гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори».

Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки. Тим часом умови в таких гуртожитках не найкращі. У них доводиться виживати, а не жити. Та й заселитися в сімейні та студентські гуртожитки в Харкові не так вже й просто. Зараз популярним житлом для студентів в Харкові, як і раніше, є сімейні гуртожитки Місця обмежені, число іногородніх студентів велике. Така ситуація є практично у кожному гуртожитку від ВНЗ.

Вибираючи квартиру для студентів в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви отримуєте чудове, сучасне і комфортабельне житло. Переконатися в цьому Ви можете, подивившись фото квартир житлового кварталу «Воробйови гори» на сайті.

Велика кількість сімейних і студентських гуртожитків давно «не знають» що таке капітальний ремонт. Напевно, ще з радянських часів. Слабка електропроводка, старі вікна зі щілинами, прогнилі труби. І це не всі проблеми, з якими стикаються сучасні студенти в гуртожитках. Треба враховувати ще й стару сантехніку в загальному санвузлі, і повну антисанітарію на кухні. Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо? Звільніть себе від готування в загальній кухні і брудного санвузла. Вибирайте власну комфортну квартиру в житловому кварталі «Воробйови гори» з євроремонтом, сучасною сантехнікою і своєї власної кухнею!

У житловому кварталі «Воробйови гори» можна придбати квартиру з уже виконаним сучасним євроремонтом. Пол в таких квартирах встелена чеської ударостійкої керамічною плиткою, на стінах - якісні польські шпалери, а стеля в гостинці французький натяжна. Санвузол викладений іспанської плиткою і обладнаний всім необхідним: душовою кабіною, умивальником, унітазом і бойлером.

У житловому кварталі «Воробйови гори» є також дворівневі квартири. Вони відрізняються своєю функціональністю і оригінальністю - це ідеальні квартири для молоді!

Сама великою проблемою студентських та сімейних гуртожитків у Харкові є холод в кімнатах взимку. Електричні обігрівачі дирекція гуртожитку не дозволяє використовувати в цілях дотримання пожежної безпеки, тому все, що залишається студентам - укутують в теплі пледи і ковдри. У будинках житлового кварталу «Воробйови гори» ніколи не доведеться зіткнутися з такою проблемою, так як все зроблено для того, щоб мешканцям було затишно і комфортно.

  • По-перше, завдяки використанню при будівництві новобудови енергозберігаючих технологій.
  • По-друге, всі вікна в будинках металопластикові з подвійним склопакетом.
  • По-третє, в усіх будинках житлового кварталу автономне опалення, завдяки всьому цьому навіть в дуже холодну зиму в квартирах завжди тепло, а плата за опалення мінімальна.

Наприклад, в січні 2014 року за температурі -20º плата за опалювальні послуги в житловому кварталі «Воробйови гори» була не вище 95 грн. А сума за опалення в той же період в звичайній однокімнатній квартирі панельного будинку становила від 280 грн. Отже, мешканці житлового кварталу «Воробйови гори» платять за опалення в 3 рази менше, ніж мешканці звичайного панельного будинку. А все за рахунок того, що будинки житлового кварталу побудовані за принципом «термоса», тому не треба використовувати можливості опалювальної системи по максимуму, за рахунок цього і виходить велика економія на теплоспоживанні.

Ще одним недоліком гуртожитку є цілковита антисанітарія на кухні, в душових кімнатах, вбиральнях. У кухні ніхто не хоче після себе прибирати, в результаті доводиться готувати в цьому бруді. А ще чекати своєї черги до плити. Навіщо жити в таких умовах? Краще вибрати комфортне життя в житловому кварталі «Воробйови гори», у власній квартирі європейського класу зі своїм санвузлом та кухнею. Дуже зручно, що після покупки квартири, Ви можете замовити монтаж кухні з електроплитою, витяжкою і зручними шафками. Можна також обладнати кухню мікрохвильовкою, електрочайником, холодильником і т.п. Це дуже зручно для тих, хто хоче заощадити свій час і сили.

Збереження речей - це теж величезна проблема гуртожитків, щодня там відбуваються крадіжки, і запобігти цьому практично неможливо. У житловому кварталі «Воробйови гори» про безпеку і збереження речей можна не думати, про все вже подумали до Вас і встановили в кожній квартирі металеві двері, аудіо- та відео домофон, а по всій території житлового кварталу ведеться цілодобове відеоспостереження.

Також треба враховувати і те, що в сімейних і студентських гуртожитках в одну кімнату поміщають по 3-4 людини. А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку? Своє житло в житловому кварталі «Воробйови гори» забезпечить Вам особистий простір, спокій і комфорт.

Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете. Вам не доведеться жити по дурним правил співжиття і слухати неприємні мови в свою адресу від злих вахтерів, якщо Ви пізно повертаєтеся додому. Живучи у власній квартирі в житловому кварталі «Воробйови гори», Ви зможете планувати свій день як хочете

Наймана квартира - ще один варіант житла для студентів. Так, сьогодні на ринку є багато варіантів знімного житла. Але у такого, здавалося б, непоганого варіанту є один великий недолік - завищена ціна. Навіщо щомісяця платити за чужу квартиру, якщо можна собі купити за доступною ціною гостинку в житловому кварталі «Воробйови гори».

Розрахувати вигоду від покупки гостинки в Харкові дуже легко: 6 років навчання х 12 місяців х 2500 грн оренди щомісяця = 180 000 грн. Приблизно таку суму Ви заплатите за проживання в орендованій квартирі за 6 років, а це майже вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори». Тільки купуючи гостинку в Харкові, вона залишиться вашою і після закінчення ВНЗ. Тому дбайливі батьки прямо зараз повинні подумати про те, щоб купити квартиру студенту.

Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді Житловий квартал «Воробйови гори» є відмінним вибором для молоді. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це краще житло в Харкові для студентів, яке вони можуть облаштувати відповідно до своїх смакових уподобань. Власна квартира в новобудові стане Вашим стартом на шляху самостійного життя. В її стінах Ви зможете не тільки готуватися до сесії, а й насолоджуватися комфортним життям!

Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові. Житловий квартал знаходиться на Салтівці - в найбільшому житловому масиві Харкова. Тут дуже зручна транспортна розв'язка, тому можна вибрати будь-який прийнятний вид транспорту. А це дуже важливо для бюджету студента. У 4-х хвилинах від житлового кварталу знаходиться станція метро «Академіка Павлова», а також зупинки 16-го і 27-ого трамваїв. Важливо зауважити, що невисока вартість квартири в житловому кварталі «Воробйови гори» доповнюється зручним місцем розташування, чим не можуть похвалитися сімейні гуртожитки в Харкові Недалеко розташований величезний супермаркет, в якому можна завжди купити всі необхідні продукти. Також поблизу житлового кварталу розташований розважальний комплекс «Радмір». Тут Ви можете добре відпочити і розважитися. Все це вкотре підтверджує, що гостинки житлового кварталу «Воробйови гори» - це найкраще житло для студентів в Харкові!

Неподалік також знаходиться Журавлівське водосховище. Тут можна викупатися, влаштувати пікнік, пограти у волейбол або пейнтбол. До речі, посмажити шашлики Ви можете прямо у дворі житлового кварталу «Воробйови гори», адже там є для цього мангал. Крім мангала, на території кварталу спеціально облаштовані дитячі, спортивні та баскетбольний майданчики. Є парковка для велосипедів, багато лавок і клумб. У дворі можна кататися навіть на роликах, адже він вистелений плиткою, тому його поверхня ідеально рівна.

Знаючи всі переваги житлового кварталу «Воробйови гори», Ви переконаєтеся в тому, що саме тут знаходиться відмінне житло для молоді в Харкові. Гостинки в житловому кварталі «Воробйови гори» - це доступні і комфортабельні квартири, які стануть хорошим початком для впевнених в собі і амбітних молодих людей, які обирають найкраще. Вони підходять усім, хто хоче жити у власній квартирі європейського рівня за доступною ціною!

Популярні запити:

гостинки на Салтівці , купити квартиру студію в Харкові , гостинка зі своїм санвузлом , дворівневі гостинки .

Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо?
Навіщо жити в таких умовах?
А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку?
Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо?
Навіщо жити в таких умовах?
А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку?
Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо?
Навіщо жити в таких умовах?
А якщо Ви не готові до атрибутів студентського життя: до шуму, чужому хропіння і постійного бардаку?
Зрозуміло, можна зробити ремонт у своїй кімнаті (за свої гроші, звичайно ж), а до решти просто адаптуватися, але навіщо?