Реклама
Реклама
Реклама

Бізнес по здачі квартир в Харкові: яку квартиру краще купити

  1. Як зробити бізнес на оренді квартир в ЖК «Воробйови гори»
  2. Організовуємо бізнес на здачі квартир в ЖК «Воробйови гори» з доходом 12-16% річних у валюті!

Інтерес людей до нерухомості зростає з року в рік. Адже квартири, гостинки, студії - не просто місце для власного проживання, але ще і варіант для отримання стабільного прибутку до свого основного доходу. Тому інвестувати в нерухомість воліють все більше харків'ян, адже квартири для бізнесу - це ідеальний спосіб, як примножити свої капіталовкладення!

Тому інвестувати в нерухомість воліють все більше харків'ян, адже квартири для бізнесу - це ідеальний спосіб, як примножити свої капіталовкладення

Як зробити бізнес на оренді квартир в ЖК «Воробйови гори»

Насправді існує більше десятка різних варіантів, як можна заробляти на купленій Вами нерухомості в ЖК «Воробйови гори». Ми представимо найбільш поширені і перевірені моделі, які вже успішно реалізували власники квартир в «Воробйових горах»:

  1. Здача квартири в довгострокову оренду. Купивши квартиру в «Воробйових горах» для здачі в оренду, Ви можете надати управління нею нашої компанії і просто отримувати дохід, без будь-яких зусиль. В даному випадку всі питання взаємодії з квартиронаймачем вирішує керуюча компанія. Які гарантії? По-перше, серед бажаючих зняти квартиру на Ваших умовах буде справжнісінька чергу. По-друге, керуюча компанія «Воробйови гори» готова виплатити Вам авансовим платежем суму оренди, терміном на 1 рік вперед!
  2. Здача квартири подобово. Також популярний варіант отримати стабільний дохід. Але, для цього необхідно мати досить потужну рекламу, щоб підтримувати стабільно високий інтерес до Вашої пропозиції. У чому вигода? А в тому, що досить здавати подобово гостинку в ЖК «Воробйови гори» всього 10 днів поспіль, щоб отримати суму, яка еквівалента місячного доходу від здачі на тривалий термін.
  3. Квартиру для бізнесу в ЖК «Воробйови гори» можна купити, наприклад, з метою організації в ній міні-салону краси, де можна надавати найбільш затребувані послуги: нарощування вій, манікюр, татуаж, масаж і т.д. Вам не доведеться орендувати приміщення, а якщо раптом Ви зміните свої життєві пріоритети, заробити на гостинці можна буде відповідно до двох раніше перерахованим методам.
  4. Гостинка в ЖК «Воробйови гори» легко може замінити Вам і офіс. Дуже багато хто купує малогабаритку для того, щоб створити в ній своє робоче місце. До слова, тут зможе комфортно розташуватися навіть невелика команда - відмінний варіант для ІТ-фахівців.
  5. А ще, реальна гостинка для бізнесу в «Воробйових горах» може стати пунктом для заробітку віртуальних грошей. Зараз вкрай популярним стало заробляти криптовалюта, за допомогою майнінгових ферм. У себе вдома встановлювати їх не зовсім комфортно, оскільки займають вони чимало місця, та й до того ж, шумлять при роботі. Ідеальний варіант - вкласти гроші в компактну нерухомість в представленому житловому комплексі і розташувати в ній кілька ферм. Величезна перевага саме «Воробйових гір» в тому, що мешканці оплачують комунальні послуги за мінімальними тарифами в місті Харкові. У підсумку, це забезпечить Вам ще більш високу чистий прибуток від Майнінг!

У підсумку, це забезпечить Вам ще більш високу чистий прибуток від Майнінг

Організовуємо бізнес на здачі квартир в ЖК «Воробйови гори» з доходом 12-16% річних у валюті!

Якщо Ви віддаєте перевагу більш традиційні варіанти заробітку - здачу квартир в оренду, це забезпечить Вам стабільний прибуток в розмірі 12-16% річних у валюті! Це значно більше, ніж пропонують банківські депозити, і набагато безпечніше! А завдяки тому, що заробляти на оренді Ви можете з помщью нашої керуючої компанії, гроші самі будуть надходити Вам на рахунок, без зайвих зусиль!

Не варто забувати і про те, що вартість гостінок з роками стає тільки вище. У рік ціна збільшується, як мінімум, на 6-9%. Це означає, що якщо Ви захочете продати гостинку, наприклад, через 5 років, то отримаєте за неї більше, ніж вкладали спочатку!

Це означає, що якщо Ви захочете продати гостинку, наприклад, через 5 років, то отримаєте за неї більше, ніж вкладали спочатку

У ЖК «Воробйови гори» Ви можете купити квартиру для бізнесу загальною площею від 18 до 37 м2! Планувальні рішення представлені у вигляді студій, двокімнатних і дворівневих гостінок. Така різноманітність дозволить Вам вибрати оптимальний варіант для заробітку.

Уже хочете вкласти гроші в покупку гостінок? Все що Вам необхідно зробити - прямо зараз зателефонувати в наш відділ продажів по телефону: 096-016-17-17, записатися на перегляд квартир і дізнатися докладніше про те, як легко можна на них заробляти!

Популярні запити:

Гостинки зі своїм санвузлом , гостинки біля метро , гостинки на Салтівці , квартири-студії в Харкові , дворівневі гостинки , малогабаритки .

Які гарантії?
У чому вигода?
Уже хочете вкласти гроші в покупку гостінок?