Реклама
Реклама
Реклама

«Бестужівські сади» - європейське житло в розстрочку від забудовника ~

  1. «Бестужівські сади» - європейське житло в розстрочку від забудовника Вас цікавить покупка житла в...
  2. Смарт-квартири, площею 11.3 м2
  3. Квартира-студія, площею 18.6 м2
  4. Квартири, площею 22.6 м2 і 23.3 м2
  5. Студії, площею 41.2 м2
  6. Дворівневі квартири, площею 24.8 м2
  7. Двокімнатні квартири - евродвушкі, площею 37.2 м2
  8. Чи вигідно купувати житло в розстрочку?
  9. Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?
  10. Чи не мрійте, купуйте житло в розстрочку, в ЖК «Бестужівські сади»!
  11. Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку
  12. «Бестужівські сади» - європейське житло в розстрочку від забудовника
  13. Від 11 до 50 м2, а яке житло в Харкові потрібно Вам?
  14. Смарт-квартири, площею 11.3 м2
  15. Квартира-студія, площею 18.6 м2
  16. Квартири, площею 22.6 м2 і 23.3 м2
  17. Студії, площею 41.2 м2
  18. Дворівневі квартири, площею 24.8 м2
  19. Двокімнатні квартири - евродвушкі, площею 37.2 м2
  20. Чи вигідно купувати житло в розстрочку?
  21. Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?
  22. Чи не мрійте, купуйте житло в розстрочку, в ЖК «Бестужівські сади»!
  23. Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку

«Бестужівські сади» - європейське житло в розстрочку від забудовника

Вас цікавить покупка житла в розстрочку? Пропонуємо Вам неймовірно ВИГІДНИЙ варіант - компактна квартира зі своїм санвузлом та кухнею в новобудові «Бестужівські сади»! Кращого пропозиції в місті Харкові Ви точно не знайдете!

Від 11 до 50 м2, а яке житло в Харкові потрібно Вам?

Незалежно від того, наскільки індивідуальні Ваші переваги в питанні вибору нерухомості, в новому житловому комплексі « Бестужівські сади »Обов'язково знайдеться варіант, який впишеться саме у Ваші вистави« ідеальної квартири ».

Нагадуємо, що в нашому житловому комплексі представлені гостинки самих різних планувань і площ:

  • Смарт-квартири, площею 11.3 м2

Таке житло в Харкові буде чудовим варіантом для студента або для самотньої людини! Навіщо переплачувати за зайві квадратні метри, які Вам і зовсім не потрібні, якщо все необхідне можна розмістити в такій гостинці?

Ця міні-квартирка володіє найнижчою вартістю на ринку нерухомості Харкова, і ми надаємо Вам унікальну можливість купити її на умовах розстрочки від забудовника!

  • Квартира-студія, площею 18.6 м2

Пропозиція для тих, хто цінує комфорт проживання, але дотримується європейських цінностей в плані вибору нерухомості. Даний варіант доступного житла в Харкові буде відмінним вибором вже не тільки для студентів і самотніх людей, а й для молодої пари!

Квартира-студія, площею 18.6 м2 - це реальний старт самостійного життя! А можливість покупки цього житла в розстрочку дозволить Вам втілити свою мрію в реальність, як можна швидше, не чекаючи моменту, поки вся необхідна сума буде «на руках».

А можливість покупки цього житла в розстрочку дозволить Вам втілити свою мрію в реальність, як можна швидше, не чекаючи моменту, поки вся необхідна сума буде «на руках»

  • Квартири, площею 22.6 м2 і 23.3 м2

Це найкраща альтернатива звичайним 1к квартирах зі стандартним плануванням. У студії, площею 22.6 м2, яка розташована в ЖК «Бестужівські сади», Ви отримуєте вільний простір, без обмеження внутрішніми стінами і перегородками! Оформляйте такий дизайн інтер'єру, який Ви захочете або замовляйте ремонт від забудовника!

Такі апартаменти вважаються найпопулярнішим типом житла в Харкові, їх Ви також можете купити в розстрочку!

Такі апартаменти вважаються найпопулярнішим типом житла в Харкові, їх Ви також можете купити в розстрочку

  • Студії, площею 41.2 м2

А цей варіант ми пропонуємо спеціально для максималістів! Збільшена площа студії дозволяє створити не тільки обідню і вітальню зону, але і виділити простір для оформлення спальні!

Гідність такої квартири - оптимальна геометрія, що дозволяє створити різні варіанти планування або залишити все як є - єдине вільне місце з максимальним простором!

________________________________________________________________________________

Читайте також: Ціни на нерухомість в Харкові

________________________________________________________________________________

  • Дворівневі квартири, площею 24.8 м2

Перевагою такого формату нерухомості можна вважати окрему зону відпочинку. На першому рівні такої гостинки, як правило, розташовуються:

  • Передпокій;
  • санвузол;
  • Кухня-студія;
  • Вітальня.

Тут Ви можете приймати гостей, розважатися, займатися творчістю. А ось другий рівень - цілком і повністю належить лише Вам! Там влаштована затишна спальня з подіумної ліжком і різноманітними нішами для зберігання речей.

  • Двокімнатні квартири - евродвушкі, площею 37.2 м2

Якщо у Вашій родині з'явилася дитина або Ви, принаймні, вже готуєтеся до цього моменту, пропонуємо Вам альтернативу двокімнатній квартирі - евродвушку! Представлений формат поєднує в одній кімнаті - передпокій, кухонну зону і вітальню. В іншій кімнаті - велику гардеробну і спальню.

І найголовніше, вартість такої міні-двокімнатної квартири як і раніше залишається максимально прийнятною для Вас! А можливість купити таке житло в розстрочку, зробить Вас найщасливішою сім'єю в Харкові!

А можливість купити таке житло в розстрочку, зробить Вас найщасливішою сім'єю в Харкові

Чи вигідно купувати житло в розстрочку?

Коли немає потрібної суми «готівкою», часто виникає питання: «Що краще - оформити кредит на житло або купити квартиру в розстрочку?» Більш того, деякі і зовсім не бачать різниці між двома цими варіантами!

________________________________________________________________________________

Читайте також: Гостинки на найвигідніших умовах в Харкові

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Прояснимо головні відмінності:

  1. Кредит видається банком, фінансовою організацією, яка в угоді купівлі-продажу виступає посередником між забудовником і покупцем. Програма розстрочки запропонована безпосередньо компанією, яка і реалізує житло.
  2. При видачі кредиту, в банк необхідно оплачувати разові комісії, страхові збори і т.д. Оформлення розстрочки від забудовника на покупку гостинки в ЖК «Бестужівські сади» не супроводжується жодними додатковими фінансовими витратами з боку покупця.
  3. Умови розстрочення набагато вигідніше, ніж кредит на покупку житла, оформлений в банку. Більшість банків на поточний момент видають кредити під 22-24% річних, розстрочка не супроводжується такою непідйомною для багатьох сімей ставкою!
  4. Взяти кредит в банку іноді може бути дуже не просто - необхідно відповідати ряду умов, надати документи з різних інстанцій. Для оформлення розстрочки Вам потрібен паспорт і код, і більше нічого!
  5. Найголовніший плюс розстрочки на покупку житла в ЖК «Бестужівські сади» - можливість із забудовником домовитися про її умовах. Ми завжди готові піти до Вас на зустріч і надати більш НАЙВИГІДНІШІ умови для покупки нашої нерухомості!

Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?

ЖК «Бестужівські сади» - це набагато більше, ніж просто житло! Купуючи гостинки в розстрочку у нас, Ви отримуєте безліч додаткових переваг.

  • Європейський рівень комфорту.

Житловий комплекс «Бестужівські сади» - це 100% новобуд! Будинок побудований з цегли, фасад додатково утеплений двома шарами мінеральної вати для збереження тепла в квартирах. Металопластикові вікна в гостинках, автономне опалення - все це забезпечить Вам максимальний комфорт проживання, незалежно від пори року!

  • Простір для відпочинку, творчості та розваги.

Територія житлового комплексу спланована ландшафтними дизайнерами. Тут є і пішохідні доріжки, прикрашені яскравою тротуарною плиткою, і квіткові клумби з декоративними рослинами, зони відпочинку та розваги. Все це гарантує Вам не просто комфортні умови проживання, а й чудовий настрій на кожен день!

  • Все необхідне під рукою.

Поблизу житлового комплексу розташовані школи та дитячі садки, в 2-х хвилинах ТРЦ «Французький бульвар». У крокової доступності кілька станцій метро, ​​а також зупинка інших видів транспорту, за допомогою якого Ви можете дістатися в будь-яку точку міста Харкова.

  • Абсолютна безпека.

Територія ЖК «Бестужівські сади» надійно захищена від сторонніх. По периметру встановлено огорожу, вхід контролюється системою доступу VISIT (як на територію, так і в будинок). Житловий комплекс знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням, а також під охороною. Проживаючи тут, Ви можете бути на 100% впевнені у власній безпеці.

  • Тихий район в серці міста.

Район розташування нашого будинку - це тихий центр Харкова. З одного боку, Ви залишаєтеся в курсі всіх подій, що відбуваються в місті. З іншого, перебуваєте в видаленні від всієї його суєти, в комфортних і спокійних умовах, про які мріє кожен!

Чи не мрійте, купуйте житло в розстрочку, в ЖК «Бестужівські сади»!

Продажі нерухомості в нашому новому ЖК вже стартували! Не пропустіть унікальну можливість стати володарем відмінних квартир і студій на вигідних для Вас умовах! Детальніше про можливості придбання житла в розстрочку Ви можете дізнатися у відділі продажів, телефонуйте за телефонами: 097-776-76-76, 050-05-600-05, приходьте на перегляд і купуйте смарт-квартири європейського класу в нашому новому житловому комплексі!

Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку

Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку

«Бестужівські сади» - європейське житло в розстрочку від забудовника

Вас цікавить покупка житла в розстрочку? Пропонуємо Вам неймовірно ВИГІДНИЙ варіант - компактна квартира зі своїм санвузлом та кухнею в новобудові «Бестужівські сади»! Кращого пропозиції в місті Харкові Ви точно не знайдете!

Від 11 до 50 м2, а яке житло в Харкові потрібно Вам?

Незалежно від того, наскільки індивідуальні Ваші переваги в питанні вибору нерухомості, в новому житловому комплексі « Бестужівські сади »Обов'язково знайдеться варіант, який впишеться саме у Ваші вистави« ідеальної квартири ».

Нагадуємо, що в нашому житловому комплексі представлені гостинки самих різних планувань і площ:

  • Смарт-квартири, площею 11.3 м2

Таке житло в Харкові буде чудовим варіантом для студента або для самотньої людини! Навіщо переплачувати за зайві квадратні метри, які Вам і зовсім не потрібні, якщо все необхідне можна розмістити в такій гостинці?

Ця міні-квартирка володіє найнижчою вартістю на ринку нерухомості Харкова, і ми надаємо Вам унікальну можливість купити її на умовах розстрочки від забудовника!

  • Квартира-студія, площею 18.6 м2

Пропозиція для тих, хто цінує комфорт проживання, але дотримується європейських цінностей в плані вибору нерухомості. Даний варіант доступного житла в Харкові буде відмінним вибором вже не тільки для студентів і самотніх людей, а й для молодої пари!

Квартира-студія, площею 18.6 м2 - це реальний старт самостійного життя! А можливість покупки цього житла в розстрочку дозволить Вам втілити свою мрію в реальність, як можна швидше, не чекаючи моменту, поки вся необхідна сума буде «на руках».

А можливість покупки цього житла в розстрочку дозволить Вам втілити свою мрію в реальність, як можна швидше, не чекаючи моменту, поки вся необхідна сума буде «на руках»

  • Квартири, площею 22.6 м2 і 23.3 м2

Це найкраща альтернатива звичайним 1к квартирах зі стандартним плануванням. У студії, площею 22.6 м2, яка розташована в ЖК «Бестужівські сади», Ви отримуєте вільний простір, без обмеження внутрішніми стінами і перегородками! Оформляйте такий дизайн інтер'єру, який Ви захочете або замовляйте ремонт від забудовника!

Такі апартаменти вважаються найпопулярнішим типом житла в Харкові, їх Ви також можете купити в розстрочку!

Такі апартаменти вважаються найпопулярнішим типом житла в Харкові, їх Ви також можете купити в розстрочку

  • Студії, площею 41.2 м2

А цей варіант ми пропонуємо спеціально для максималістів! Збільшена площа студії дозволяє створити не тільки обідню і вітальню зону, але і виділити простір для оформлення спальні!

Гідність такої квартири - оптимальна геометрія, що дозволяє створити різні варіанти планування або залишити все як є - єдине вільне місце з максимальним простором!

________________________________________________________________________________

Читайте також: Ціни на нерухомість в Харкові

________________________________________________________________________________

  • Дворівневі квартири, площею 24.8 м2

Перевагою такого формату нерухомості можна вважати окрему зону відпочинку. На першому рівні такої гостинки, як правило, розташовуються:

  • Передпокій;
  • санвузол;
  • Кухня-студія;
  • Вітальня.

Тут Ви можете приймати гостей, розважатися, займатися творчістю. А ось другий рівень - цілком і повністю належить лише Вам! Там влаштована затишна спальня з подіумної ліжком і різноманітними нішами для зберігання речей.

  • Двокімнатні квартири - евродвушкі, площею 37.2 м2

Якщо у Вашій родині з'явилася дитина або Ви, принаймні, вже готуєтеся до цього моменту, пропонуємо Вам альтернативу двокімнатній квартирі - евродвушку! Представлений формат поєднує в одній кімнаті - передпокій, кухонну зону і вітальню. В іншій кімнаті - велику гардеробну і спальню.

І найголовніше, вартість такої міні-двокімнатної квартири як і раніше залишається максимально прийнятною для Вас! А можливість купити таке житло в розстрочку, зробить Вас найщасливішою сім'єю в Харкові!

А можливість купити таке житло в розстрочку, зробить Вас найщасливішою сім'єю в Харкові

Чи вигідно купувати житло в розстрочку?

Коли немає потрібної суми «готівкою», часто виникає питання: «Що краще - оформити кредит на житло або купити квартиру в розстрочку?» Більш того, деякі і зовсім не бачать різниці між двома цими варіантами!

________________________________________________________________________________

Читайте також: Гостинки на найвигідніших умовах в Харкові

________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________

Прояснимо головні відмінності:

  1. Кредит видається банком, фінансовою організацією, яка в угоді купівлі-продажу виступає посередником між забудовником і покупцем. Програма розстрочки запропонована безпосередньо компанією, яка і реалізує житло.
  2. При видачі кредиту, в банк необхідно оплачувати разові комісії, страхові збори і т.д. Оформлення розстрочки від забудовника на покупку гостинки в ЖК «Бестужівські сади» не супроводжується жодними додатковими фінансовими витратами з боку покупця.
  3. Умови розстрочення набагато вигідніше, ніж кредит на покупку житла, оформлений в банку. Більшість банків на поточний момент видають кредити під 22-24% річних, розстрочка не супроводжується такою непідйомною для багатьох сімей ставкою!
  4. Взяти кредит в банку іноді може бути дуже не просто - необхідно відповідати ряду умов, надати документи з різних інстанцій. Для оформлення розстрочки Вам потрібен паспорт і код, і більше нічого!
  5. Найголовніший плюс розстрочки на покупку житла в ЖК «Бестужівські сади» - можливість із забудовником домовитися про її умовах. Ми завжди готові піти до Вас на зустріч і надати більш НАЙВИГІДНІШІ умови для покупки нашої нерухомості!

Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?

ЖК «Бестужівські сади» - це набагато більше, ніж просто житло! Купуючи гостинки в розстрочку у нас, Ви отримуєте безліч додаткових переваг.

  • Європейський рівень комфорту.

Житловий комплекс «Бестужівські сади» - це 100% новобуд! Будинок побудований з цегли, фасад додатково утеплений двома шарами мінеральної вати для збереження тепла в квартирах. Металопластикові вікна в гостинках, автономне опалення - все це забезпечить Вам максимальний комфорт проживання, незалежно від пори року!

  • Простір для відпочинку, творчості та розваги.

Територія житлового комплексу спланована ландшафтними дизайнерами. Тут є і пішохідні доріжки, прикрашені яскравою тротуарною плиткою, і квіткові клумби з декоративними рослинами, зони відпочинку та розваги. Все це гарантує Вам не просто комфортні умови проживання, а й чудовий настрій на кожен день!

  • Все необхідне під рукою.

Поблизу житлового комплексу розташовані школи та дитячі садки, в 2-х хвилинах ТРЦ «Французький бульвар». У крокової доступності кілька станцій метро, ​​а також зупинка інших видів транспорту, за допомогою якого Ви можете дістатися в будь-яку точку міста Харкова.

  • Абсолютна безпека.

Територія ЖК «Бестужівські сади» надійно захищена від сторонніх. По периметру встановлено огорожу, вхід контролюється системою доступу VISIT (як на територію, так і в будинок). Житловий комплекс знаходиться під цілодобовим відеоспостереженням, а також під охороною. Проживаючи тут, Ви можете бути на 100% впевнені у власній безпеці.

  • Тихий район в серці міста.

Район розташування нашого будинку - це тихий центр Харкова. З одного боку, Ви залишаєтеся в курсі всіх подій, що відбуваються в місті. З іншого, перебуваєте в видаленні від всієї його суєти, в комфортних і спокійних умовах, про які мріє кожен!

Чи не мрійте, купуйте житло в розстрочку, в ЖК «Бестужівські сади»!

Продажі нерухомості в нашому новому ЖК вже стартували! Не пропустіть унікальну можливість стати володарем відмінних квартир і студій на вигідних для Вас умовах! Детальніше про можливості придбання житла в розстрочку Ви можете дізнатися у відділі продажів, телефонуйте за телефонами: 097-776-76-76, 050-05-600-05, приходьте на перегляд і купуйте смарт-квартири європейського класу в нашому новому житловому комплексі!

Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку

Планування квартир в ЖК «Бестужівські сади», які можна купити в розстрочку

Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?
Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?
Від 11 до 50 м2, а яке житло в Харкові потрібно Вам?
Навіщо переплачувати за зайві квадратні метри, які Вам і зовсім не потрібні, якщо все необхідне можна розмістити в такій гостинці?
Чи вигідно купувати житло в розстрочку?
Коли немає потрібної суми «готівкою», часто виникає питання: «Що краще - оформити кредит на житло або купити квартиру в розстрочку?
Що Ви отримаєте, вибравши житло в ЖК «Бестужівські сади»?
Від 11 до 50 м2, а яке житло в Харкові потрібно Вам?
Навіщо переплачувати за зайві квадратні метри, які Вам і зовсім не потрібні, якщо все необхідне можна розмістити в такій гостинці?
Чи вигідно купувати житло в розстрочку?