Реклама
Реклама
Реклама

Конкурсний набір на військову кафедру

Шановні студенти другого курсу ЕФ МГУ імені М.В. Ломоносова!

В рамках навчання в Московському університеті Ви маєте право брати участь в конкурсі на навчання на військовій кафедрі МГУ імені М.В., Ломоносова у напрямку військово-облікової спеціальності "Математичне, програмне та інформаційне забезпечення функціонування автоматизованих систем".

В рамках конкурсу Вам пропонується вибрати одне з 3-х напрямків:

Категорія Тривалість Початок навчання Успішність до надходження Солдати запасу 1,5 року Вересень 3го курсу - Сержанти запасу 2 роки вересня 3го курсу - Офіцери запасу 2,5 Року Грудень 3го курсу Середній бал за іспити за 2 і 3 сесії не нижче 3,5

Студенти, які навчаються за напрямом підготовки Офіцер запасу у напрямку військово-облікової спеціальності "Математичне, програмне та інформаційне забезпечення функціонування автоматизованих систем", для закінчення навчання будуть зобов'язані вступати до магістратури одного з 9 факультетів Московського університету: економічного факультету, механіко-математичного факультету, вищої школи державного аудиту, соціологічного факультету, вищої школи державної політики і т.д. (Можна уточнити на військовій кафедрі №2 МГУ імені М.В. Ломоносова).

Заняття на військовій кафедрі проходять 1-2 рази на тиждень. Номінально по три пари в день. Звітність в кінці кожного семестру у вигляді письмового іспиту.

Організаційні збори з питань вступу на військову кафедру Московського університету відбудеться 6 квітня 2018 року в 9:00 у аудиторії П5.

Для вступу на військову кафедру необхідно:

1. Студентам 2-го курсу очної форми навчання, які бажають навчатися за даними програмами, необхідно до 13 квітня 2018 року (включно) подати інспектору свого курсу заяву про участь у конкурсному відборі для навчання на військовій кафедрі (в 210 аудиторію Ганні Олександрівні Гордіковой (економіка ) і Дарії Олександрівні Козлової (менеджмент).

Ви можете подати одну заяву з 6 варіантів:

  1. солдат запасу;
  2. сержант запасу;
  3. офіцер запасу;
  4. сержант запасу (і при несприятливому відборі - солдат запасу);
  5. офіцер запасу (і при несприятливому відборі - сержант запасу);
  6. офіцер запасу (і при несприятливому відборі - солдат запасу).

Відповідно, Ви берете участь в конкурсі або на одну спеціальність, або на дві (на вибір).

2. Після збору необхідних відомостей (заповнення анкети) і підрахунку середнього балу (робить навчальна частина) буде оголошена дата, після якої студент повинен прийти на військову кафедру (але до 15 травня 2018 роки) і отримати супровідний лист для проходження військово-медичної комісії в військкоматі за місцем прописки.

Отже, для того, щоб поїхати в військкомат за місцем прописки для проходження комісії Вам потрібно:

  1. Отримати супровідний лист від військової кафедри (напрямок для військкомату).
  2. Зібрати необхідні медичні документи (аналізи і довідки). Детальніше можна уточнити у начальника курсу Фоміної Вікторії Сергіївни. Студент повинен здати аналізи і отримати виписки з наркологічного, шкірно-венерологічного та ін. Диспансерів, про те, що він не перебуває там на обліку.

3. Дата здачі нормативів буде також оголошено додатково. Щоб отримати допуск потрібно принести Матвєєвої Наталії Володимирівні довідку про групу здоров'я за два тижні до здачі. Нову довідку! Таку ж як багато приносили в вересні. Може отримати і в своїй поліклініці.

Графік здачі нормативів учасниками конкурсу від ЕФ МГУ

Нормативи з фізичної підготовки - підтягування, біг на 100м, біг на 3 км.

4. Після проходження військкомату Ви повинні отримати два документа:

  1. Карту ВВК (її Ви отримуєте на військовій кафедрі, самі не заповнюєте, її заповнюють ВОЕНКОМАТ),
  2. Результати професійного психологічного відбору! (Або проходите тест у військкоматі, або вже проходили і отримаєте про це папір).

Ці документи студент приносить на військову кафедру (під розпис в журналі прийому документів на військовій кафедрі) до 13.07.2018 р

5. В кінці серпня будуть опубліковані списки надійшли студентів. Протягом 3-х днів після публікації можна буде подати апеляцію.

Додаткові відомості:

  1. Адреса військової кафедри: Ленінські гори, буд.1, будова 38. Шановні студенти другого курсу ЕФ МГУ імені М
  2. Режим роботи військової кафедри: З понеділка по четвер з 10:30 - 14:00, обід з 12:00 - 13:00.
  3. Додаткові відомості можна отримати за адресою: http://pensionery.ru/faculty-of-military/