Реклама
Реклама
Реклама

На Курбан-байрам перекриють рух по частині вулиць Москви

У зв'язку зі святкуванням Курбан-байраму 26 жовтня 2012 року рух по частині вулиць Москви буде обмежено, повідомляється на сайті «ЦАО Інформ».

У Центральному адміністративному окрузі з 00:00 до 16:00 рух автотранспорту перекриють в районі Соборної мечеті: на вулиці Щепкіна від Садового кільця до Самарської вулиці; на вулиці Гіляровського - від вулиці Дурова до Капельского провулка; на вулиці Дурова - від проспекту Миру до Олімпійського проспекту. Рух трамваїв по вулицях Дурова і Щепкіна також буде закрито. В районі Історичною мечеті рух обмежать на Великій Татарській вулиці від Великого Татарського провулка до Садовничиській провулка, а також по Старому Толмачёвскому, Малому Татарському, Озерковская і Вишняківська переліком.

Також в повідомленні зазначається, що при необхідності рух автотранспорту обмежать в Північно-Східному адміністративному окрузі на вулиці Хачатуряна від каргопольская вулиці до вулиці Санникова.

Святковий намаз за традицією відбудеться в павільйоні № 3 виставкового центру «Сокільники». Також будуть задіяні три додаткові майданчики для молитви: поле для гольфу в «Лужниках», намет поруч з комплексом «Ізумрудний» в Південному Бутові і парк 60-річчя Жовтня на проспекті Андропова.

як повідомляє «РИА Новости» з посиланням на Департамент міжрегіонального співробітництва, національної політики та зв'язків з релігійними організаціями, ритуального забою тварин в цьому році на Курбан-байрам не буде: мусульмани зможуть замовити доставку жертовного м'яса або самі з'їздити на спеціальну бійню в Підмосков'ї. У колишні роки масовий забій баранів на міських вулицях з нагоди мусульманського свята викликав невдоволення багатьох москвичів.