Реклама
Реклама
Реклама

Послуги проектування, будівництва, узаконення

  1. ЯК РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЕКТ БУДІВНИЦТВА АЗС і АГЗС?
  2. ОФОРМЛЕННЯ ДОЗВОЛІВ НА БУДІВНИЦТВО АБО РЕКОНСТРУКЦІЮ АЗС / АГЗС.

Проектування АЗС та АГЗС є актуальним питанням на сьогодні Проектування АЗС та АГЗС є актуальним питанням на сьогодні. Кількість автомобілів на дорогах Харкова та інших великих міст - зростає, а брак автозаправних станцій є неприємним фактом для клієнтів. На сьогоднішній день, необхідні і користуються попитом у споживача лише ті АЗС і АГЗС, які відповідають всім стандартам і нормам.

  • Ми виконуємо весь комплекс робіт і допомагаємо визначити кращу стратегію вирішення поставленого завдання, враховуючи всі нюанси і питання, які можуть виникнути в процесі проектування і будівництва.
  • Проходимо експертизу проекту.
  • Оформляємо дозвільні документи на будівництво і реконструкцію АЗС (АГЗС).
  • Оформляємо дозвільні документи введення в експлуатацію.

ЯК РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЕКТ БУДІВНИЦТВА АЗС і АГЗС?

АЗС або АГЗС - це об'єкти по класу наслідків СС3, а це означає, що АЗС / АГЗС - є об'єктами підвищеної небезпеки АЗС або АГЗС - це об'єкти по класу наслідків СС3, а це означає, що АЗС / АГЗС - є об'єктами підвищеної небезпеки. У зв'язку з цим є дуже жорсткі вимоги по розташуванню і затверджені норми по відстанях від обладнання АЗС / АГЗС до розташованих навколо будівель і споруд, житлових і нежитлових будівель, і доріг.

Найскладнішим питанням є врахувати всі норми по посадці об'єкта на місцевості. Тому що далеко не завжди є можливість витримати необхідні норми відстаней.

Першим кроком, після ідеї побудови в певному місці АЗС / АГЗС або реконструкції існуючого АЗС / АГЗС, є нанесення на зйомку планованих до будівництва об'єктів та визначення чи можливо на цій ділянці розмістити те, що хоче замовник.

Тільки після того як на зйомці знайдено місце для АЗС або АГЗС, що відповідає всім пожежним і санітарним нормам, можна далі розглядати і питання оформлення земельної ділянки, і питання проектування АЗС / АГЗС Тільки після того як на зйомці знайдено місце для АЗС або АГЗС, що відповідає всім пожежним і санітарним нормам, можна далі розглядати і питання оформлення земельної ділянки, і питання проектування АЗС / АГЗС.

Далеко не на всіх ділянках можна розмістити АЗС / АГЗС, тому перш ніж оцінити можливість реалізації цієї ідеї, потрібно виконати всі перераховані вище дії.

Якщо ситуації дозволяє, то наступні кроки - це створення робочого проекту, проходження узгодження і проходження експертизи проекту.

Необхідно враховувати, що з моменту проектування до моменту отримання дозволу на будівництво АЗС / АГЗС - термін близько 6 місяців.

https://youtu.be/EL4yVwii3QI

ОФОРМЛЕННЯ ДОЗВОЛІВ НА БУДІВНИЦТВО АБО РЕКОНСТРУКЦІЮ АЗС / АГЗС.

ЕКСПЕРТИЗА.

ОФОРМЛЕННЯ ДОЗВІЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВВЕДЕННЯ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ.

Після проектних робіт, не простий, але дуже важливий етап - це етап оформлення дозвільних документів на будівництво або реконструкцію .

Зробити це можна у відповідних наглядових органах. Оформлення дозволу складається з ряду дій, кожне з яких не представляє складності, але може забрати багато часу. Якщо ж власний час вам дорого, і ви не бажаєте витрачати його на передодні будівництва власної АЗС на стояння в нескінченних чергах, звертайтеся до нас.

Дізнатися про всі етапи оформлення дозвільних документів можна на цій сторінці

http://ssp1.com.ua/primery-rabot/azs-i-sto/286-proekt-avtomobilnoj-zapravochnoj-stantsii

Вже не один рік компанія «Спецстройпроект-1» співпрацює з ТОВ "Пропантехносервіс" , Які виконують всі види робіт по установці АГЗС (різного виконання, як підземного, так і наземного; різної сумарної ємності (5м3, 10м3, 20м3), а також установка ГРК). Телефон для консультацій по обладнанню: +38 (097) 671 71 03

Вартість послуг договірна і уточнюється після отримання завдання на проектування. У нас ви можете отримати БЕЗКОШТОВНУ консультацію

ЯК РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЕКТ БУДІВНИЦТВА АЗС і АГЗС?
ЯК РЕАЛІЗУЄТЬСЯ ПРОЕКТ БУДІВНИЦТВА АЗС і АГЗС?