Реклама
Реклама
Реклама

Недорогий відпочинок в Криму з дітьми 2019. База відпочинку «Лілія» - недорогий відпочинок в Криму в 2019 року з дітьми на Азовському морі!

  1. База відпочинку «Лілія» - недорогий відпочинок в Криму на Азовському морі для всієї родини!
  2. Територія бази відпочинку
  3. Номери для проживання відпочиваючих
  4. Харчування в їдальні
  5. Море і пляж
  6. Ціни на відпочинок
  7. Додаткова інформація про відпочинок
  8. Меню їдальні
  9. Активний відпочинок
  10. Екскурсії по Криму

База відпочинку «Лілія» - недорогий відпочинок в Криму на Азовському морі для всієї родини!

Тепле море, чистий малолюдний пляж, ліс, наповнений морським бризом і цілющим ароматом розігрітій хвої, ідеальна екологія, природний спокій, тиша і самота - всі умови для здорового сімейного відпочинку в Криму, відновлення життєвих сил батьків і зміцнення імунітету дітей.

Вас порадує привітний персонал, зручні номери різних категорій, повноцінне 3-разове харчування, доступні ціни на відпочинок і знижки для дітей.

Територія бази відпочинку

База відпочинку «Лілія» має велику впорядковану територію площею 2,2 гектара, вкриту зеленню хвойних і листяних дерев, прикрашену безліччю квітучих клумб і чагарників, чисту і доглянуту. Територія обгороджена і знаходиться під цілодобовою охороною. У 250 метрах від бази відпочинку, по дорозі на пляж, знаходиться чудовий хвойно-листяний ліс.

Номери для проживання відпочиваючих

Номерний фонд бази відпочинку «Лілія» представлений трьома категоріями 1- та 2-кімнатних номерів різного ступеня комфортності:

  • «Стандарт +» - недорогий однокімнатний літній будиночок зі зручностями (туалет, умивальник).
  • «Напівлюкс» - сучасний однокімнатний номер підвищеної комфортності.
  • «Люкс» - комфортабельний двокімнатний номер з невеликою літньою терасою.

Харчування в їдальні

Повноцінне триразове харчування відпочиваючих включено у вартість відпочинку (повний пансіон). В меню їдальні присутні салати зі свіжих овочів, перші і другі страви, здобна випічка власного виробництва, молочні та інші страви. Харчування відпочиваючих проходить в просторому обідньому залі їдальні на території бази відпочинку «Лілія». Столи накривають офіціанти.

Море і пляж

Відстань від бази відпочинку до морського узбережжя становить 850 метрів. Шлях до моря займає 15 хвилин і пролягає через чудовий хвойно-листяний ліс, наповнений ароматом диких трав і цілющим повітрям півстолітньої кримської сосни. На узбережжі Азовського моря вас чекає чистий і малолюдний черепашково-піщаний пляж з навісами від сонця, довгою смугою розтягнувся уздовж всього Казантипського затоки.

Ціни на відпочинок

База відпочинку «Лілія» відноситься до категорії недорогих і доступних для більшості людей курортів Криму. Крім демократичних цін на відпочинок, надаються значні знижки (від 20 до 50%) для дітей до 14 років, а також сезонні знижки для тих, хто не зміг відпочити влітку чи воліє відпочивати в Криму в травні або у вересні (оксамитовий сезон у Криму) .

Додаткова інформація про відпочинок

  • Надається безкоштовний трансфер відпочиваючих від найближчої ж / д станції «Останіно» (з інших міст Криму за зниженим тарифом).
  • Для прибулих на власному транспортному засобі є безкоштовна автостоянка.
  • Забезпечена цілодобова і безперебійна подача води на всій території бази відпочинку.
  • Діти приймаються на відпочинок з 2-річного віку.
  • База відпочинку «Лілія» працює з 1 травня по 30 вересня.
  • Бронювання може здійснюється як по телефону, так і по електронній пошті.

Нумерний фонд

Про базу відпочинку

База відпочинку «Лілія» знаходиться в східній частині Криму, на південному узбережжі Азовського моря, між мисом Казантип і Чагани.

У 54 км на схід від бази відпочинку розташований місто Керч, в 80 км на північний захід - Феодосія ...

дізнатися більше про базу »

Меню їдальні

Різноманітне меню їдальні включає в себе салати зі свіжих і натуральних кримських овочів, м'ясні і рибні страви, страви з натуральних молочних продуктів, здобну випічку власного пр і багато іншого ...

подивитися меню їдальні »

Активний відпочинок

На базі відпочинку «Лілія» є різні спортивні майданчики для занять спортом і активного відпочинку: баскетбол, футбольне і волейбольне поле, настільний теніс та ін. Крім цього, можлива організація -

екстрім-відпочинку в Криму »

Екскурсії по Криму

Для бажаючих познайомитися з визначними пам'ятками Криму, побачити його краси і дізнатися його давню історію, проводяться різноманітні екскурсії та тури.

Для дітей організовуються поїздки в аквапарк і дельфінарій ...

докладніше екскурсії »