Реклама
Реклама
Реклама

Готель Даурия | Кучугури приватний сектор, гостьовий будинок кучугури, курорти азовського моря (Краснодарського краю) - Готель Даурия на Азовському морі (Кучугури). Гостьовий будинок на переправі Кавказ Крим

забронювати онлайн

Для гарантійного бронювання у нас введена сума застави в розмірі 6000 рублів, незалежно від категорії номера. Застава є безповоротним. При заселенні в готель сума внесеного застави віднімається із загальної вартості.

Забронювати номер

Затишна двоповерховий готель

До послуг відпочиваючих надана затишна двоповерховий готель на 19 комфортабельних номерів, з відкритим басейном, красивою територією з шезлонгами для відпочинку, дитячим майданчиком, затишними альтанками з каміном під барбекю і безкоштовним паркуванням на території.
Наш інстаграм: dauria.azov

Краснодарський край, п. Кучугури

Селище Кучугури розташовується в 6 км від федеральної дороги "Краснодар - Новоросійськ - порт Кавказ і в 28 км від Керченської поромної переправи, що зв'язує Краснодарський край і республіку Крим. Відстань від Краснодара до селища Кучугури становить 160 км, від Анапи - 60 км, Темрюк - 40 км.

Сонячне узбережжі Азовського моря

Люди вибирають Кучугури найчастіше через теплого і ласкавого Азовського моря з його піщаними пляжами, чудовою екологією і яскравим південним сонцем. Тільки уявіть собі - сила-силенна чистих відокремлені пляжі, до яких легко дістатися як своїм ходом, так і на транспорті.