Реклама
Реклама
Реклама

Готель Azimut, корпус Владивосток (Росія, Владивосток)

У червні я був у Владивостоці проїздом, давав три майстер-класу на новому майданчику. Зовсім випадково, за тиждень до поїздки, я дізнався, що відкрився новий корпус готелю Azimut. Фотографії сподобалися, та й цінова пропозиція була більш ніж приємним, тому я забронював ніч тут. У червні я був у Владивостоці проїздом, давав три майстер-класу на новому майданчику

Багато жителів міста ще не знають про те, що побудовано нову будівлю (в п'яти хвилинах пішки від старого), тому навіть таксистам крім адреси (Набережна, 10) варто повідомити, що шукаємо ми саме новий корпус. Я цього не знав, і ми довго каталися з водієм, той за звичкою віз мене в старий Azimut.

Усередині все нове, чисте і часом здається, що ти не у Владивостоці знаходишся, чому сприяють незліченні іноземні туристи. Взагалі мені здалося, що готелю дали явну молодіжну спрямованість: яскраві інтер'єри, молодий персонал, цікаві інтерфейси. Чимось мені це нагадало Hotel Jen в Гонконзі, де я зупинявся в 2014 році.

Цей мінімалізм розслабляє, немає обридлої помпезності дешевих готелів.

У холі яскраві меблі, немає одного великого фойє, хол поділений на невеликі локації і це дуже зручно. Є невеликий бар поруч з ресепшен. До речі, інтернет безкоштовний і без паролів у всьому будинку.

Те ж саме на кожному поверсі. Такий формат сподобається великим компаніям, яким потрібно перед сном десь зібратися, обговорити плани і поділитися враженнями.

Такий формат сподобається великим компаніям, яким потрібно перед сном десь зібратися, обговорити плани і поділитися враженнями

На кожному поверсі велика яскрава цифра, а біля ліфтів зрозуміла схема корисних поверхів.

На кожному поверсі велика яскрава цифра, а біля ліфтів зрозуміла схема корисних поверхів

Коридори простелені чорно-білим покриттям, таке ж і в номерах. Я думаю, це одна з характерних колірних схем Азимута.

Я думаю, це одна з характерних колірних схем Азимута

На дверях ось такі номери.

На дверях ось такі номери

Ширококутний об'єктив з собою не брав, не розраховуючи, що номери будуть гарними, тому фото взяв з сайту.

Ширококутний об'єктив з собою не брав, не розраховуючи, що номери будуть гарними, тому фото взяв з сайту

Самі номери невеликі, але функціональні. У них є все необхідне: робочий стіл, пара стільців, телевізор, простора ліжко, невеликий диванчик, ванна і туалет.

Частина номерів виходять на море. Мені з погодою не дуже пощастило, але ви можете уявити, яка краса тут в ясний сонячний день, враховуючи, що зовсім поруч яхт-клуб.

Мені з погодою не дуже пощастило, але ви можете уявити, яка краса тут в ясний сонячний день, враховуючи, що зовсім поруч яхт-клуб

У готелі є ресторан Морський, в якому вранці проходять сніданки.

У готелі є ресторан Морський, в якому вранці проходять сніданки

Годують тут пристойно, шведський стіл. Продукти свіжі, якщо щось закінчується, офіціанти виносять нові порції. Чесно кажучи, я був дуже здивований, якщо не помиляюся, у готелю чотири зірки, але в своєму ціновому сегменті він на порядок вище конкурентів.

Є в готелі навіть невеликий садок.

А в холі система grab & go, це такий буфет самообслуговування - берете їжу і напої, розраховуєтесь в барі і йдіть на прогулянку або в номер.

А в холі система grab & go, це такий буфет самообслуговування - берете їжу і напої, розраховуєтесь в барі і йдіть на прогулянку або в номер

Невеликий рада, порівнюйте ціни та пропозиції на сайті готелю з сайтами-агрегаторами. Наприклад, я купив номер з видом на море і пізнім виселенням (о 16:00) на 800 рублів дешевше, ніж пропонував мені Букинг. Готель новий, він працює над залученням туристів, цим можна скористатися.