Реклама
Реклама
Реклама

Віза до Азербайджану для громадян РФ, віза в Баку в 2019 році

  1. Правила в'їзду
  2. Віза до Азербайджану для громадян рф: Відео

Відповідно до угоди про безвізові поїздки, підписаним Урядом Азербайджану і Урядом РФ, віза в Азербайджан для громадян РФ не потрібна. Тим не менш, є правила, про які важливо знати тим, хто збирається відвідати Азербайджанську республіку.

Правила в'їзду

Щоб в'їхати на територію Азербайджану і безперешкодно переміщатися в межах країни, громадянин РФ повинен мати при собі закордонний паспорт терміном дії рівним тривалості поїздки Щоб в'їхати на територію Азербайджану і безперешкодно переміщатися в межах країни, громадянин РФ повинен мати при собі закордонний паспорт терміном дії рівним тривалості поїздки. В цей документ при перетині азербайджанського кордону буде проставлено відповідний штамп. Крім того, тривалість відвідування АР росіянином в рамках одного візиту необхідно обмежувати 90 днями.

З квітня 2013 року, відповідно до закону № 583-IVQD, що змінив Положення «Про реєстрацію за місцем проживання та місця перебування», всі іноземні громадяни, які перебувають в Азербайджані більше трьох днів, зобов'язані стати на облік в Міграційної Служби АР. Дане нововведення поширюється як на громадян РФ і країн СНД, так і на осіб, що в'їхали в країну по візі.

У перші три дні з моменту прибуття іноземного громадянина приймаюча його сторона (санаторій, готель, лікувальний заклад, туристична база, приватна особа - власник житлоплощі) зобов'язана надіслати поштою або подати при особистому візиті до відділення ГМС республіки анкету-заяву про реєстрацію іноземного громадянина за місцем фактичного знаходження і копію закордонного паспорта цієї особи.

Співробітники Міграційної Служби у одноденний строк з дати подання заяви іноземця реєструють, про що потім інформують приймаючу сторону у вигляді письмового повідомлення. Співробітники Міграційної Служби у одноденний строк з дати подання заяви іноземця реєструють, про що потім інформують приймаючу сторону у вигляді письмового повідомлення

Віза до Азербайджану для громадян рф: Відео

Поїздка з дітьми

Як очевидно, на питання, чи потрібна віза до Азербайджану громадянам РФ, відповідь буде негативною. Однак якщо в поїздку з вами відправляється неповнолітній, то потрібно підготувати:

  • свідоцтво про народження в оригіналі;
  • власний закордонний паспорт неповнолітнього або закордонний паспорт батьків, в якому ця дитина вписана;
  • якщо в поїздці дитина бере участь під наглядом тільки одного з батьків або їх довіреної особи, на кордоні АР необхідно буде документально підтвердити згоду обох батьків на виїзд дитини з Росії.

Топ 5 країн Азії для виїзду без візи для росіян в 2019 році: Відео