Реклама
Реклама
Реклама

Чи можна купити права? А скільки коштує водійське посвідчення?

  1. Чим загрожує купівля водійських прав?

Є громадяни, які не хочуть проходити тривале навчання в автошколі, їм ліньки «паритися» зі здачею іспитів, саме такі несвідомі громадяни задаються питанням: «А чи можна купити права?». Отримання прав незаконним способом, судячи з численних пропозицій на певних сайтах в інтернеті, можливо. Якщо вірити цим аферистам, то ціна покупки водійського задоволення становить від 20 000 до 60 000 рублів.

Чи варто говорити про гарантії і безпеки подібних угод? Адже це на сто відсотків незаконна схема отримання прав, незалежно від категорії, будь то покупка прав на керування мотоциклом, або спроба за гроші здати іспит на категорію В. Виникає питання, а чи потрібен вам цей ризик? І чим потім обернеться така сумнівна і дорога покупка без отримання необхідних теоретичних знань і практичних навичок водіння?


Чим загрожує купівля водійських прав?

Купівля прав, минаючи закон, відноситься до розряду злочинів, які караються кримінальним терміном.
В умовах сучасних мегаполісів водіння представляє складності навіть для водія зі стажем, не кажучи вже про новачків.
Якщо ви незаконно придбали права, і виїхали на дорогу без проходження встановленого законом курсу навчання, ви піддаєте смертельної небезпеки не тільки своє життя, а й життя пасажирів, пішоходів та інших учасників дорожнього руху. Ви повинні чітко розуміти, що якщо з вашої вини станеться ДТП, в якому постраждають люди, то для вас ситуація може обернутися в'язницею на кілька років! Чи варто так ризикувати?

Звичайно ж, кожен сам вибирає, записатися йому в автошколу, або зателефонувати по багатообіцяючому оголошенню в інтернеті, щоб відразу купити права і обійти законну процедуру складання іспиту.

Звичайно ж, кожен сам вибирає, записатися йому в автошколу, або зателефонувати по багатообіцяючому оголошенню в інтернеті, щоб відразу купити права і обійти законну процедуру складання іспиту

Чим загрожує купівля водійських прав?
Є громадяни, які не хочуть проходити тривале навчання в автошколі, їм ліньки «паритися» зі здачею іспитів, саме такі несвідомі громадяни задаються питанням: «А чи можна купити права?
Чи варто говорити про гарантії і безпеки подібних угод?
Виникає питання, а чи потрібен вам цей ризик?
І чим потім обернеться така сумнівна і дорога покупка без отримання необхідних теоретичних знань і практичних навичок водіння?
Чим загрожує купівля водійських прав?
Чи варто так ризикувати?