Реклама
Реклама
Реклама

Обслуговування автомобілів йде в online

Саме такий слоган використовує український стартап CarBook ( www.carbook.ua ), Який успішно стартував в Україні в 2016-му році. Дана майданчик об'єднала в собі більше 2500 автостанцій по всій Україні і дала можливість здійснювати онлайн-запис на будь-які послуги, пов'язані з обслуговуванням автомобілів.

ua

Які переваги отримують автомобілісти

Перевагою сервісу, в першу чергу, стало рішення хворобливого для всіх автомобілістів питання - де обслуговувати свою машину? Адже більшість власників післягарантійних автомобілів і тих, хто зіткнувся з необхідністю проходити ТО, часто шукають альтернативу офіційним дилерам. База автостанцій CarBook дозволяє не тільки знайти відповідний вам автосервіс і оформити онлайн-запис, але і зробити обслуговування машини вигідним. Адже під час запису через CarBook автомобілісти отримують знижки на послуги до 30%, дисконт на запчастини і навіть паливо.

Що нового і корисного дає CarBook

- можливість легкого пошуку станцій,
- онлайн-запис на будь-які автопослуги в зручний час,
- реальні ціни, відгуки та актуальні рейтинги автостанцій,
- знижки на обслуговування і автозапчастини до 30%,
- цілодобову допомогу в екстрених ситуаціях,
- підтримку і консультації при складних ремонтах,
- участь в партнерських програмах Uber, Uklon, Fishka,
- і найважливіше - економію грошей, часу і нервів.

Як CarBook почав змінювати світ автобізнесу

Обслуговування автомобілів в Україні в частині роботи з клієнтами до недавнього часу перебувало на рівні минулого століття. Менше 20% всіх автостанцій в країні мають власні веб-сайти, не кажучи вже про можливість онлайн-запису. В цей же час звичайні автомобілісти змушені вишукувати автосервіси, опитуючи своїх знайомих, блукати «по гаражах» і шукати вивіски «СТО».

Саме тому окремо для автобізнесу CarBook розробив продукт CB24. Це легка в інтеграції платформа з елементами CRM-системи, яка дозволяє будь-якій станції створити власний сайт і вести повний облік своїх клієнтів, робити для них нагадування, управляти завантаженням станції і окремих постів. Адже вже зараз боротьба за якість обслуговування і утримання своїх клієнтів - не просто слова, а аксіома. Таким чином CarBook зміг об'єднати автомобілістів з автостанціями; тих, хто шукає послуги, - з тими, хто їх надає.

Перспективи сервісу і подальший розвиток

З 2016-му році CarBook став офіційним партнером таких компаній як Uber, Uklon, Fishka, Elit, дав їх клієнтам доступ до знижок на обслуговування, можливість заробляти бали за заїзди на станції і істотний дисконт на автозапчастини. Таким чином сервіс з агрегатора автостанцій переріс в єдину платформу для автобізнесу і автомобілістів, а результатом цього стало якісне поліпшення сфери обслуговування автомобілів та її інтеграція в веб.

Одним з підтверджень цього є спільнота CarBook в Facebook, яке вже досягло позначки в 100 000 передплатників і стало одним з найбільших спільнот автомобілістів в Україні. А аудиторія сервісу і кількість онлайн-записів на автостанції щомісяця істотно збільшуються. Адже вже зараз кожен місяць CarBook генерує більше 10 000 заїздів на автосервіси.

Крім України, CarBook успішно стартував в Румунії і зараз готується до запуску в інших європейських країнах. У планах - випуск мобільного додатку і ряду функціональних доробок сервісу. Сама ж ідея повноцінної інтеграції сфери обслуговування автомобілів в веб знаходить все більше позитивних відгуків і шанувальників серед автомобілістів.

Дізнатися більше про сервіс CarBook можна на сайті - www.carbook.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.