Реклама
Реклама
Реклама

Серіали зими 2015 року

Американський телесезон 2014-2015 років триває, і незабаром нас чекають нові, зимові прем'єри. На які з них варто звернути увагу? Ось наші найбільш очікувані нові американські шоу.

Пам'ятайте Соула Гудмана з серіалу « У всі тяжкі »? Ну звичайно, пам'ятаєте. Цей кумедний, але несподівано компетентний адвокат виявився настільки популярним персонажем, що творець «У всі тяжкі» Вінс Гілліган і канал AMC подарували Соул власне шоу. Яке було продовжено на другий сезон ще до виходу на екран! Як і в попередньому серіалі, безпринципного (ну, майже безпринципного ...) кримінального юриста і його помічника-сищика зіграли Боб Оденкирк і Джонатан Бенкс . Дія «Краще телефонуйте Соул» буде розвиватися за кілька років до початку «У всі тяжкі», і тому камео інших персонажів з серіалу про вчителя, який став наркоділком, в новому шоу чекати не варто. По крайней мере, за нашими відомостями, всі переговори про це успіхом не увінчалися. У першому сезоні «Краще телефонуйте Соул» буде 10 серій, у другому - 13.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими!
Американський телесезон 2014-2015 років триває, і незабаром нас чекають нові, зимові прем'єри Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

На які з них варто звернути увагу?