Реклама
Реклама
Реклама

Пульт FAAC XT2 868 SLHLR кнопка ціна

Модель DL2 / 4 868SLH Робоча частота 868,35 МГц ± 200 КГц Харчування 2 літієві батареї CR2032 3 B

Інструкція ПУЛЬТ FAAC Інструкція ПУЛЬТ FAAC

Див. Відео з програмування з пульта на пульт SLH здeсь

Пульти FAAC дистанційного керування автоматикою FAAC або за допомогою зовнішнього приймача FAAC можна дистанційно керувати будь-яким приводом іншого виробника. Пульт FAAC двоканальний дає можливість управління двома приводами воріт або шлагбаумами, а двоканальний пульт FAAC відповідно чотирма. Пульти FAAC мають функціонал копіювання коду з одного пульта на інший тобто є можливість прописати нові пульти без необхідності знімати кришку приводу або шлагбаума для доступу до приймача. У пульта FAAC кожна кнопка може бути запрограмована на окремий вид автоматики.

Двоканальні і чотирьохканальні пульти FAAC працюють в режимах Master і Slave. Master-пульт це пульт, який може використовуватися для запису свого коду в приймач блоку управління приводу або шлагбаума, а також може використовуватися для перенесення свого коду в інші Master-пульти або Slave-пульти, тобто програмувати інші пульти. Master-пультом можна замінити власний код на новий. Slave-пульт не використовується для програмування інших пультів і записи свого коду в радіоприймач блоку управління. Код Slave-пульта не може бути замінений без використання Master-пульта.

SLH = самонавчального ПУЛЬТ FAAC З плаваючим кодом тобто код пульта змінюється при кожному його використанні. Алгоритм після розпізнавання підтверджує сигнал, що виходить тільки від тих пультів, які закодовані за допомогою приймача. Переваги пульта FAAC SLH - це клонування коду практично неможливо, можливість створювати копії кодованих пультів, в тому числі віддалено від радіоприймача, за допомогою запатентованої системи самонавчання з пульта на пульт, натискаючи кнопки в особливій послідовності.

LR = LONG RANGE означає, що радіус дії пульта FAAC з маркуванням LR майже в два рази перевищує існуючий завдяки новому патенту FAAC, отриманого на електронний винахід. При кожному натисканні кнопок управління пульт SLH LONG RANGE зондує навколишній простір тобто визначає положення руки, наявність електричних перешкод і т.д. і автоматично самостійно переналаштовує електроніку, автоматично підвищуючи силу потужності при кожній передачі сигналу.