Реклама
Реклама
Реклама

Автоматичні шлагбауми по супер ціні з установкою

  1. Види шлагбаумів:

Компанія «Вавилон-Груп» вже багато років займається установкою, ремонтом і сервісним обслуговуванням автоматичних шлагбаумів в Києві і по всій Україні. Ми є офіційними представниками в Україні багатьох виробників шлагбаумів: Nice (Італія), Came (Італія), Doorhan (Росія). Сильним аргументом на користь нашої компанії є наявність власних сервісних бригад, за рахунок цього ми єдині пропонуємо гарантийно-сервісне обслуговування на всю монтируемую нами продукцію строком на 5 років.

У нашій практиці часто доводиться стикатися зі шлагбаумами, які встановлювали дилетанти, це призводить до поломки абсолютно нового механізму. Найчастіше, при неправильній установці, ламається передавальна шестерня, яка відповідає за підйом стріли. У цьому випадку потрібна заміна шестерні на нову, іноді доводиться міняти весь редуктор. шлагбаум і так схильна до постійних ризиків, їх часто зачіпають неуважні водії, що призводить до поломки стріли або деформації тумби.

Установка шлагбаума ділитися на два етапи: заливка підстави і монтаж тумби зі стрілою з регулюванням механізму. В точку установки шлагбаума слід заздалегідь підвести живлення, якщо харчування виведено не було, наші фахівці зможуть підвести кабель самостійно, за додаткову плату. Для початку робіт потрібно залити фундамент, це бажано робити в суху погоду, крім того потрібно враховувати що застава буде кілька днів укріпляти. Якщо ж погодні умови не найкращі, а відкладати монтаж можна, ми використовуємо спеціальний розчин, який може застигнути при будь-якої вологості, але це також вимагатиме від вас додаткової оплати.

  • радіоприймач;
  • світловідбивачі;
  • Програмовані пульти управління;
  • фотоелементи;
  • Сигнальна лампа;
  • світлофор;
  • Системи автоматичного контролю доступу;
  • Антена для посилення сигналу;
  • Опора для стріли.

Види шлагбаумів:

купити шлагбаум

, Який буде відповідати вашим вимогам не складно. Електромеханічний шлагбаум італійського виробництва адаптований до наших погодних умов. І хоч він не розрахований на високі експлуатаційні навантаження, такий шлагбаум цілком підійде для установки на невеликих паркінгах, у дворах, офісних парковках. Вартість такого шлагбаума починається від € 578,00 євро.
Гідравлічний шлагбаум розрахований на великі навантаження, рекомендована кількість денних циклів - 500. Встановлюється на паркінгах торгових центрів, прохідних підприємств, пунктах митного контролю. Часто комплектується стаціонарними пропускними пунктами з різними видами пропускних систем. Вартість від € 795,00 євро
Автоматичні бар'єри часто застосовуються в місцях де немає можливості встановити звичайний шлагбаум. Вартість від € 335,00 євро
, Який буде відповідати вашим вимогам не складно

Автор: Артем Коновалов