Реклама
Реклама
Реклама

Оренда і прокат автомобіля в деталях

Коли з'являється необхідність взяти напрокат автомобіль , Перший з питань, яке потрібно для себе вирішити, це якесь авто вибрати ... При виборі автомобіля для оренди слід оріетіроваться на такі критерії, як місткість машини (кількість перевезених пасажирів), вантажопідйомність (при великих обсягах багажу), габарити (важливо при пошуку місця для паркування), клматіческіе умови в яких буде експлуатуватися автомобіль (наявність кондиціонера або грубки для обігріву), питання безпеки при водінні (наявність ABS, ланцюги на колеса в снігових районах, дитячі автомобільні крісла) і багато інше...

Даний розділ допоможе вам зорієнтуватися в категоріях автомобілів для оренди і прокату, познайомить з наявними аксесуарами і додатковим обладнанням, яке ви зможете замовити разом з орендою авто.

У розділі наведені зображення і описи автомобілів, які найбільш часто використовуються нашими партнерами з прокату і оренди машин. Ми не можемо гарантувати конкретну марку або модель автомобіля, переданого в оренду. Зображення автомобілів і список їх аналогів надаються виключно в інформаційних цілях.