Реклама
Реклама
Реклама

Самі Вигідні Автокредити

  1. Додаткові витрати
  2. Автокредит або споживчу позику готівкою
  3. Як вибрати програму

Найвигідніші автокредити в 2017 році цікавлять багатьох росіян, адже накопичити і купити машину за власні кошти дуже важко для більшості населення.

Згідно з підрахунками, кожен другий авто в Росії куплений за рахунок позикових коштів.

Автокредитування в 2017 році, як і раніше, залишається одним з найбільш затребуваних в банках.

Ціни на машини постійно ростуть, тому питання, де пропонують найвигідніші автокредити в 2017 році, все так само актуальне.

Сьогодні можна знайти ряд цікавих пропозицій від різних банків - покупка нового, уживаного авто , Заміна старого на новий (trade-in).

Клієнтам пропонують величезний вибір моделей і комплектацій. Це створює певні труднощі при визначенні оптимального варіанту для себе.

Росіяни можуть придбати авто за позикові кошти, звернувшись в банк або в автосалон.

У кожного із способів їсть свої нюанси.

Якщо ви звернулися в салон:

  • При оформленні можливі більш привабливі ставки і умови. Це пов'язано з партнерськими відносинами між банками і дилерами. Зацікавлені в продажах салони частково компенсують витрати позичальників, що значно покращує умови автокредитування.
  • Ви отримаєте різноманітні подарунки та бонуси, наприклад, безкоштовну установку сигналізації, подарункову передплачену карту на бензин і ін.
  • В автосалонах часто проводять різні акції, в рамках яких надаються знижки на ціни, дається можливість придбати машину в розстрочку, тобто, без необхідності оплати відсотків.

В автосалонах часто проводять різні акції, в рамках яких надаються знижки на ціни, дається можливість придбати машину в розстрочку, тобто, без необхідності оплати відсотків

Якщо ви звернулися в банк:

  • Найвигідніші умови вас чекають в тих кредитно-фінансових організаціях, клієнтами яких ви є або в яких ви отримуєте свою заробітну плату. Наприклад, такі пропозиції можна знайти в Ощадбанку.
  • Деякі знижки вас чекають в тих банках, кредити яких були успішно вами погашені. Наявність позитивної історії також має певне значення.
  • Заощадити на процентній ставці можна при оформленні по спеціальних продуктів, розробленим банками спільно з автодилерами.

Більш вигідні умови передбачені за програмами на нові автомобілі. Крім того, в подальшому ви зможете продати машину за хорошою ціною, термін експлуатації ТЗ дуже важливий.

Дізнайтеся прямо зараз Як взяти Автокредит в Ощадбанку?

Додаткові витрати

У більшості кредитно-фінансових установ буде потрібно оформити страховий поліс КАСКО, який покриває ризики угону і збитку.

В автосалонах представлений ряд страхових компаній, серед яких можна підібрати оптимальну для себе.

Страховка - корисна і потрібна річ для будь-якого авто, але вона передбачає додаткові витрати для майбутнього власника транспортного засобу.

Оплатити її можна з власних коштів або включити в тіло позики.

У деяких банківських установах можна купити авто без укладення КАСКО , Але при цьому ставка збільшена.

Автокредит або споживчу позику готівкою

Кредит готівкою виступає хорошою альтернативою автокредитування. По-перше, відсутні вимоги з обов'язкового страхування, по-друге, не потрібно оформляти транспортний засіб в заставу, по-третє, немає ніяких обмежень по приобретаемому ТЗ, по-четверте, не потрібно вносити власні кошти.

Саме тому деякі вважають за краще отримувати готівкові гроші в кредит з метою подальшої покупки уживаного автомобіля у приватної особи.

Привабливі ставки на кредити готівкою сьогодні можна знайти в ВТБ Банк Москви, Сітібанку , Московському Кредитному Банку, Пошта Банку, Райффайзенбанку.

При покупці нових машин краще користуватися автокредитами, наданими в рамках спільних програм офіційних дилерів і банків.

Це дає можливість отримати невисоку ставку і навіть оформити безпроцентну розстрочку.

Як вибрати програму

При виборі банківського продукту важливо звертати увагу не тільки на розмір ставки, але і на інші умови, такі як початковий внесок, термін, додаткові комісії, особисте страхування, час розгляду заявки.

Ознайомтеся з пакетом документів. Якщо для оформлення досить тільки паспорта та другого документа, що посвідчує особу, то перед вами програма з досить високою ставкою.

Найбільш вигідний відсоток представлений по продуктам, які вимагають зібрати серйозний пакет паперів (включаючи різні довідки про доходи) і надати заставу.

Найпопулярніші кредити на авто сьогодні - від БМВ Банку (7,5-12,9%), і Кредит Європа Банку (8,93-13,33%).