Реклама
Реклама
Реклама

Програма пільгового автокредитування в 2018 році - буде-ли діяти урядова програма пільгового автокредиту (кредиту на автомобіль) в Ощадбанку в 2018 році?

Програма пільгового автокредитування в 2018 році - буде-ли діяти урядова програма пільгового автокредиту? Програма пільгового автокредитування в 2018 році - буде-ли діяти урядова програма пільгового автокредиту

Найбільш оптимальним рішенням для бажаючих стати власником новенького авто в умовах економічної кризи була стартувала в 2009 році президентська програма пільгового кредитування, або в народі - пільговий автокредит, про нього ми говорили раніше в статті про Держпрограму . Потім на якийсь час вона була припинена, після чого все частіше звучало питання - чи буде діяти президентська програма пільгового автокредитування в 2018 році? З липня 2013 року пільговий автокредит відновив свою роботу, але були трохи змінені умови оформлення.

Суть пільгового автокредитування

Основною метою даної програми є підтримка вітчизняного автопрому і збільшення попиту на придбання легкового і комерційного транспорту масою не більше 3,5 тонн. Клієнтам, які будуть купувати автомобіль за президентською програмою автокредитування, надаватиметься знижка, тобто якщо стандартна процентна ставка становить 15,5%, то за участю її в програмі, ставка знизиться до 10%. При оформленні покупки автомобіля вітчизняного виробництва держава бере на себе відповідальність компенсувати позичальникові частину виплат по кредиту. Це означає, що клієнт менше ніж на 2/3 від ставки рефінансування ЦБ виплачує кредитній установі.

За час дії програми, було зафіксовано кількість проданих автомобілів:

За час дії програми, було зафіксовано кількість проданих автомобілів:

Умови надання кредиту на пільгових умовах

  • Загальна вартість автомобіля не повинна перевищувати 750 000 рублів;

  • Вік автомобіля від моменту випуску повинен бути не більше 1 року;

  • Маса автомобіля не більше 3,5 тонн;

  • Автомобіль не повинен був знаходитися на реєстраційному обліку;

  • Початковий внесок повинен бути не менше 15%;

  • Термін кредиту не більше 3 років;

Рейтинг банків видали кредит на 2018 рік

За підсумками діяльності за 2013-2014 рік було складено рейтинг банків, які видають пільговий автокредит за президентською програмою:

  • На першому місці розташувався один з найбільших банків Росії - ВТБ 24. Він не дарма виявився на першому місці, так як щодо 2012 року, обсяг автокредиту збільшився на 32%.

  • Програма пільгового автокредитування в 2014 році в Ощадбанку трохи підкачала, і з першого місця даний банк опустився на друге, так як видав кредитів на 9% менше, ніж в 2012 році.

  • На третьому місці розташувався Русфінанс Банк, так як його видача кредитів знизилася на 1,85%.

  • Четверте місце з падінням кількості видачі автокредитів на 6% займає Росбанк.

  • Ну а п'ятим в списку лідерів закріпився Росєвробанк з негативним зростанням в 22,12%.

На наступних місцях в списку надійних банків розташувалися такі кредитні організації:

Однак, незважаючи на гадану доступність цього кредитного продукту, пільговий кредит на автомобіль отримати було не так просто. Позитивне рішення було винесено лише в половині всіх заявок, оскільки основними вимогами для отримання кредиту були: вікові обмеження (від 21 до 55 років), наявність регіональної реєстрації, працевлаштування не менше півроку. Та й не всі банки могли відповідати умовам співпраці за президентською програмою автокредитування.

Умови держ. програми в банках

Пропонуємо ознайомитися з умовами пільгового автокредитування в двох різних банках:

  • Умови пільгового автокредиту в 2018 році в Ощадбанку за програмою держ. субсидування надають знижки на процентні ставки всім, хто потрапляє під категорію людей, які отримую заробітну плату або пенсію в Ощадбанку, є співробітниками банку, що пройшли акредитацію, і ті, хто мають позитивну кредитну історію. Точну інформацію про процентні ставки і первинному внеску можна дізнатися на сайті даного банку або в офісах, так як вони залежать від вартості авто, від розміру початкового внеску якого ви можете внести, від терміну кредиту на який ви розраховуєте.

  • Умови пільгового автокредиту в 2018 році в ВТБ 24 за програмою держ. субсидування дають можливість оформити «дешевий» кредит на транспорт для тих, чия компанія є корпоративним клієнтом даного банку оп програмі «АвтоЛайт - Держпрограма». Банк дозволяє отримати обслуговування і погасити кредит достроково без комісій і штрафних санкцій. Так само, купуючи автомобіль, його оформлення можна зробити не тільки на себе, а й на дружину (чоловіка) або поручителя.

  • Беручи участь в пільговому акредитування, варто пам'ятати про те, що не всі автомобілі можна придбати таким способом, існує спеціальний список машин урядової програми пільгового автокредитування (кредиту на автомобіль) в 2018 році. З ним можна ознайомитися в нашій статті по Держпрограмі , Де ми детально розглядаємо всі нюанси пільгового кредитування.

    При зверненні в банк, уточнюйте які документи необхідно зібрати для оформлення кредиту на автомобіль. У різних банках він може відрізнятися. Крім цього, звертайте увагу на терміни погашення і приховані відсотки.

    Автор: Анна Журковская, спеціально для сайту zakon-auto.ru

Дата додавання: 13 грудень 2016 р

Програма пільгового автокредитування в 2018 році - буде-ли діяти урядова програма пільгового автокредиту?
Потім на якийсь час вона була припинена, після чого все частіше звучало питання - чи буде діяти президентська програма пільгового автокредитування в 2018 році?