Реклама
Реклама
Реклама

Правда про автокредит в Ощадбанку

  1. Малому бізнесу на покупку авто
  2. Що можна купити
  3. умови отримання
  4. Вимоги до позичальників
  5. Як отримати кредит
  6. Лізинг корпоративним клієнтам
  7. базові умови
  8. переваги
  9. Учасники угоди лізингу
  10. Список документів для Юр осіб
  11. Список документів для ІП

Автокредит - це відмінна можливість придбати автомобіль за допомогою позикових грошей

Автокредит - це відмінна можливість придбати автомобіль за допомогою позикових грошей. Головна умова, вибрати банк, який пропонує своїм клієнтам найбільш оптимальні умови кредитування. Багато росіян віддають перевагу Ощадбанку, що пояснюється досить просто, це банк, що займає лідируючі позиції в цій сфері, і що пропонує своїм клієнтам найрізноманітніші програми, що відрізняються лояльністю і індивідуальним підходом.

Але як таких автокредитів в Ощадбанку в 2017 році немає і раніше не існувало. Більшість сайтів дають невірну інформацію про те, що в одному з найбільших банків Росії можна оформити автокредитування, в тому числі з держпідтримкою, що популярно останнім часом.

Навмисна дезінформація вводить потенційних позичальників в оману, автокредитування для фізичних осіб в Ощадбанку недоступно. Щоб переконатися в цьому, досить відвідати офіційний сайт банку. Але це не привід впадати у відчай, оскільки можна взяти звичайний споживчий кредит або під заставу нерухомості без позначення мети, і купити на ці гроші те, чого ви хочете.

Способи отримання грошових коштів в Ощадбанку на придбання автомобіля:

Якщо ж потенційний позичальник не потрапляє під категорію малого бізнесу або спеціальних умов для корпоративних клієнтів, то отримати кредит можна на споживчі цілі, підтвердження яких не є обов'язковим. Таким чином, отримані гроші, можна витрачати на свій розсуд.

Ну а оскільки про споживчі кредити в цьому банку ми вже розповідали, мова в даній статті будемо вести тільки про позики такого плану бізнесу (про звичайні кредити для бізнесу, читайте тут )

І ще раз автокредиту в Сбебанке з державним субсидуванням в 2017 році немає і навряд чи буде.

Малому бізнесу на покупку авто

Власникам малого бізнесу Ощадбанк пропонує програму автокредитування - «Бізнес-Авто». Умови програми досить лояльні і привабливі, це відмінна можливість придбати необхідний автотранспорт для успішного ведення бізнесу в максимально короткі терміни.

Умови отримання кредиту відрізняються простотою і комфортністю, це не займає багато часу, а відсоток схвалення є одним з найвищих серед усіх існуючих банків Росії. Однією з переваг є можливість придбання як нового, так вживаного автотранспорту.

Програма автокредитування Ощадбанку «Бізнес-Авто» доступна як малим підприємствам, так і приватним підприємцем, чиї річні доходи не перевищують суму в 400 млн. Рублів.

Що можна купити

  • вантажні автомобілі
  • легкові авто
  • причепи
  • спецтехніка
  • інші види автотранспорту різного призначення

основні переваги

  • нульова маркетингова ставка на покупку автотранспорту від виробника в рамках спеціальних партнерських програм
  • термін для повернення кредиту може становити до 8 років
  • можливість погасити кредит раніше встановленого терміну
  • один кредитний договір може передбачати покупку відразу декількох транспортних засобів
  • в суму кредиту можна включити витрати на додаткове обладнання, а також страхування за перший рік користування (як повернути страховку, читайте тут )
  • доступно кредитування за схемою «trade-in» на покупку авто

Під нульовою маркетингової ставкою розуміється величина витрат позичальника частини процентної ставки, коли дилер надає знижку на покупку авто в розмірі обумовленої процентної ставки. Величину своєї маркетингової ставки кредитор може дізнатися у представників банку.

Що стосується терміну кредитування, то він може відрізнятися. При повторному зверненні, деякі позичальники можуть отримати максимальний термін кредитування, що становить 8 років. Для сільгосппідприємств передбачений термін не більше 7 років . Для підприємств, що працюють більше року, максимальний термін становить 6 років. У разі, якщо підприємство працює менше року, то термін не перевищує 3-х років.

умови отримання

Термін кредитування може становити від 1 до 8 років, в залежності від основного напрямку діяльності підприємства, а також терміну роботи компанії в цілому. Відсоткова ставка автокредиту від Ощадбанку становить 12,1%, за умови, що кредит оформляється на суму від 15 до 50 млн. Рублів і строком не більше 6 років. У всіх інших випадках, процентна ставка нараховується в індивідуальному порядку, де враховуються сума і терміни кредитування, наявність або відсутність застави, стану фінансового становища компанії.

УВАГА!

Видається кредит тільки в національній валюті. Для сільгоспвиробників доступна сума від 150 000 рублів, всім іншим організаціям - від 500 000 рублів. Максимальна сума визначається після аналізу фінансової діяльності підприємства.

Відсоток початкового внеску може відрізнятися, залежить це від наступних факторів:

  • для сільгосппідприємств на покупку нового транспорту або техніки - 20%
  • для сільгосппідприємств на придбання уживаної техніки - 35%
  • іншим видам підприємств на покупку нового авто транспорту - 30%
  • підприємствам на придбання транспорту б / у - 40%

При необхідності може бути здійснена відстрочка по основній сумі боргу терміном до 6 місяців. Термін відстрочки визначається індивідуально. Кредит можна отримати в наступних випадках:

  • під поручительство юридичних або фізичних осіб
  • під заставу автотранспорту, який буде придбаний
  • під гарантії АТ «Федеральна корпорація з розвитку малого та середнього підприємництва»

Комісія за видачу і передчасне погашення кредиту повністю відсутня. У разі, несвоєчасного перерахування обов'язкового платежу, налічується неустойка в розмірі 0,1%.

Вимоги до позичальників

Для отримання кредиту на автомобіль в Ощадбанку підприємство повинно бути резидентом РФ, річний дохід не повинен бути менше 400 млн. Рублів. Враховується вік для індивідуальних підприємців, він повинен бути не більше 70 років , Враховуючи дату закінчення терміну кредитування. Сума і термін погашення розраховується виходячи з терміну спільної роботи компанії, він повинен становити не менше 6 місяців для всіх видів діяльності і не менше 12 місяців, для підприємств сезонних видів діяльності.

Необхідний пакет документів:

  • заповнена анкета
  • звіт про фінансову діяльність
  • реєстраційні документи, як для юридичних осіб, так і для приватних підприємців
  • документація ведення господарської діяльності

Як отримати кредит

Для отримання кредиту на покупку, потрібно звернутися у відділення банку, де фахівець ознайомить вас з умовами по автокредитах в Ощадбанку в 2017 році і з переліком необхідних документів, і призначить зустріч для оформлення договору.

Безпосередньо на призначену зустріч, зібраний пакет документів передається співробітнику банку, заповнюється анкета на отримання кредиту, а також призначається час відвідування підприємства, для розвитку якого оформляється займ. Потім банк робить аналіз фінансової діяльності підприємства і приймає рішення щодо видачі грошових коштів.

Лізинг корпоративним клієнтам

Ощадбанк пропонує привабливі умови кредитування корпоративних клієнтів для придбання будь-якого виду транспорту - легкові автомобілі або комерційний автотранспорт, вантажний транспорт, а також спеціальна техніка. У Ощад це називається лізинг! Кредит виплачується в національній валюті України, а його максимальний термін може становити 7 років, в залежності від вихідних умов. Аванс може повністю бути відсутнім.

базові умови

Максимальний ліміт пропонованого фінансування становить 24 млн. Рублів. При цьому розмір авансу може коливатися в межах від 20% до 49%. Варіюється також і термін договору лізингу від 13 до 36 місяців. Точна сума, аванс і термін розраховуються в індивідуальному порядку. Графік платежів може бути сезонним, убутним, диференційованим або аннуїтетним.

переваги

Програми лізингу розроблені за участю не тільки російських, а й іноземних виробників, що дозволяє запропонувати клієнтам банку найбільш оптимальні та зручні умови оформлення і користування. Автомобілі в лізинг доступні представникам малого та середнього бізнесу.

Ощадбанк пропонує наступні переваги своїм клієнтам:

  • 18% економії коштів, здійснюється шляхом повернення ПДВ
  • привабливі знижки від виробників і дилерів
  • розгляд заявки здійснюється без пакета документів фінансової звітності
  • індивідуальна допомога в безпосередньому виборі авто і оформленні страхування

Придбати автомобілі в лізинг можна не тільки вітчизняного, але і зарубіжного виробництва, місткістю до 8 пасажирів і масою, не більше 800 кг. Програма передбачає можливість придбати як один автомобіль, так і кілька, повністю укомплектувати автопарк при необхідності.

Одним з головних умов отримання автомобіля є його страхування по системі КАСКО або ОСАГО. При цьому договір страховки обов'язково повинен покривати повністю термін оренди, а страхова сума не може бути меншою за вартість безпосередньо об'єкта лізингу. Співробітники банку допомагають на кожному етапі у виборі потрібного автомобіля і оформленні страховки.

Учасники угоди лізингу

Безпосередніми учасниками угоди лізингу є лізингоодержувач і лізингодавець. Перший, це приватний підприємець або підприємство, які отримують автотранспортний засіб за встановленим договором на певний час користування, під обумовлену суму. Лізингодавець, це компанія, яка купує транспорт за свої кошти і надає його у володіння лізингоодержувачу за договором лізингу на певний термін користування за обумовлену раніше суму.

Також в угоді лізингу бере участь продавець автотранспорту, це може бути дилер або ріелторська організація. Предмет лізингу на підставі купівлі-продажу передається у володіння лізингодавцю.

УВАГА!

Оскільки обов'язковою умовою отримання авто в лізинг є його страхування, то учасниками угоди також стають страховик і страхувальник. Страховик, це компанія, яка забезпечує предмет лізингу страхуванням на підставі укладеного договору з страхувальником.

Страхувальником стає юридична особа, яке і укладає договір із страховиком. Страхувальником може виступати як лізингодавець, так і лізингоотримувач, в залежності від обумовлених умов угоди.

Список документів для Юр осіб

Щоб оформити автомобіль в лізинг в Ощадбанку, юридичні особи повинні надати наступний перелік документів.

Установчі документи:

  • свідоцтво про реєстрацію в ЕГРЮЛ
  • свідоцтво про встановлення на податковий облік
  • копія статуту
  • документ про повноваження одноосібного виконавчого органу
  • протокол, який підтверджує обрання одноосібного виконавчого органу
  • документ, що підтверджує правомочність керівника
  • наказ про призначення керівника
  • документ, що підтверджує повноваження керівника
  • довіреність, якщо клієнта представляє інша особа
  • протокол рішення уповноваженого органу про схвалення угоди
  • копія паспорта генерального директора, яка уповноважується на підписання документи угоди, особи, який приймає ПЛ, поручителя, який запевняє копії

Фінансові документи:

  • бухгалтерська звітність юридичної особи за останні 5 кварталів
  • бухгалтерська звітність для суб'єктів малого підприємництва за останні 5 кварталів
  • податкові декларації
  • спрощена форма бухгалтерської звітності за останні 5 кварталів

Документація по проекту:

  • попередня специфікація на ПЛ
  • копії, затвердженого паспортом маршруту
  • попередня оферта
  • згоду на обробку персональних даних
  • відомості про засновників
  • згоду на обробку персональних даних постачальника
  • ПТС / ПСМ

Якщо юридична особа є одноосібним виконавчим органом, то необхідні:

  • протокол про обрання одноосібного виконуючого органу
  • паспорт генерального директора
  • лист із зазначенням мети придбаного об'єкта
  • документ, що підтверджує повноваження виконавчого органу

Список документів для ІП

  • свідоцтво, яке підтверджує реєстрацію в ЕГРІП
  • документ, що підтверджує постановку на податковий облік
  • податкові декларації
  • спрощена форма бухгалтерської звітності за останні 5 кварталів
  • довідка про наявність діючих кредитів і позик
  • довідка про наявність розрахункового рахунку
  • копія паспорта фізичної особи, чоловіка або дружини, особи, що приймає ПЛ,
  • довіреність, якщо клієнта представляє інша особа
  • згода чоловіка або дружини
  • попередня специфікація на ПЛ
  • ПТС / ПСМ
  • попередня оферта
  • згоду на обробку персональних даних
  • згоду від поручителя на обробку персональних даних
  • згода постачальника на обробку персональних даних
  • лист, де обгрунтовується мета придбання ПЛ

Сподобалося - розкажи друзям!

Оціни статтю!

Оцініть статтю