Реклама
Реклама
Реклама

Пільгове автокредитування за держпрограмою в Ощадбанку в 2019 році


Багатьох сьогодні цікавлять подробиці пільгового автокредитування в Ощадбанку за держпрограмою. У цій статті ми розповімо вам про те, на яких умовах надаються позики з держпідтримкою, і де їх можна оформити.

Інформація щодо пільгового кредитування до 2017 року

Дана програма стартувала ще в 2015 р, і з тих пір користується незмінною популярністю у росіян. Як і раніше, вона спрямована не тільки на стимулювання автомобільного ринку нашої країни, а й на підтримку звичайних позичальників, які не можуть купити ТЗ на стандартних умовах.

Держава пропонує споживачам компенсувати їх відсотки по кредиту, в розмірі 2/3 від ключової ставки (визначається щорічно, зараз становить 9% в рік). Таким чином, при діючій ставці для автокредиту від 15-17% річних, ви зможете оформити позику під ставку від 7% річних з урахуванням субсидування.

Кредитор пред'являє до бажаючих взяти автокредит з гос.поддержкой наступні вимоги.

  • громадянство РФ;
  • вік від 21 року;
  • стаж роботи не менше 6 місяців, надання довідки ПДФО-2;
  • наявність коштів для початкового внеску не менше 20%.

Умови державної підтримки в 2019 році

Якщо ви тільки в цьому році вирішили придбати автомобіль, то змушені вас трохи розчарувати - держпрограма з субсидуванням процентної ставки закінчилася. Інакше кажучи, банки знову можуть виставляти ті відсотки, які вважатимуть за потрібне, і при цьому зменшити% не вдасться.

Що можна зробити? Якщо ви хочете заощадити свій бюджет, то ви можете скористатися пільгою, яка надається у вигляді знижки в розмірі 10% від вартості вами транспортного засобу.

Щоб отримати таку пільгу, ви повинні підходити під одну з двох нині діючих програм:

  • «Перший автомобіль» - для тих, хто вперше купує і оформляє на своє ім'я машину,
  • «Сімейний автомобіль» - для сімей, де є двоє і більше дітей, та при цьому немає поточного автокредиту. Допускається наявність 1 авто.

Придбати зі знижкою можна тільки нову легкову машину не дорожче 1 500 000 руб. Важливо: вона повинна бути зібрана на території РФ, дозволена максимальна маса не більше 3,5 тонн, рік випуску 2018-2019. Детальні умови описані тут .

Чи є в Ощадбанку автокредити?

Якщо ви підходите під вимоги банку, і ваш автомобіль також відповідає перерахованим вище умовам, ви з легкістю зможете звернутися в дочірню компанію Ощадбанку за отриманням автокредиту за вигідними умовами, а саме в Сетел банк. Діючі пропозиції ви знайдете в цієї статті .

Ось які умови тут можна знайти:

  1. Безліч партнерських програм для різних марок автомобілів - Hyundai, Kia, Lada, УАЗ, Opel, Chevrolet і т.д.
  2. Відсоткова ставка починається від 7,9% річних,
  3. Можна кредитуватися без першого внеску,
  4. Термін дії договору - від 1 до 3 років з можливістю дострокового погашення без комісій,
  5. Видають від 100.000 рублів,
  6. Необхідно оформлення страховки КАСКО,
  7. Для редагування необхідно підтвердити працевлаштування і доходу.

Чому саме Сетел? Справа в тому, що починаючи з кінця 2015 року Ощадбанк займається виключно споживчим і житловим кредитуванням, а от позики для придбання транспортних засобів перейшли в дочірню організацію. Вона також має високу надійність, всі платежі можна проводити через банкомати і каси Ощадбанку.

Як отримати кредит в Сетел банку на покупку авто?

Порядок дій:

  1. вибираєте авто в салоні,
  2. уточнюєте у фахівця, чи є спеціальні програми для даної марки і моделі,
  3. отримуєте перелік паперів, які потрібно підготувати,
  4. збираєте документи і принесіть її в салон,
  5. подаєте заявку, чекаєте її схвалення,
  6. підписуєте договір,
  7. якщо вибране авто є в наявності - відразу його отримуєте,
  8. обов'язково оформляєте страховку.

Після того, як договір буде укладено, через 2 дня субсидія надійде на кредитний рахунок. Зверніть увагу, що вам потрібно заздалегідь сказати кредитного спеціаліста про те, що ви хотіли б отримати знижку.

Які вимоги пред'являються до позичальника:

  • Громадянство РФ,
  • вік від 21 до 75 років (на момент закінчення договору),
  • постійна реєстрація в регіоні присутності банку,

З документів попросять обов'язково паспорт, підтвердження доходу довідкою 2-ПДФО або довідкою за формою банку + копія трудової книжки. Ще один документ потрібен на ваш вибір (закордонний паспорт, ІПН, водійське посвідчення або СНІЛС.

Якщо ви отримуєте займ за програмою «Експрес», то довідки з роботи не потрібно. Вся інформація є на сайті cetelem.ru, консультацію можна отримати по телефону 8 800 500 55 03.

Якщо ви хочете отримати позику саме в Ощадбанку, то тут ви зможете оформити тільки споживчий кредит, його програми перераховані за посиланням , А ось якщо вам потрібна цільова позика на покупку авто, то потрібно звертатися в його дочірню організацію.

Що можна зробити?
Чи є в Ощадбанку автокредити?
Чому саме Сетел?
Як отримати кредит в Сетел банку на покупку авто?