Реклама
Реклама
Реклама

Банк ВТБ 24 автокредит + відгуки


Підбираєте вигідний для себе автокредит з хорошими умовами і широким вибором програм? Тоді ми рекомендуємо вам звернути свою увагу на банк ВТБ 24, де в 2019 році діє більше десятка різних пропозицій на покупку нових і вживаних автомобілів.

Плюси і мінуси покупки авто в кредит

У наших читачів не різко виникають питання про те, які є позитивні і негативні сторони при купівлі транспортного засобу за допомогою позикових грошей? Чи виправдано це, чи вигідно звертатися в банк, або краще накопичити самому.

Тут не існує однозначної відповіді і думки, тому що кожна ситуація індивідуальна. Якщо у вас є термінова потреба в авто для вільного переміщення сім'єю, або вам ТЗ потрібно по роботі, і така покупка значно поліпшить ваш рівень життя, тоді брати потрібно однозначно.

Що вигідніше - споживчий або автокредит? У кожного є свої особливості:

  • в першому випадку вам не потрібен перший внесок, машина не переходить в заставу, немає необхідності витрачатися на дороге страхування. З іншого боку - діють підвищені відсоткові ставки,
  • у другому випадку вам знадобиться авансовий платіж з власних коштів, на весь період дії договору авто буде запорукою, тобто фактично, належати банку. І при цьому є безліч партнерських програм зі зниженим відсотком, також діє пільговий проект з державним субсидуванням.

Вам потрібно оцінити - що для вас буде більш вигідно? Найчастіше, клієнти віддають перевагу цільового кредитування, тому що підсумкова переплата виявляється тут менше.

Які переваги звернення до ВТБ:

  1. альтернативні способи підтвердження доходу, не тільки довідка 2-ПДФО приймається;
  2. є можливість обліку сукупного доходу сім'ї, тобто чоловік або дружина може виступати в якості созаемщика;
  3. можна оформити автомобіль на поручителя;
  4. позичальник може бути індивідуальним підприємцям;
  5. вартість страховки по КАСКО можна включити до основної суми кредиту;
  6. дострокове погашення можливо з першого місяця без комісій.

Крім цього, ви можете скористатися державною підтримкою, і отримати знижку в розмірі 10% від вартості обраного вами авто. Зробити це можна за програмами «Перший автомобіль» або «Сімейний автомобіль», подробиці шукайте в цієї статті.

Актуальні пропозиції

Автокредитування в цій компанії представлено в кількох варіантах: в рамках спеціальних програм, стандартних програм і акцій. Розглянемо докладніше кожну групу:

  1. Спеціальні програми поширюються на певні фірми-виробники, з якими банк уклав угоду. До них відносяться як іноземні компанії, такі як Шевролет, Кіа , Сузукі та ін., Так і російські фірми - Лада, Ваз, Уаз . Тут процентна ставка починається від 3,2% річних, отримати можна від 100 тисяч до 4,5 мільйона рублів на період від 1 до 5 років. Мінімальний початковий внесок складе 20-30%, в залежності від обраного вами пропозиції. Оформляється, як правило, у офіційних дилерів в автосалоні;
  2. Стандартні програми доступні для машин з будь-яким виробником. Пропозиції по даній програмі дуже різняться і залежать від суми і терміну кредиту, а також розміру початкового внеску. Ставка починається від 14,9% в рік, виділяють не більше 3 мільйонів, які потрібно повернути в період до 60 місяців. Обов'язкова наявність ПВ;
  3. Промоакції доступні корпоративним клієнтам і власникам вкладів «Привілей» і «Пріоритет». За даною пропозицією можливе придбання тільки іноземних нових автомобілів з початковою вартістю від 1,5 млн. Рублів. Ось умови: термін кредитування - в межах 7 років, відсоток фіксований - 14,4% в рік (передбачені знижки і надбавки), потрібно внести власних коштів не менше 20%. Ні комісій, потрібне обов'язкове КАСКО ;
  4. «Автоекспрес» - це програма, яка дозволить вам швидко оформити позику, розгляд заявки займає від 30 хвилин. Купити можна як вітчизняне, так і іноземне авто без підтвердження доходу. Видають невелику суму в межах 300 000-1 500 000 рубл., Максимально на 5 років, з початковим внеском від 30%. Ставка складе 15,9% річних;
  5. «Автолайт» - цікава пропозиція, за яким доступна покупка нового авто в кредит без підтвердження доходу. Можливо оформлення договору на поручителя, розглядають в якості основного позичальника ВП. Заявку рассмотраівают не більше, ніж 2 дні. Отримати можна до 5 млн. Рубл. на термін від 12 до 60 місяців, відсоток складе 16,4% (можна знизити на 2п.п. за рахунок особистої страховки), ПВ не менше 20%;
  6. «Заставні автомобілі» - ви можете придбати ТС, які перебувають в заставі у банку ВТБ 24. На ці цілі вам також виділять до 5 мільйонів на період до 5-ти років, буде потрібно внести власних коштів від 20%. Відсоток дорівнює 20,9% в рік, а то й підтверджувати дохід, то ще плюс 2 п.п.
  7. «Автопробіг» - цей варіант підходить для тих, хто хоче придбати підтриманий автомобіль вітчизняного або імпортного виробництва. Важливо: для іномарок є обмеження до 10 років для ТЗ на момент отримання кредиту, для вітчизняних - до 4-ох років. Які діють тарифи: термін від 1 до 5 років, початковий внесок від 20%, сума - від 100 тис. До 3 млн. Рублів, відсоток варіюється від 8,9% до 10,9% в рік. При наявності особистого страхування є пільга -2п.п., а при його відсутності + 3п.п. до стандартної ставки.
  8. Є ряд програм з кредитування із залишковим платежем. При виборі даної пропозиції, ви берете в кредит 60-80% від оціночної вартості транспортного засобу, і виплачуєте цю суму аннуїтетнимі платежами меншого розміру, ніж при стандартній програмі. Остаточний платіж може складати від 20 до 50%, його ви повинні виплатити в кінці терміну договору. Як це можна зробити: за допомогою власних накопичень, за допомогою нового кредиту, при реалізації машини через автосалон.

Для того, щоб дізнатися розмір вашого щомісячного платежу (він повинен становити не більше 40% від рівня заробітку клієнта), можна скористатися онлайн-калькулятором:

Як отримати кредит?

Для початку потрібно дізнатися, чи відповідаєте ви очікуванням банківської організації. Які вимоги пред'являються до позичальників:

  1. наявність російського громадянства і постійної реєстрації (прописки);
  2. вік від 21 до 65років на момент погашення кредиту;
  3. загальний стаж роботи від 12 місяців, а на поточному місці працевлаштування - від 3 місяців;
  4. наявність офіційно підтвердженого заробітку від 20 тис. рублів для регіонів і від 30 тис. рублів для жителів Москви. Як перевіряють довідку 2-ПДФО, читайте тут ;
  5. необхідно мати не менше 2-ух телефонів.

Що потрібно підготувати з документів:

  • паспорт громадянина РФ,
  • документ, що підтверджує дохід - довідка 2-ПДФО , Довідка за формою банку або виписка по рахунку,
  • копія трудової книжки , Якщо ви запитуєте суму понад 1,5 млн. Рублів або вносите перший внесок менше 50%,
  • необов'язковими є: посвідчення водія, документ про освіту, документи про наявність у власності дорогого майна.

Примітно, що при здійсненні великої авансового платежу, ви можете кредитуватися по 2-розум документам - паспорт та інший на ваш вибір, наприклад, закордонний паспорт. При цьому ваш відсоток буде підвищено.

Якщо ви захочете подати заявку через інтернет на отримання позики, то робити це потрібно на сайті vtb24.ru. Автокредит в банку ВТБ-24 оформляється як на покупку підтриманих, так і нових автомобілів, всі подробиці можна дізнатися за телефоном 8 800 100-24-24.

Підбираєте вигідний для себе автокредит з хорошими умовами і широким вибором програм?
Що вигідніше - споживчий або автокредит?
Вам потрібно оцінити - що для вас буде більш вигідно?