Реклама
Реклама
Реклама

Автокредит ВТБ 24 за держпрограмою

З початку квітня Банк «ВТБ 24» пропонує своїм клієнтам кредитування на покупку автомобіля за пільговими умовами за ставками від 9,57% річних.

В рамках програми з промовистою назвою «ВТБ24 - Державна субсидія» можна купити неподержанний автомобіль, поточного року випуску. Умови банку відображають основні критерії субсидування автокредитування 2015 : Обмеження по повній масі (до 3,5 т) і за вартістю (до мільйона рублів).

Встановлено також вимога щодо початкового внеску: як і в більшості банків, автокредит ВТБ 24 можна оформити, сплативши за рахунок власних коштів п'яту частину вартості авто. З огляду на цю вимогу і вартість, максимальна сума кредиту за програмою з держпідтримкою може скласти 800 000 рублей.

Автокредит ВТБ 24: процентні ставки

Програми Базова ставка за програмою (для нових авто) Ставка з урахуванням субсидування «Автостандарт»
  • потрібне підтвердження доходу
  • сума кредиту від 140 тис.руб.
19,9% 10,57% «АвтоЛайт»
  • без підтвердження доходу
  • сума кредиту від 100 тис.руб.
21,9% 12,57% «АвтоЕкспрес»
  • без підтвердження доходу
  • розгляд за 1 годину
  • сума кредиту від 30 тис.руб.
при оформленні страховки і покупці авто вітчизняного виробництва 23,9% 14,57%

Для держателів зарплатних карт банк пропонує спеціальні умови: мінімальна процентна ставка в цьому випадку складе 9,57% (при державному субсидуванні).

Державне субсидування на поточний момент дозволяє знизити процентну ставку на 9,33% річних. Однак при кредитуванні з держпідтримкою термін кредиту обмежується 3 роками. Це збільшує щомісячні виплати по кредитах в порівнянні з базовими умовами, що пропонують терміни 5 - 7 років. Але підсумкова економія на витратах за відсотками відрізняється в кілька разів. Чи не помилитися у виборі програми і прорахувати розмір платежу і переплати допоможе калькулятор по автокредиту.

Банк ВТБ 24 є постійним учасником державних програм щодо отримання субсидій кредитів. Перший кредит з держпідтримкою на покупку авто був виданий ще в 2009 році. За поточної програми надання субсидій отримати пільговий автокредит можна до 31 грудня.