Реклама
Реклама
Реклама

Могильов каже, що Луценко плюнув в обличчя всім пенсіонерам МВС

  1. Орфографічна помилка в тексті:

8 жовтня 2011, 14:01 Переглядів: 8 жовтня 2011, 14:01 Переглядів:   Могильов хоче, щоб Луценко відповів за все

Могильов хоче, щоб Луценко відповів за все. Фото Дзеркала тижня.

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов вважає, що екс-глава МВС Юрій Луценко повинен відповідати за призначення водієм Леоніда Приступлюка та нарахування йому завищеної зарплати і пенсії.

Про це він заявив в ефірі Першого національного телеканалу, пише ЛIГАБiзнесIнформ .

"Я, як міліціонер, не можу зрозуміти однієї простої речі: як людина, якій було під 50 років міг потрапити в міліцію, за чотири роки стати підполковником і вийти на пенсію з її розміром в шість тисяч гривень. У той час як опер, який 20-25 років віддав міліції, відвідував місця скупчення асоціального елемента, був на грані ножа і пістолета, отримав пенсію 1500-2000 гривень. Я цього зрозуміти не можу. Я такого в своїй діяльності, не допущу ніколи. Я вважаю, що за це взагалі -то необхідно відповідати. Тому що це плювок в обличчя всіх пенсіонерів МВС ", - сказав Могти лев.

Нагадаємо, вчора під час засідання Печерського суду Києва у справі Луценка один з ключових свідків звинувачення, колишній помічник екс-міністра Сергій Мельник повністю розвіяв всі надії прокуратури, давши свідчення на користь Луценка. Він не підтвердив своїх свідчень в ході досудового слідства і, фактично, звинуватив прокуратуру в тиску на нього.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Могильов каже, що Луценко плюнув в обличчя всім пенсіонерам МВС". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ