Реклама
Реклама
Реклама

Імміграція в Австрію

  1. Чому варто вибрати для переїзду саме Австрію?

Переїзд на постійне місце проживання в країни Європейського союзу - тема, що не втрачає своєї актуальності. Європейський союз - великий і різноманітний, всі країни мають різний рівень життя, надають різні можливості і соціальні гарантії. Вибір правильної країни для переїзду повинен бути грунтовним і виваженим.

Наша компанія ProstoStudy спеціалізується на організації навчання в Австрії, індивідуальних турів і переїздів в Австрію, тому саме ми безсумнівно зможемо допомогти Вам детально розібратися у всіх питаннях освіти, подорожей і імміграції до Австрії.

Чому варто вибрати для переїзду саме Австрію?

Австрія - це серце Європи, Австрійська імперія - це прообраз Європейського союзу, цивілізовану державу, яке збільшувало свої території виключно мирним шляхом. Зараз Австрія - це невелика комфортна країна в центрі Європейського союзу, з неймовірно високим рівнем життя і соціальних гарантій, багатою культурою і чарівною природою. Якщо Ви бачите своє життя в Європі саме в такому місці, то нам по дорозі.

компанія ProstoStudy пропонує Вам кілька можливих варіантів імміграції до Австрії:

Це один з найпростіших, швидких і надійних способів влаштувати своє майбутнє в Європі.

  • Укладення шлюбу з громадянином Австрії
  • Вид на проживання для фінансово незалежних осіб без права на роботу

Цей варіант імміграції підходить для осіб, у яких є постійні реальні доходи, наприклад, від банківських вкладів або акцій, в розрахунку від 1 765,56 євро на місяць на одну людину, 2 647,16 євро на осіб, що переїжджають з чоловіком / дружиною, і 272,42 євро додатково на кожну дитину.

  • бізнес імміграція

Основним її умовою є інвестиція в економіку Австрії і створення додаткових робочих місць.

  • Отримання дозволу на проживання для висококваліфікованих фахівців

Так звана робоча віза Rot-Weiß-RotKarte.

  • Отримання статусу біженця

За загальним правилом громадянство Австрії можна отримати після 15 і 30 років проживання в Австрії, для деяких категорій цей термін скорочено до 6 і 10 років.

Кожен випадок унікальний, у кожного бажаючого переїхати до Австрії різні можливості та побажання, саме тому наша компанія ProstoStudy працює з кожним клієнтом індивідуально і допомагає йому підібрати максимально відповідну саме для нього модель переїзду в Австрію.

Разом з нашими кваліфікованими юристами і консультантами в Австрії переїзд стане простіше і доступніше, а Ви зможете значно заощадити свої час і сили. Бажаємо успіху і чекаємо ваших листів і дзвінків!

зателефонувати нам

зателефонувати нам

Чому варто вибрати для переїзду саме Австрію?
Чому варто вибрати для переїзду саме Австрію?