Реклама
Реклама
Реклама

Житомир.info | Компанія «ГДСК» представляє новий ЖК «Аврора»

  1. Інфраструктура новобудови Петербурга від «ГДСК»
  2. Технології будівництва ЖК «Аврора»

ЖК «Аврора» розташований на перетині вулиць Белишева і вулиці Коллонтай

ЖК «Аврора» розташований на перетині вулиць Белишева і вулиці Коллонтай. Новобудова Петербурга від компанії «ГДСК» знаходиться всього в 10 хвилинах ходьби від станції метро «Пр. Більшовиків ». Через одну станцію метро знаходиться Ладозький вокзал. Вибір маршрутів наземного транспорту дуже різноманітний - дістатися до центру міста можна всього за 30 хвилин.

Житловий комплекс «Аврора»

- загальна площа комплексу становить понад 260 тис. Кв.м;

- 16 корпусів змінної поверховості (8-25), всього 2 762 квартири з оздобленням «під ключ» за «власним стандарту»;

- почалися продажі першої черги будівництва посилання - 1 418 квартир в п'яти будинках;

- хороший вибір квартир: від однокімнатних до трикімнатних, площа яких становить від 33 до 93 кв. м;

- підземна автостоянка на 99 машиномісць;

- комерційні площі під фізкультурно-оздоровчий комплекс, кафе, магазини, служби побуту і т.д .;

- вартість 1 квадратного метра починається від 64 тис. Руб.

Інфраструктура новобудови Петербурга від «ГДСК»

- поблизу комплексу знаходяться дитячі сади, школи, аптеки, поліклініки, кафе і ресторани, салони краси;

- в трьох хвилинах ходьби від ЖК «Аврора» , Уздовж Далекосхідного проспекту, розташовується ритейл-парк (торгово-розважальний комплекс «Фелічіта» з найбільшими продуктовими та будівельними гіпермаркетами (Лента, Карусель, Gastorama, Леруа Мерлен) і сучасним кінотеатром);

- в крокової доступності сучасний фітнес-центр «Олімп», в 2010 році став переможцем в номінації «Кращий фітнес-клуб Санкт-Петербурга»;

- недалеко розташовані Льодовий палац, палац водних видів спорту «Невська хвиля»;

- вийти на прогулянку можна в Парк Будівельників, який знаходиться навпроти житлового комплексу;

- внутрішній двір комплексу оснащений дитячими та спортивними майданчиками, а також міні-парком з клумбами і газонами.

Технології будівництва ЖК «Аврора»

ЖК «Аврора» - передова новобудова Петербурга , Яка будується по добре зарекомендувала себе енергозберігаючої «безшовної» технології. Принцип інновації полягає в утепленні зовнішнього контуру будівлі за допомогою сучасних теплоізоляційних матеріалів, які дозволяють зменшити витрату теплової енергії до 20-30% в залежності від товщини шару, що утеплює. Завдяки цьому, забудовник створює житловий будинок з низьким споживанням енергії, і з хорошим мікрокліматом приміщень. Компанія «ГДСК», одна з перших серед петербурзьких забудовників, почала застосовувати подібну технологію в будівництві будівель. Перші «енергоефективні» вдома були введені забудовником в експлуатацію в 2007 році. Квартири будуть продаватися з виконаної чистової обробкою з матеріалів європейської якості. У ЖК «Аврора» обробка включає в себе установку металевих вхідних дверей, двокамерних склопакетів, міжкімнатних шпонованих дверей з сучасною фурнітурою, повного комплекту сантехніки, радіаторів опалення з терморегулювання, змішувачів, а також лічильників обліку витрати електроенергії, гарячої і холодної води ,. Стіни обклеюють шпалерами пастельних тонів, на підлозі буде покладений ламінований паркет, санвузли, будуть повністю викладені керамічною плиткою. Балкони і лоджії будуть засклені. У холах і на сходових майданчиках «ГДСК» виконає обробку за індивідуальними дизайн-проектам. Буде організовано вуличне і внутрішньодворових освітлення.

Дозвіл на будівництво ЖК «Аврори» було отримано 9 червня 2011 року. Завершити весь проект планується до 31 грудня 2014 року. Інвестиції в будівництво складуть приблизно 6,5 млрд руб. Генеральним підрядником є ЗАТ «ДСК« Блок », яке входить до групи ЛСР. Продаж квартир ведеться відповідно до 214-ФЗ. При мінімальному першому внеску в розмірі 10% покупцям пропонується безвідсоткова розстрочка на весь період будівництва. З першого дня продажів покупці можуть скористатися програмою іпотечного кредитування в одному з російських банків. При укладанні договору пайової участі до кінця липня, покупці отримають знижку 3000 рублів з кожного кв.м. від встановленої ціни.