Реклама
Реклама
Реклама

Мадонна купила квартиру в Тель-Авіві за 20 мільйонів доларів

Мадонна & nbsp; фото: AFP

Королева поп-музики стала власницею розкішного дворівневого пентхауса в центрі Тель-Авіва. Придбати елітні апартаменти співачці вдалося не відразу. Довелося витратити два роки на переговори з ріелторами та власниками нерухомості.

Одна з найуспішніших і найбагатших зірок планети не відразу зважилася викласти за житло велику суму. Мадонна , Яка мріяла про власну нерухомості в Ізраїлі, відмовлялася здійснювати операцію через високі ціни. Нещодавно співачці і власникам розкішного пентхауса таки вдалося досягти компромісу. Мадонна погодилася заплатити за простору квартиру 20 млн. Дол. Відомо, що в нових апартаментах зірки величезні панорамні вікна, з яких відкривається вид на Середземне море і місто. У квартирі є музична кімната з роялем, і навіть басейн. Незважаючи на розкіш, Мадонну не влаштував ремонт, і вона вирішила зайнятися облаштуванням житла.

Мадонна багато років вивчає Каббалу і в зв'язку з цим часто буває в Ізраїлі. Подейкували, що вона планує прийняти іудаїзм, але співачка спростувала чутки. Як пояснила зірка, вона не асоціює себе з жодною з існуючих релігійних груп.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: www.onlynew.info