Реклама
Реклама
Реклама

Бойовики ХАМАС запустили понад 300 ракет у бік Ізраїлю

  1. Орфографічна помилка в тексті:

12 листопада 2018, 23:59 Переглядів: 12 листопада 2018, 23:59 Переглядів:   фото AFP

фото AFP.

Бойовики з руху ХАМАС запустили в понеділок, в цілому, більше 300 ракет у бік Ізраїлю, повідомляє газета Jerusalem Post з посиланням на ізраїльських військових.

раніше повідомлялося про пуск понад 200 ракет . У відповідь на ці обстріли ізраїльська армія завдала ударів по позиціях руху ХАМАС і "Ісламський джихад" в секторі Газа. Як повідомляють в Армії оборони Ізраїлю, переважна частина снарядів розірвалася на незаселеній місцевості, проте деякі впали в житлових районах. Зокрема, постраждали міста Сдерот і Офаким на півдні країни. Одна з ракет потрапила в автобус, в результаті чого серйозно постраждав 19-річний молодий чоловік.

Нагадаємо, що напередодні в Секторі Газа відбулися серйозні зіткнення палестинців з ізраїльськими солдатами , В ході яких загинули вісім чоловік.

Також ми писали про те, що після загибелі палестинців бойовики ХАМАСу випустили не менше 10 ракет по населеним пунктам Ізраїлю. У відповідь ізраїльтяни оголосили про початок військової операції .

Крім того, раніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху палестинським радикалам нанесенням потужних і хворобливих ударів в разі продовження атак з території анклаву.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Палестинці випустили понад 300 ракет по Ізраїлю з Гази". інші Інші країни дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Спасибі! Повідомлення надіслано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ