Реклама
Реклама
Реклама

Авіаквитки Львів-Тель-Авів

Дешеві авіаквитки Львів-Тель-Авів доступні при покупці завчасно

Дешеві авіаквитки Львів-Тель-Авів доступні при покупці завчасно. Перевірити вартість та забронювати переліт Ви можете за допомогою форми бронювання нижче.

Зверніть увагу, прямі рейси Львів-Тель-Авіввиполняются по середах і неділях. Щоденні рейси між Львовом і Тель-Авівом передбачають стикування в Києві або Стамбулі.
Купити квитки Ви можете на сайті авіакомпанії або на tickets.avianews.com . Після бронювання авіаквитків Львів-Тель-Авів на нашому сайті у Вас буде декілька годин на оплату замовлення. У деяких випадках бронювання може бути продовжено.

Авіаквитки Львів-Тель-Авів Ви зможете оплатити:

  • готівкою (банківським переказом в будь-якому банку України)
  • картами Visa / Mastercard будь-яких банків
  • через систему Приват24

Багаж на рейсах Львів-Тель-Авів

Зверніть увагу, деякі авіакомпанії не включають багаж у вартість квитка економічного класу. Інформація про безкоштовну номер провезення багажу вказується на етапі введення даних пасажира. У таких випадках після покупки авіаквитка Ви можете замовити перевезення багажу зі знижкою 50%.

У таких випадках після покупки авіаквитка Ви можете замовити перевезення багажу зі знижкою 50%

Перевірити вартість авіаквитків Львів-Тель-Авів

Всього за кілька секунд ви можете перевірити, скільки коштують квитки Львів-Тель-Авів на потрібні вам дати. Для цього введіть маршрут, дати перельоту і натисніть кнопку пошук. Система видасть вам всі можливі варіанти перельоту.