Реклама
Реклама
Реклама

Радіокеровані моделі Нижній Новгород :: Хобі Сервіс

Радіокеровані моделі Нижній Новгород :: Хобі Сервіс

Шановні гості! Ми раді вітати Вас на нашій інтернет-вітрині магазину радіокерованих моделей "Хобі Сервіс"! За п'ять років роботи ми стали найбільшим постачальником радіокерованих і стендових моделей в Нижньогородській області. Пропонуємо Вам зануритися в світ моделей - стати пілотом літака або вертольота - на Ваш вибір, відчути себе за кермом спортивного автомобіля, спробувати себе в ролі капітана яхти, катера або інженера-конструктора масштабної збірної моделі! І ми з задоволенням Вам в цьому допоможемо: широкий асортимент і технічно грамотні консультації не дадуть Вам загубитися в красивому високотехнологічному хобі! А щоб захоплення стало зручним для наших клієнтів ми стали здійснювати безкоштовну доставку по Росії і Нижнього Новгороду, зберігши ціни на колишньому загальноукраїнському рівні. Приємних, зручних і вигідних Вам покупок!

"1 міський ТК". Топ 5 в "Країні рад" Відгук регуляторів Simon 30A Авіамоделі Phoenix Model FPV. Політ по камері. Більше часу - більше подарунків!

Компанія ХоббіСервіс вітає Вас з наступаючим Новим роком і Різдвом Компанія "ХоббіСервіс" вітає Вас з наступаючим Новим роком і Різдвом!
Для вашої зручності ми змінили графік роботи в передсвяткові дні.
З 21 по 31 грудня часом роботи магазину "ХоббіСервіс" продовжено до 21:00.
1 січня - вихідний
C 2 по 6 січня час роботи магазину з 10:00 до 20:00
7 січня - вихідний
приємних Вам подарунків !

<< <> >>
Сторінка 20 з 48