Реклама
Реклама
Реклама

Пасажир Чити подав позов до суду на «Уральські авіалінії» за затримку рейсу на 6 годин

  1. Пасажир з Чити подав позов до суду на авіакомпанію «Уральські авіалінії» за затримку рейсу Чита-Москва...

Пасажир з Чити подав позов до суду на авіакомпанію «Уральські авіалінії» за затримку рейсу Чита-Москва на 6 годин, через що він і його родина запізнилися на рейс Москва-Сімферополь і до місця відпочинку прилетіли на добу пізніше, повідомляється 2 березня на сайті Центрального районного суду Чити.

«У своїй позовній заяві пасажир вказує, що затримка рейсу спричинила за собою додаткові витрати на придбання напоїв, їжі в аеропорту Домодєдово, витрат на таксі з аеропорту Сімферополя до Євпаторії, а також втрачений завдаток за бронювання житла. Також завдано моральну шкоду », - йдеться в повідомленні.

За інформацією сайту, в попереднє судове засідання представник відповідача «Уральських авіаліній» не з'явився, представив відгук на позов.

«У ньому зазначено, що відповідач вважає заявлені вимоги необгрунтованими. Рейс за маршрутом Чита - Домодєдово 11 липня 2017 року був затриманий на 5 годин 57 хвилин через пізнє прибуття повітряного судна з попереднього рейсу з технічних причин (відмова управління передньої стійки шасі) і прийняттям перевізником заходів щодо її усунення. Тобто правомірно в рамках дотримання перевізником умов безпеки польотів », - йдеться в повідомленні.

На сайті вказано, що в зв'язку з затримкою рейсу, в аеропорту пасажирам було надано прохолодні напої і гаряче харчування: «По прибуттю в аеропорт Домодєдово позивачеві було запропоновано варіант здійснення повітряного перевезення найближчим рейсом - 12 липень 2017 року. До вильоту позивач і члени його сім'ї були розміщені в готелі з наданням вечері, сніданку та обіду. Таким чином, перевізник виконав свої зобов'язання належним чином ».

Суд визнав справу підготовленим і призначив його до розгляду в судовому засіданні.