Реклама
Реклама
Реклама

Купити квитки "Уральських авіаліній" можна в розстрочку по карті «Совість»

надано компанією "Уральські авіалінії"

Купити квиток на літак по «Совісті» можна зараз, а оплатити протягом двох місяців.

Авіакомпанія «Уральські авіалінії» і карта розстрочки «Совість» (проект групи QIWI) оголосили про партнерство. З 1 серпня 2018 року можна скористатися пропозицією карти «Совість» і придбати квитки на літак в розстрочку *. При оплаті не буде потрібно початковий внесок, а термін розстрочки складе два місяці.

При бронюванні авіаквитка пасажири на сайті uralairlines.com і в мобільному додатку UralAirlines повинні вибрати спосіб оплати «Компанії» і ввести дані своєї карти «Совість». На покупки можна витрачати весь доступний по карті ліміт.

Оплата карткою розстрочки «Совість» не тільки дає можливість розділити суму покупки на кілька частин, а й зберігає всі діючі на момент покупки знижки та акції магазину. При необхідності можна збільшити термін розстрочки до 10 місяців, підключивши відповідну опцію в особистому кабінеті на сайті проекту «Совість» або в додатку.

Лайфхак: термін розстрочки можна збільшити, якщо зробити покупку в перших числах місяця. Так, якщо ви купили в розстрочку авіаквиток «Уральських авіаліній», наприклад, в Сочі 8 серпня за 22 500 рублів, то перший платіж 11 250 рублів потрібно внести до 30 вересня (до кінця місяця, наступного за місяцем покупки), другий - до 31 жовтня. Таким чином, період розстрочки виростає з 2 до майже 3 місяців.

Більш детальна інформація про карту, умови отримання і використання доступні на сайті: https://sovest.ru/ .

* Розстрочка надається КИВИ Банк (АТ), ліцензія ЦБ РФ №2241. За умовами пропозиції по карті розстрочки «Совість» для клієнтів компанії «Уральські авіалінії» ліміт розстрочки від 5 000,00 до 300 000,00 руб., Період розстрочки - 2 місяці, штраф за невнесення щомісячного платежу - 290,00 руб. (стягується Банком одноразово в дату, наступну за Днем Платежу, в разі невнесення в повному обсязі щомісячного платежу за договором), неустойка за невиконання або неналежне виконання обов'язків щодо повернення споживчого кредиту після закінчення періоду розстрочки: 10% річних (нараховується на суму заборгованості по кожній операції купівлі з дати закінчення періоду розстрочки по відповідної операції купівлі до дати закінчення пільгового періоду кредитування (включно)).