Реклама
Реклама
Реклама

Опубліковано список жертв катастрофи Ту-154

На борту знаходилися 92 людини

Дев'ять журналістів, вісім військовослужбовців, вісім членів екіпажу, кілька супроводжуючих, в тому числі відома доктор Ліза, а також 64 музиканта знаменитого ансамблю ім. Александрова Міноборони РФ загинули в авіакатастрофі в небі над Сочі. Міноборони РФ опублікувало повний список загиблих.

Міноборони РФ опублікувало повний список загиблих

фото: pixabay.com

Міноборони РФ оприлюднило список загиблих в авіакатастрофі Ту-154 Міноборони РФ, який прямував на авіабазу «Хмеймім» в сирійську Латакію, привітати російських військовослужбовців з Новим роком.

На борту знаходилися 92 людини. З них 64 музиканта ансамблю ім. Александрова, в тому числі головний військовий диригент Росії Валерій Халілов.

64-річний генерал-лейтенант Валерій Халілов - знаменитий диригент, організатор популярного фестивалю військових оркестрів "Спаська вежа", які щорічно проводиться в кінці серпня - початку вересня на Красній площі.

Ансамбль неодноразово колектив виїжджав з концертами в "гарячі" точки, райони бойових дій - Афганістан, Югославію, Придністров'я, Таджикистан, Чечню і Сирію.

Троє журналістів «Першого каналу» - кореспондент Дмитро Рунко, оператор Вадим Денисов і звукооператор Олександр зійду

Троє журналістів НТВ - кореспондент НТВ Михайло Лужецький, оператор Олег Пестов і звукооператор Євген Толстов

Толстов в своєму Facebook перед вильотом опублікував фото літака

Троє журналістів «Зірки» - кореспондент Павло Обухов, оператор Олександр Сурані, і помічник оператора Валерій Ржевський

Суперечливі дані надходили з приводу загибелі знаменитої Єлизавети Глінки, відомої як доктор Ліза. Різні джерела повідомляли, що її не було на борту. Однак в списку МО РФ жертв катастрофи вона значиться.

Доктор Ліза - лікар-реаніматолог, фахівець в області паліативної медицини, член Ради при президенті РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини, глава міжнародної громадської організації «Справедлива допомога», яка спочатку займалася допомогою онкохворим, малозабезпеченим та бездомним. З початком подій в Україні організація почала допомагати людям, які проживають в Донбасі. У 2015-му Глінка організувала гуманітарні місії в Сирії, допомагаючи місцевому цивільному населенню доставкою ліків і організацією надання медичної допомоги.

23 грудня доктор Ліза опублікувала своє останнє фото в Twitter