Реклама
Реклама
Реклама

Волинський митник розповів про масштаби корупції на українських митницях (відео)

Як відомо, в Україні заїжджають забиті товарами автомобілі, хоча в товарних деклараціях - «нулі». Як відомо, в Україні заїжджають забиті товарами автомобілі, хоча в товарних деклараціях - «нулі»

представник Волинської митниці УКРІНФОРМ Петро Євтушок розповів про корупцію на митниці / скріншот відео

Масштаби корупції на українській митниці давно стали притчею во язицех. З огляду на кількість автомобілів і їх завантаженість, через начальника одного поста за зміну проходить 50-250 тисяч доларів від контрабандистів.

«На митному посту« Устилуг »в січні-лютому 2018 року була організовано схему незаконного ввезення товарів в транспортних засобах з ухиленням від сплати податків», - розповів в ефірі телеканалу Аверс представник Волинської митниці УКРІНФОРМ Петро Євтушок.

Зауважимо, що про необхідність вирішення проблеми контрабанди через волинську митницю заявив голова Волиньради Ігор Палиця. Як відомо, в Україні заїжджають забиті товарами автомобілі, хоча в товарних деклараціях - «нулі».

Читайте також Луценко розповів, як в Україні за півроку "закрити джерело корупції"

Щоб боротися з цим явищем голова Волиньради доручив в найближчі дні підготувати звернення до Генерального Консульства Республіки Польща в Луцьку, щоб мати можливість отримувати інформацію про завантаженість автомобілів безпосередньо з польської митниці.

«Якщо держава не бореться з контрабандою , То будемо боротися ми, область », - зазначив Ігор Палиця.

Про схеми і обсяги контрабанди на західному кордоні дивіться у випуску передачі «На часі»:

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter