Реклама
Реклама
Реклама

Нова можливість для професійних бухгалтерів

У професійних бухгалтерів з'явилася можливість за допомогою Довідкової Правовий Системи КонсультантПлюс пройти курс щорічного підвищення кваліфікації Інституту професійних бухгалтерів і аудиторів Росії (ІПБ Росії) У професійних бухгалтерів з'явилася можливість за допомогою Довідкової Правовий Системи КонсультантПлюс пройти курс щорічного підвищення кваліфікації Інституту професійних бухгалтерів і аудиторів Росії (ІПБ Росії). Відповідно до Угоди про співпрацю компанія "Консультант Плюс" стала партнером ІПБ Росії в проекті "Дистанційне підвищення кваліфікації професійних бухгалтерів". В Систему КонсультантПлюс стали включатися матеріали ІПБ Росії для самостійної підготовки фахівців до заочного підвищення кваліфікації.

Бухгалтери - як члени ІПБ Росії, так і ті, хто не є членом цієї організації, - можуть вивчити ці матеріали, а потім, зареєструвавшись на сайті інституту www.ipbr.ru , Пройти дистанційне тестування.

У разі успішного проходження тестування, фахівцю видається електронний сертифікат ІПБ Росії, який замінює 40-годинну програму щорічного підвищення кваліфікації. Сертифікат можна роздрукувати або зберегти на електронному носії. Документ приймається Інститутом професійних бухгалтерів і аудиторів Росії, а також його територіальними представництвами при продовженні атестатів професійного бухгалтера на новий термін.
Навчально-методичні матеріали для підготовки до тестування включаються в інформаційний банк "Бухгалтерська преса і книги" розділу "Фінансові консультації" Системи КонсультантПлюс. Зокрема, тут фахівці знайдуть матеріали по курсам "Методи аналізу у фінансовому менеджменті", "Єдиний соціальний податок. Нове в порядку обчислення і сплати" і інші, раніше опубліковані в журналі "Вісник професійних бухгалтерів". Матеріали для самостійної підготовки будуть регулярно поповнюватися.

Така форма навчання дозволить бухгалтерам без відриву від роботи і додаткових витрат підвищити кваліфікацію й одержати відповідний сертифікат ІПБ Росії.

Більш детальну інформацію про матеріали для самостійної підготовки до заочного підвищення кваліфікації можна отримати у співробітників регіонального інформаційного центру Мережі КонсультантПлюс ТОВ "Урал Релком-Плюс" тел .: 264-60-83 (85, 86) www.cons66.ru